VALENTIJNSDAG SPECIAL t/m 28 februari 2022: Boek nu en krijg de tweede accommodatie gratis! Meer info >>

Au Pair Engeland - Informatie

Nieuwe ervaringen als Au Pair - Engeland wacht op je!

De koningin, rode dubbeldekkerbussen en Fish & Chips: dit zijn slechts enkele van de iconische symbolen van Engeland die je te wachten staan. Naast de gebruikelijke clichés heeft het land nog veel meer te bieden - verschillende culturen, landschappen en dialecten maken het land divers en afwisselend. Als Au Pair in Engeland vind je een gastvrij thuis bij een gastgezin in het grote Londen, Zuid-Engeland en andere delen van het Verenigd Koninkrijk.

Theetijd in het poppenhuis, knutselen en schilderen in de namiddag of weekenduitstapjes naar de schilderachtige eilandkusten zijn activiteiten waar je van zou kunnen genieten. Je taken als Au Pair in Engeland omvatten zowel kinderverzorging als licht huishoudelijk werk. Je verlicht de druk van de ouders door hen te ondersteunen in hun dagelijks gezinsleven en wordt een belangrijke contactpersoon voor de kinderen. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Om ervoor te zorgen dat je als Au Pair in Engeland in goede handen bent, adviseren en ondersteunen wij je gedurende de hele duur van je programma. Onze partnerorganisatie in Engeland selecteert je gastgezin met de grootste zorg en helpt je graag verder als je vragen of problemen hebt tijdens je verblijf als Au pair. Zij zullen je over het land en de mensen informeren, over je studiemogelijkheden informeren en ontmoetingen met andere Au Pairs uit je regio organiseren. En als je niet weet hoe je je in een bepaalde situatie tegenover je gastgezin moet gedragen, kun je ook contact opnemen met ons locale personeel.

INFO OVER BREXIT

In verband met Brexit en de onzekerheid over de toekomstige toelatingseisen raden wij aan om voortaan met een paspoort het land binnen te reizen en een particuliere ziektekostenverzekering af te sluiten. Daarnaast moet je altijd de "Invitation Form" voor jou gastgezin en de telefoonnummers van het gastgezin en Engelse partnerorganisatie bij je hebben als je op reis gaat.

 

Belangrijke details

  •  Leeftijdscategorie: 18-35 jaar
  •  Verblijfsduur: 6-12 maanden, 3 maanden in de zomer
  •  Zakgeld: £ 0,- tot £ 130 per week
  •  Vertrektijden: het hele jaar mogelijk
  •  Werktijden: 15 tot 35 uur per week
  •  Aanvraagtermijn: wij raden aan een aanvraag in te dienen 3 maanden voor het begin van het gewenste programma (aanvraag op korte termijn is op verzoek mogelijk)

Wat voor soort Au Pair programma's hebben wij in Engeland ?

Het Au Pair programma in Engeland bestaat uit voltijdse verzorging van kinderen.

's Ochtends heb je Engelse les op een taalschool en 's middags logeer je bij je gastgezin - ideaal voor een complete onderdompeling in Engeland!

Als je kiest voor het professionele Au Pair programma, bestaan je taken uit voltijdse verzorging van kinderen.

   Vereiste diploma: volledige opleiding of twee jaar voltijds werk in de kinderopvang als opvoeder, kinderverpleegkundige, kinder- of gezinsverzorger, maatschappelijk werker, leraar basisonderwijs of verloskundige.

  Zelfs een jaar ervaring als sociaal vrijwilliger op het gebied van kinderverzorging is van belang voor het Professionele Au Pair programma in Engeland.

Ik ga naar Engeland! Jouw verblijf als Au Pair in Engeland

Engeland als Au Pair leren kennen betekent vooral de clichés vergeten. Vanaf het eerste moment zul je de vriendelijkheid en beleefdheid van de Britten waarderen, en ook jouw gastgezin zal je een warm verwelkomen. Tijdens je vrije dagen kun je een taalcursus volgen, andere Au Pairs ontmoeten of Engeland verkennen - bijvoorbeeld het wereldberoemde Buckingham Palace in Londen of de wilde kust van Cornwall? Haal het beste uit je tijd en leer je nieuwe thuis kennen!

Tijdens je verblijf zul je zes tot twaalf maanden Au Pair zijn. Engeland biedt het voordeel dat in de zomer ook kortere verblijven van twee tot drie maanden mogelijk zijn. Als Au Pair in Engeland kun je Brits Engels leren, waar het allemaal begonnen is. Engeland is ook rijk aan culturele tradities - ontdek de fascinerende en opwindende kenmerken van de Britse eilanden!


Onze selectie van Au Pair programma's in Engeland

Het Verenigd Koninkrijk is een van de meest populaire bestemmingen voor een Au Pair ervaring! Hieronder vind je de verschillende programma's met hun kenmerken. Kies het programma dat het best bij jouw profiel en voorkeuren past.

