Au Pair verbijf in Engeland

Engeland - het land van de beroemde 'Breakfast tea', de 'Queen' en 'Harry Potter'. De scholen in Engeland zijn van hoge kwaliteit en je zult er veel leren. De mensen zijn niet zo streng als je misschien hebt gehoord en je zult gemakkelijk wennen aan hun levensstijl. Kom en ontdek het zelf!

Leeftijd

18-35 jaar
(aanmelden mogelijk vanaf 17 jaar)

Verblijfsduur

6 - 12 maanden

van juni tot september is 3 maanden ook mogelijk

Aanmelding

Het hele jaar door

uiterlijk 3 maanden voor vertrek

Werktijden

25 -35 uur p/week

Nieuwe ervaringen als Au Pair - Engeland wacht op je!

De koningin, rode dubbeldekkerbussen en Fish & Chips: dit zijn slechts enkele van de iconische symbolen van Engeland die je te wachten staan. Naast de gebruikelijke clichés heeft het land nog veel meer te bieden - verschillende culturen, landschappen en dialecten maken het land divers en afwisselend. Als Au Pair in Engeland vind je een gastvrij thuis bij een gastgezin in het grote Londen, Zuid-Engeland en andere delen van het Verenigd Koninkrijk.

LET OP!

Als gevolg van de Brexit mogen EU-burgers vanaf 1 januari 2021 geen baan meer aannemen in het VK. Wij wachten momenteel nog op een akkoord over een toekomstig au pair visum waarmee je het land zou mogen binnenkomen.

Onze Au Pair programma's in één oogopslag

Au Pair

Als Au Pair ga je enkele maanden bij een gastgezin wonen, voor hun kinderen zorgen en hen in het huishouden ondersteunen.

Au Pair professioneel

Deze programma's zijn bestemd voor au pairs die zijn opgeleid tot opvoeder, kinderverzorger, sociaal assistent, verloskundige of onderwijzeres.

Demi Pair

Vijf dagen per week, ga je 's morgens naar een taalcursus. In de namiddag zal je de klassieke au pair taken op je nemen.

Theetijd in het poppenhuis, knutselen en schilderen in de namiddag of weekenduitstapjes naar de schilderachtige eilandkusten zijn activiteiten waar je van zou kunnen genieten. Je taken als Au Pair in Engeland omvatten zowel kinderverzorging als licht huishoudelijk werk. Je verlicht de druk van de ouders door hen te ondersteunen in hun dagelijks gezinsleven en wordt een belangrijke contactpersoon voor de kinderen. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Om ervoor te zorgen dat je als Au Pair in Engeland in goede handen bent, adviseren en ondersteunen wij je gedurende de hele duur van je programma. Onze partnerorganisatie in Engeland selecteert je gastgezin met de grootste zorg en helpt je graag verder als je vragen of problemen hebt tijdens je verblijf als Au pair. Zij zullen je over het land en de mensen informeren, over je studiemogelijkheden informeren en ontmoetingen met andere Au Pairs uit je regio organiseren. En als je niet weet hoe je je in een bepaalde situatie tegenover je gastgezin moet gedragen, kun je ook contact opnemen met ons locale personeel.

Belangrijke details

Ik vertrek naar Engeland! Au Pair verblijf in het Koninkrijk

Tot zover het regenachtige weer en de strenge gezichten! - Engeland als au pair leren kennen betekent vooral van de clichés af te zijn. Vanaf het allereerste begin zul je de beleefdheid en behulpzaamheid van de inwoners van Engeland ervaren en ook je gastgezin zal je hartelijk ontvangen. Op je vrije dagen heb je de mogelijkheid om een taalcursus te volgen, andere au pairs te ontmoeten of Engeland te verkennen. Ken je het wereldberoemde Buckingham Palace in Londen of de wilde kust van Cornwall al? Maak optimaal gebruik van je tijd en leer je nieuwe thuis kennen!

