Jongerenreis Spaans in Spanje: Malaga

Malaga ligt aan de Zuidkust van Spanje, in Andalusië en is een heerlijke plek om Spaans te leren. In deze vriendelijke universiteitsstad hangt een zeer Spaanse atmosfeer. Malaga is bezaaid met herinneringen aan het rijke Moorse verleden. De bevolking van Malaga staat bekend om haar vriendelijkheid en openheid. Omdat Malaga niet wordt overspoeld door buitenlanders, krijg je juist hier volop de kans je Spaans in de praktijk te brengen!

Wij bieden deze reis nu ook aan in de meivakantie. Ervaar het spaanse leventje en verbeter je Spaans in deze prachtige kuststad.

Bruisende stad

Malaga biedt een brede schaal authentieke Spaanse restaurants aan en overal wordt er echte traditionele Spaanse muziek afgespeeld

Bezienswaardig- heden

Museo Picasso, Alcazaba, Playa de La Malagueta, Centre Pompidou Malaga en de Teatro Romano

Culturele stad

Malaga is de thuisbasis van de nieuwe Picasso Art Gallery, één van de belangrijkste Picasso galerijen ter wereld

Zon, zee strand en cultuur

Malaga ligt aan de Middellandse Zee in de warme en gastvrije Andalusië

Bezienswaardigheden Malaga
Malaga is een belangrijk cultureel en commercieel centrum in Zuid-Spanje met vele theaters, musea, winkels en sportfaciliteiten. Je zult je zeker thuis voelen in deze aangename stad en kunt het Spaans leren goed combineren met het ontdekken van Spanje en met name Malaga. Er heerst bovendien een ideaal klimaat: 326 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 22 graden. De schoonheid van Malaga is veel beschreven door dichters en ook Salvador Dalí vond hier zijn inspiratie. Pablo Picasso is in 1881 in Malaga geboren, zijn geboortehuis is nu een museum.

Jouw verblijf op de middelbare school in Spanje

Zijn een paar weken niet genoeg voor je? Dan hebben we precies wat u zoekt: Met een high school verblijf in Málaga, kun je je Spaanse vaardigheden perfectioneren in één semester en een geweldige tijd hebben aan de Costa de Sol. Klik hier voor meer informatie over jouw verblijf op de middelbare school Spanje.

Waarom zijn taalcursussen voor jongeren in Málaga de moeite waard?

Als je Spanje van zijn traditionele kant wilt leren kennen, is Málaga de juiste keuze. Want hier, in het warme Andalusië, leren de moedertaalsprekende leraren je niet alleen de taal, maar leer je ook veel over de Andalusische cultuur, gewoonten en tradities in de regio.

De hoofdstad van de Costa del Sol heeft ondanks het toerisme haar plaatselijke charme behouden. De jonge bevolking komt vooral samen op de drukste strandpromenade van de stad, in Pedregalejo, waar ook onze Sprachcaffe taalschool is gevestigd. Hier kan je niet alleen heerlijk ontspannen, maar ook genieten van vers gegrilde vis in vissersbootjes en, last but not least, een koel drankje drinken in de talrijke strandtentjes.

Boek nu


Jongerenreis Spaans in Malaga: Taalschool

Liggend aan het strand
Accommodaties op loopafstand
Internationale klasgenoten
Eigen schoolcafé aan de boulevard
Onze middelgrote taalschool in Malaga staat bekend om haar prettige sfeer. De taalschool is gevestigd in drie aangrenzende Andalusische villa’ s, op enkele minuten lopen van het strand. Op het dakterras van onze taalschool kom je in de pauzes cursisten van allerlei nationaliteiten en leeftijden tegen en geniet je van een schitterend uitzicht op de bergen rond Malaga. De taalschool bevindt zich in de veilige en gezellige wijk Pedregalejo. Hier ontmoet je de ‘Malagueños’ zelf, zij prefereren dit stukje Malaga met haar vele baaien en authentieke visrestaurantjes. Het schoolcafé ‘La Tortuga’ ligt aan de boulevard, hier worden ook avondactiviteiten gehouden.

Malaga school tour

Antonio neemt jou mee in een rondleiding door onze school in Malaga. Malaga PLUS bestaat al meer dan 20 jaar, en is erg centraal gelegen op maar liefst 2 minuten lopen van het strand. Malaga is de perfecte locatie voor studenten die houden van zon, zee en strand!

