Prijzen van het Au Pair programma in China

Als Au Pair in China werken zal je de kans geven om in een land voor ieders smaak te leven, vol magische contrasten tussen traditie en vernieuwing, een unieke manier van leven. De voordelen van een Au Pair programma in China betekenen een persoonlijke groei voor in professionele carrière. Hieronder kun je de prijzen zien van het Au Pair programma in China.

ProgrammaPrijzen in Euro's
Au Pair Momenteel niet beschikbaar 
  • Aanvraagtermijn: Wij raden aan ten minste 3 maanden voor de gewenste aanvang van het programma een aanvraag in te dienen (aanvraag op korte termijn mogelijk op verzoek).
  • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk.

Inbegrepen in de prijs van het programma

Het Au Pair programma in China is inclusief de volgende diensten:

Adviezen voor jouw Au Pair verblijf Ondersteuning bij de voorbereiding van aanvraag- en visumdocumenten Gedetailleerd informatiepakket Plaatsing in een gastgezin Contactpersoon en ondersteuner eenmaal op de bestemming Luchthaven pick-up service Gratis verblijf in je eigen kamer inclusief maaltijden Vast maandelijks zakgeld 60 uur lessen Mandarijns om de drie maanden (inclusief culturele en regionale studies)
Regelmatige werktijden en vrije tijd Certificaat van deelname na succesvolle afronding van het verblijf Bonus voor het succesvol afronden van het programma: 6 maanden RMB 2.500,- | 9 maanden RMB 4.000,- | 12 maanden RMB 5.500,- Terugvlucht naar de luchthaven van bestemming in Nederland na succesvolle afronding van het Au Pair verblijf van ten minste 6 maanden (bonus van RMB 1.500,- voor een verblijf van 3 maanden) SIM-kaart Openbaar vervoer ticket met 50,- RMB Ongevallenverzekering Taalschool cursus certificaat

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

  • Vlucht-, ziekte-, ongevallen-, aansprakelijkheids- en reisannuleringsverzekering (op aanvraag, wij werken samen met de beste reisbureaus).
  • Visum
  • Vlucht van de Nederlandse luchthaven naar China
  • Terugvlucht (indien het Au Pair programma niet met succes is afgerond of bonus van 1.500 RMB,- voor een verblijf van 3 maanden)

Helaas accepteren wij op dit moment geen aanvragen voor het Au Pair programma in China. Indien je actuele informatie over het programma wilt te ontvangen, kun je contact met ons opnemen.

Neem contact op met ons