Prijzen van het Au Pair programma in Canada

Als Au Pair in Canada werken zal je de kans geven een unieke ervaring vol avontuur en plezier te beleven. De voordelen van een leven als au pair in Canada zullen je een persoonlijke groei bezorgen die je in je professionele carrière van pas zullen komen: je aan een nieuwe omgeving aanpassen is tegenwoordig een van de meest vereiste vaardigheden. Als je bij een Canadees gezin woont, kun je kennismaken met een nieuwe manier van leven en een nieuwe cultuur. Je zult een belangrijk persoon zijn in het gezin en vooral in het leven van de kinderen. Hieronder vind je de kenmerken en prijzen van het Au Pair programma in Canada.

ProgrammaPrijs in euro's
Au Pair€730,-
  • Sollicitatieperiode: Wij raden aan ten minste 6 maanden voor de gewenste aanvang van het programma online te solliciteren (kortetermijnsollicitatie mogelijk).
  • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk.

Prijzen van taalcursussen

Een volledig taalverblijf in Canada is mogelijk met een taalcursus van 10 lessen per week en vindt plaats in Vancouver, Toronto of Montreal. De taalcursus kan elke week op maandag beginnen.  
Tijdsduur4 weken+ 1 week12 weken18 weken24 weken36 weken
Prijs€475€90€1015€1465€1915€2815

Inbegrepen in de prijs van het programma

Het Au Pair programma in Canada is inclusief de volgende diensten:

Adviezen voor jouw verblijf als Au Pair Ondersteuning bij de voorbereiding van aanvraag- en visumdocumenten Plaatsing in een gastgezin Contactpersoon en ondersteuning zodra je op de bestemming bent aangekomen  
Jouw eigen kamer Wekelijkse zakgeld Certificaat van deelname na succesvolle afronding van het programma

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

  • Vlucht- en ziekte-, ongevallen-, aansprakelijkheids- en reisannuleringsverzekering (aanbod op aanvraag. Wij werken met de beste reisbureaus).
  • Visum
  • Kosten van het gespecialiseerde medische onderzoek voor het visum
  • Taalcursus