Onze leraren zijn daarentegen 'native' speakers en in ons jongerenprogramma bieden wij een voltijds programma aan incl. vlucht, transferservice, activiteitenprogramma, verblijf en begeleiding! Je hoeft dus nergens meer over na te denken! Leer nu Spaans op een prachtig zandstrand in het hart van het charmante Andalusië.

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat jij je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep op je begeleider of docent(e) doen. Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.

Onze taalschool in Barcelona is officieel erkend door het Instituto Cervantes.


Jongerenreis Spaans in Malaga: Taalcursus

Programma voor 14-20 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus
De taalschool in Malaga biedt voor jongeren twee verschillende taalcursussen. De standaard taalcursus Spaans van 4 groepslesuren per dag of de intensieve taalcursus van 6 groepslesuren per dag. De leraren zijn zeer ervaren en geven op een levendige en aansprekende manier les. De lessen zijn interactief en spelenderwijs gaat jouw Spaans met sprongen vooruit. De taalcursus wordt geheel in het Spaans gegeven, zodat je direct in het Spaans moet communiceren.

Voorafgaand aan de jongerenreis, ontvang je per e-mail een online niveautest. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld op het juiste niveau en kom je in de juiste klas. Aan het einde van je taalcursus ontvang je een certificaat met het behaalde niveau erop.

Hieronder lichten we de taalcursussen toe: Standaard taalcursus Spaans
De standaard groepscursus Spaans van 4 lesuren per dag biedt jongeren de perfecte balans tussen taalcursus en vakantie. In Malaga vinden de lessen ’s morgens of ’s middags plaats. De indeling ontvang je op de eerste lesdag. Afhankelijk hiervan vinden op het andere dagdeel de activiteiten en excursies plaats.

Intensieve taalcursus Spaans
Wil je intensiever met de taal bezig zijn dan is een intensieve groepscursus van 6 lesuren per dag misschien iets voor jou. Hierdoor leer je in de korte tijd nog sneller Spaans. Deze taalcursus is ’s morgens en een deel van de middag. De taallessen in de middag zijn gericht op het verbeteren van de spreekvaardigheid. De georganiseerde activiteiten beginnen als de studenten van deze cursus klaar zijn met de taalcursus.

DELE examencursus Spaans
Als je ouder dan 16 jaar, kun je op aanvraag op onze taalschool in Malaga een 12-weekse taalcursus volgen voor het behalen van het DELE examen. Deze examencursus bereidt je voor op het DELE examen Spaans en biedt je de kans een internationaal erkend diploma te halen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Fleur (17)

Fleur leerde Spaans in Malaga: ''De taalreis naar Malaga, zou mijn tweede taalreis worden met PLUS Taalreizen. Dit keer was het toch heel spannend omdat ik nog nooit Spaans had gehad.Door deze ervaring heb ik super mooie internationale vriendschappen opgebouwd en heb ik niet alleen mijn Spaans, maar ook mijn Engels en Duits verbeterd''. 

                                  >> Lees de volledige ervaring

Laura Umbgrove (16)

Laura verbeterde haar Spaans in Malaga: ''Ik kon geen woord Spaans, dus ik vond het heel leuk dat ik me nu kan voorstellen in het Spaans. Verder vind ik het leuk dat ik Spaans een hele mooie en gezellige taal ben gaan vinden. Ik raad toekomstige studenten aan om naar het strand La Malaguata te gaan, een 10 rittenkaart kopen voor de bus (dat is goedkoper) en elke dag leuke dingen te gaan doen.  Ik heb de tijd van mijn leven gehad!''

Sophie van der Pluijm (18)

Sophie ging op jongerenreis naar Malaga: ''Het leukste dat ik op mijn taalreis heb geleerd zijn (naast het Spaans) de mensen. Niet alleen de vriendelijke lokale bevolking maar ook mijn medestudenten, die uit een gevarieerd aantal landen komen.''                                                                       >> Lees de volledige ervaring

Jongerenreis Spaans in Malaga: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Gastverblijf of residentie
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Tijdens een jongerenreis in Malaga verblijf je bij een typisch Spaans gastverblijf of in de residentie, op basis van volpension*. Het is de bedoeling dat je op zondag aankomt en op zaterdag na de taalcursus vertrekt.

