Prijzen van Au Pair Programma's in Australië

Werken als Au Pair in Australië zal de ervaring van je dromen zijn. Profiteer van je verblijf in Australië door een taalcursus te volgen, een ontspannen leven te leiden, omringd door natuur en exotische dieren waarvan je het bestaan nooit had durven dromen. Hieronder kun je het Au Pair programma in Australië kiezen dat het beste bij jouw vaardigheden en voorkeuren past.

ProgrammaPrijzen in Euros
Au pair730 €
Au pair Professioneel730 €
Demi Pair730 €
  • Aanvraagtermijn: minimaal 6 maanden voor de gewenste aanvang van het programma (aanvraag op korte termijn mogelijk).
  • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk. De beste plaatsingsmogelijkheden zijn in de maanden januari tot juli.

Perth - Standaard Taalcursus

Een volledige taalonderdompeling in Australië is mogelijk door deze aan te vullen met een taalcursus. De standaardcursus duurt 20 uur per week en zal helpen je Engels te verbeteren.
Tijdsduur4 weken8 weken12 weken
Prijzen€1910,-€2870,-€3790,-

Inbegrepen in de prijs van het programma:

Vrijblijvend advies voor jouw Au Pair verblijf Kosten van het Au Pair programma Ondersteuning bij het opstellen van aanvraag documenten Plaatsing in de door jou geselecteerde gastgezin Contactpersoon en ondersteuner ter plaatse Gratis verblijf in eigen kamer inclusief maaltijden
Wekelijks zakgeld Taalcursus en niveau toets en leermateriaal (alleen in het Semi Pair programma) Certificaat van deelname en certificaat van de taalschool van succesvolle afronding van de taalcursus  Luchthaven pick-up service  

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

  • Visum
  • Vluchten en medische, ongevallen-, aansprakelijkheids- en reisannuleringsverzekering in het buitenland.
  • Op verzoek sturen wij een offerte voor vluchten en verzekeringen (wij werken namelijk samen met de beste reisbureaus).