Tijdens je verblijf zul je zes tot twaalf maanden aupair zijn. Engeland biedt het voordeel dat in de zomer kortere verblijven van twee of drie maanden mogelijk zijn. Als au pair in Engeland kun je Engels leren waar de wereldtaal zijn thuis heeft. Bovendien is Engeland rijk aan tradities en culturele eigenaardigheden. Ontdek de fascinerende en opwindende eigenaardigheden van het Britse eiland!

Onze selectie van Au Pair programma's in Engeland

Au Pair

Als au pair ga je enkele maanden bij een gastgezin wonen, voor hun kinderen zorgen en hen in het huishouden ondersteunen. Onze programma's verschillen afhankelijk van waar je woont: het aantal werkuren, de duur van het verblijf, de hoeveelheid zakgeld en ook de eisen die aan je persoonlijke vaardigheden worden gesteld, hangen af van het gastland.

Au Pair professioneel

Deze programma's zijn bestemd voor au pairs die zijn opgeleid tot opvoeder, kinderverzorger, sociaal assistent, verloskundige of onderwijzeres.

Demi Pair

Vijf dagen per week, ga je 's morgens naar een taalcursus. In de namiddag zal je de klassieke au pair taken op je nemen. In overleg met je gastgezin kun je ook eerst de taalcursus volgen en daarna als au pair in het gezin werken. Je kunt ook alleen de eerste weken aan de taalcursus deelnemen en daarna voltijds als au pair werken.

Kenmerken

Het Verenigd Koninkrijk is een van de meest populaire bestemmingen voor een Au Pair ervaring! Hieronder vind je de verschillende programma's met hun kenmerken. Kies het programma dat het best bij jouw profiel en voorkeuren past.

ProgrammaLeeftijdVerblijfsduurWerktijdenZakgeld
Au Pair18-35 jaar6-12 maanden25-35 uur per week£80 - £115
Au Pair professioneel18-35 jaar6-12 maanden25-35 uur per week£100 - £130
Demi Pair18-35 jaar3-4 maanden15 uur per week-

Meer informatie over onze Au Pair programma's vind je hier

Au Pair aanvraagprocedure voor Engeland in 5 stappen

#Stap 1: Niet-bindende inschrijving

Met het online formulier schrijf je je vrijblijvend in voor het Au Pair programma.

#Stap 2: Gedetailleerde aanvraag documenten

Als je aan alle voorwaarden voldoet, sturen wij per e-mail gedetailleerde aanvraag documenten toe die je moet invullen. Deze zijn belangrijk voor potentiële gastgezinnen om jou te leren kennen; hobby's, interesses en ervaring met kinderen. Je krijgt vooraf advies en suggesties over hoe je de documenten op een aantrekkelijke manier kunt opstellen. Nadat wij de aanvraag documenten hebben bekeken, zullen wij, indien nodig, samen nog meer informatie toevoegen. Om jouw ervaring in de kinderopvang en uw kennis van de Engelse taal beter te kunnen beoordelen, zullen wij een telefonisch gesprek met jou houden. Als de aanvraag volledig is, sturen wij deze naar ons partnerkantoor. Ons partnerkantoor zal de documenten aan verschillende gezinnen voorleggen die een Au Pair willen ontvangen. Alle gezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd door onze partnerorganisatie.

#Stap 3: De plaatsing

Als een gezin interesse toont in je profiel, sturen wij jou informatie over het gastgezin. Vanaf dit punt heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met de familie via telefoon, Skype of e-mail. Vooral een eerste telefoongesprek kan heel spannend zijn, hier en daar kunnen er communicatieproblemen zijn, maar over het algemeen is het belangrijk dat "de chemie tussen beide partijen goed is". Je moet wat tijd nemen om elkaar te leren kennen. Het verblijf moet immers voor beide partijen positief zijn: jij moet een fijne tijd hebben in het gezin en het gezin moet baat hebben bij jouw steun. Omdat gezinnen vaak uit meerdere Au Pairs kunnen kiezen of je twijfelt over een gezin, hoeft het niet altijd meteen goed te gaan. Maar laat je hierdoor niet ontmoedigen, de ervaring die je opdoet met de gesprekken zal je ten goede komen.