Gastverblijf
Je verblijft in een zorgvuldig geselecteerd gastverblijf bij Spaanse mensen thuis. Dit is de ideale manier om intensief het Spaans te oefenen, maar ook om de Andalusische keuken en gewoontes te leren kennen. Je deelt de kamer met een andere student van hetzelfde geslacht en ongeveer dezelfde leeftijd. De gastverblijven liggen op maximaal 15 minuten lopen van de school. Bedlinnen is aanwezig, handdoeken dien je zelf mee te nemen.

Residentie
Je kunt er ook voor kiezen om in de residentie verblijven. De taalschool in Malaga beschikt over twee residenties. Studenten tot 16 jaar verblijven in de residentie in Pedregalejo. De residentie heeft een typische Zuid-Spaanse uitstraling en ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van de taalschool en het strand. De residentie beschikt over een mooie en kleurrijke tuin en een gemeenschappelijke woonruimte. Je verblijft in een 2-4-persoonskamer op basis van volpension*. Alle maaltijden worden in de residentie geserveerd. De teamers zullen ook in de residentie verblijven.

Zomer residentie
Je kunt er ook voor kiezen om in de residentie verblijven. De taalschool in Malaga beschikt over twee residenties. De ene residentie is speciaal ingezet tijdens de zomer. Vraag voor meer informatie!

In de residentie zal je verwelkomd worden door je Teamer die je een korte introductie zal geven over de accommodatie.

Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Spaans in Malaga: Activiteiten

Vrije tijd in Malaga

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★☆ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★★★ Sport

's Middags, 's avonds en in het weekend wordt er van alles georganiseerd op de taalschool. Per twee weken zijn in ieder geval één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Daarnaast zijn er elke dag wel activiteiten zoals beachvolleybal, een tapastour, een BBQ bij zonsondergang, een filmavond en een flamenco dansles. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is.

In de weekenden worden er excursies naar prachtige steden zoals Granada of Sevilla georganiseerd. Ook is het de moeite waard om de botanische tuinen en één van de vele musea te bezoeken. Het vrijetijdsprogramma draagt er aan bij dat je internationale vrienden maakt en het Spaans oefent.

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Plaatsingstest en lessen

Middag:
Oriënterende rondleiding door de school

Avond:
Welkomstfeest

Dinsdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Picasso Museum

Avond:
Flamenco dansles*

Woensdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Strandvolleybal spelletjes

Avond:
Filmavond*

Donderdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Kasteel van Gibralfaro*

Avond:
Vrije avond

Vrijdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Malaga quiz en fotowedstrijd

Avond:
Afscheidsfeest

Zaterdag

Bij minimum verblijf van 2 weken, een dag excursie inclusief!

↪Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Aankomst

Nog meer plezier met het Intensief Fun Pack!

Met het ultieme ultieme Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om aan twee keer zoveel excursies en activiteiten deel te nemen, zoals een bezoek aan het kasteel van Gibralfaro of een flamencodansles. Dit pakket wordt aangeboden tegen een meerprijs van slechts 100 euro.

Malaga zal je nieuwe energie geven, vermaken en bovenal boeien door de overweldigende schoonheid van de talloze bezienswaardigheden. Als jongvolwassene zijn de mogelijkheden voor avontuur eindeloos, met alles van musea en historische plaatsen tot een uitnodigend zonovergoten strand. Alle verdere informatie over Spanje is te vinden in onze uitgebreide reisgids.


Jongerenreis Spaans in Malaga: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2023 naar Malaga. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerentaalreis:

Exclusief

  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Eventuele extra te ondernemen excursies en activiteiten
  • Openbaar vervoer ter plaatse (met uitzondering van excursies)
  • Zakgeld

Toeslag per week

  • Speciale dieetwensen € 70
    (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.)
  • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 70
  • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming. Ook wordt in het voorseizoen al een seizoenstoeslag berekend!

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Spanje is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort of geldige identiteitskaart meeneemt.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten bij KLM

Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.

Wanneer u uw kind naar de luchthaven brengt voor vertrek, moet u een geldig identiteitsbewijs meenemen voor zowel u als uw kind. Daarnaast dient u 4 ingevulde, ondertekende en uitgeprinte exemplaren mee te nemen van het formulier met de gegevens van de personen die uw kind komt brengen en ophalen. Meer informatie kunt u vinden op de volgende link: Meer informatie over de Unaccompanied Minor-service.

Voor gedetailleerde informatie over de Unaccompanied Minor-service kunt u contact met ons opnemen.