 

ProgrammaLeeftijdVerblijfsduurWerktijdenZakgeld
Au Pair18-35 jaar6-12 maanden25-35 uur per week  £80 - £115 
Au Pair professioneel18-35 jaar6-12 maanden25-35 uur per week £100 - £130 
Semi Pair18-35 jaar3-4 maanden15 uur per week -

Meer informatie over onze Au Pair programma's vind je hier

Au Pair aanvraagprocedure voor Engeland in 5 stappen

#Stap 1: Niet-bindende inschrijving

Met het online formulier schrijf je je vrijblijvend in voor het Au Pair programma.

#Stap 2: Gedetailleerde aanvraag documenten

Als je aan alle voorwaarden voldoet, sturen wij per e-mail gedetailleerde aanvraag documenten toe die je moet invullen. Deze zijn belangrijk voor potentiële gastgezinnen om jou te leren kennen; hobby's, interesses en ervaring met kinderen. Je krijgt vooraf advies en suggesties over hoe je de documenten op een aantrekkelijke manier kunt opstellen. Nadat wij de aanvraag documenten hebben bekeken, zullen wij, indien nodig, samen nog meer informatie toevoegen. Om jouw ervaring in de kinderopvang en uw kennis van de Engelse taal beter te kunnen beoordelen, zullen wij een telefonisch gesprek met jou houden. Als de aanvraag volledig is, sturen wij deze naar ons partnerkantoor. Ons partnerkantoor zal de documenten aan verschillende gezinnen voorleggen die een Au Pair willen ontvangen. Alle gezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd door onze partnerorganisatie.

#Stap 3: De plaatsing

Als een gezin interesse toont in je profiel, sturen wij jou informatie over het gastgezin. Vanaf dit punt heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met de familie via telefoon, Skype of e-mail. Vooral een eerste telefoongesprek kan heel spannend zijn, hier en daar kunnen er communicatieproblemen zijn, maar over het algemeen is het belangrijk dat "de chemie tussen beide partijen goed is". Je moet wat tijd nemen om elkaar te leren kennen. Het verblijf moet immers voor beide partijen positief zijn: jij moet een fijne tijd hebben in het gezin en het gezin moet baat hebben bij jouw steun. Omdat gezinnen vaak uit meerdere Au Pairs kunnen kiezen of je twijfelt over een gezin, hoeft het niet altijd meteen goed te gaan. Maar laat je hierdoor niet ontmoedigen, de ervaring die je opdoet met de gesprekken zal je ten goede komen.

#Stap 4: Au Pair contract

Zodra het voor beide partijen uitkomt en je met je gastgezin een overeenstemming hebt bereikt over je taken, werk en vrije tijd, ontvang je van ons een bevestiging van je plaatsing. De afspraken met je gastgezin worden schriftelijk vastgelegd in de Au Pair Agreement en aan jou toegestuurd.

Step 5: Reizen, Verzekering en Vlucht

De precieze datum van je aankomst bespreek je rechtstreeks met het gastgezin af en indien u dat wenst, ontvangt u van ons een vluchtofferte. Wij helpen je ook met het afsluiten van een ziektekosten- en aansprakelijkheidsverzekering voor je Au Pair verblijf in Engeland (wij werken samen met de beste reisbureaus). Zodra wij de gedetailleerde aanvraag documenten hebben ontvangen, ontvang je een offerte voor een verzekeringspakket dat op jouw verblijf is afgestemd..


Prijzen van Au Pair programma's in Engeland

Werken als Au Pair in Engeland zal een verrijkende en leuke ervaring zijn. Haal het meeste uit jouw tijd in Engeland door een taalcursus te volgen, in Britse stijl te leven, te reizen en nieuwe levensvaardigheden op te doen. Hieronder kun je het Au Pair programma in Engeland kiezen dat het beste bij jouw vaardigheden past.

ProgrammaPrijzen
Au Pair€530
Au Pair Professioneel€530
Semi Pair€530
    • Aanvraagtermijn: wij raden aan 6 maanden voor de gewenste aanvang van het programma een aanvraag in te dienen (aanmelding op korte termijn is mogelijk op verzoek).
    • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk

Prijzen van de taalcursussen

Een volledige taalonderdompeling in Engeland kan worden aangevuld met een taalcursus. De taalcursus voor het Semi Pair programma in Engeland bestaat uit 10 lessen per week en vindt plaats in Londen of Brighton. De cursus kan elke week op maandag beginnen en je kiest zelf de tijdsduur van de cursus.

 

Verblijfsduur4 weken+ één week
Prijzen€450 €100

Inbegrepen in de prijs van het programma:

Adviezen voor jouw Au Pair verblijf

Ondersteuning bij het opstellen van aanvraag documenten

Plaatsing in een geselecteerd gastgezin

Contactpersoon en ondersteuner op locatie

Gratis verblijf met kamer inclusief  maaltijden

Wekelijks zakgeld (behalve voor Semi Pair)

PLUS Taalreizen certificaat van deelname en certificaat van de taalschool na succesvolle afronding van de taalcursus

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

Vlucht (vluchtofferte op aanvraag).

Indien van toepassing, ziektekosten-, ongevallen-, aansprakelijkheids- en reisannuleringsverzekering (verzekeringspakket aangeboden door PLUS Taalreizen).

Kosten van de taalcursussen