#Stap 4: Au Pair contract

Zodra het voor beide partijen uitkomt en je met je gastgezin een overeenstemming hebt bereikt over je taken, werk en vrije tijd, ontvang je van ons een bevestiging van je plaatsing. De afspraken met je gastgezin worden schriftelijk vastgelegd in de Au Pair Agreement en aan jou toegestuurd.

#Stap 5: Reizen, Verzekering en Vlucht

De precieze datum van je aankomst bespreek je rechtstreeks met het gastgezin af en indien u dat wenst, ontvangt u van ons een vluchtofferte. Wij helpen je ook met het afsluiten van een ziektekosten- en aansprakelijkheidsverzekering voor je Au Pair verblijf in Engeland (wij werken samen met de beste reisbureaus). Zodra wij de gedetailleerde aanvraag documenten hebben ontvangen, ontvang je een offerte voor een verzekeringspakket dat op jouw verblijf is afgestemd.

Prijzen van Au Pair programma's in Engeland

Werken als Au Pair in Engeland zal een verrijkende en leuke ervaring zijn. Haal het meeste uit jouw tijd in Engeland door een taalcursus te volgen, in Britse stijl te leven, te reizen en nieuwe levensvaardigheden op te doen. Hieronder kun je het Au Pair programma in Engeland kiezen dat het beste bij jouw vaardigheden past.

ProgrammaPrijzen
Au Pair€530
Au Pair Professioneel€530
Demi Pair€530
  • Aanvraagtermijn: Wij raden aan 6 maanden voor de gewenste aanvang van het programma een aanvraag in te dienen (aanmelding op korte termijn is mogelijk op verzoek).
  • Vertrekdata: Het hele jaar mogelijk.

Prijzen van de taalcursussen

Een volledige taalonderdompeling in Engeland kan worden aangevuld met een taalcursus. De taalcursus voor het Semi Pair programma in Engeland bestaat uit 10 lessen per week en vindt plaats in Londen of Brighton. De cursus kan elke week op maandag beginnen en je kiest zelf de tijdsduur van de cursus.

Verblijfsduur4 weken+ één week
Prijzen€450 €100

Inbegrepen in de prijs van het programma:

Adviezen voor jouw Au Pair verblijf Ondersteuning bij het opstellen van aanvraag documenten Plaatsing in een geselecteerd gastgezin Contactpersoon en ondersteuner op locatie
Gratis verblijf met kamer inclusief  maaltijden Wekelijks zakgeld (behalve voor Semi Pair)

PLUS Taalreizen certificaat van deelname en certificaat van de taalschool na succesvolle afronding van de taalcursus

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

X Vlucht (vluchtofferte op aanvraag).

X Indien van toepassing, ziektekosten-, ongevallen-, aansprakelijkheids- en reisannuleringsverzekering (verzekeringspakket aangeboden door PLUS Taalreizen).

X Kosten van de taalcursussen

Aanvraagformulier

Vertrekdata: Je kunt je op elk moment voor een au pair verblijf in Engeland aanmelden, aangezien een programma het hele jaar door kan beginnen. Je moet jouw korte sollicitatie ongeveer 3 tot 8 maanden voor de gewenste startdatum van het programma indienen.

Vul zorgvuldig je persoonlijk profiel in en klik op de knop [Nu verzenden]. Wij nemen contact met je op zodra wij jouw online sollicitatie hebben ontvangen.

Let ook op onze inschrijvingseisen:

✔ Leeftijd: 18 jaar en ouder

✔ Burgerlijke staat: alleenstaand, geen kinderen

✔ EU-nationaliteit

✔ Niet-roker

✔ Binnenkomst: Een voordeel van au pair zijn in Europa is dat je geen visum nodig hebt en dus ook na je au pair verblijf zonder problemen kunt reizen. Het enige wat je nodig hebt om het land binnen te komen, is een identiteitskaart die nog minstens twee maanden na jouw geplande verblijf geldig is.

✔ Verzekering: Wij raden je aan een ziektekosten-, ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor de duur van je au pair verblijf. Wij sturen je een niet-bindend aanbod voor een verzekeringspakket.