Hello, bonjour, ciao, hola of hei - Au Pair zijn in Europa is diversiteit!

Als Au Pair staat je een onvergetelijke ervaring te wachten - en je hoeft Europa niet eens te verlaten! Elke dag leer je iets nieuws in je gastland en doe je veel mooie ervaringen op, waar in Europa je ook werkt als Au Pair. Maakt niet uit welk land, of het nu Engeland, Ierland, Frankrijk, Italië, Spanje of Noorwegen is, zit vol met fascinerende steden, natuur en bruisende cultuur.

PLUS Taalreizen biedt verschillende opties voor jouw verblijf als Au Pair in Europa: je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je wilt gaan en of je meer uren wilt werken als "Au Pair Plus" en meer zakgeld wilt verdienen. Je kunt ook taalcursussen volgen door met het gastgezin een tijdschema af te spreken; het personeel van de betreffende partnerorganisatie zal je ter plaatse informeren. Je kunt ook contact opnemen met hen als je andere vragen of problemen hebt. Vooraf zullen wij je met raad en daad bijstaan om Au Pair in Europa te worden.

Kies jouw Au Pair bestemming in Europa

Kies jouw favoriete Europese bestemming om als Au Pair in Europa te werken en beleef een unieke ervaring terwijl je opgaat in een nieuwe cultuur. Vind jouw droombestemming en geniet van jouw avontuur!
Au Pair Frankrijk

Werk als Au pair in Frankrijk en word verliefd op de chique levensstijl.

Meer informatie »
Au Pair Spanje

Beleef je Au Pair ervaring in Spanje en geniet van de zon en de relaxte levensstijl

Meer informatie »

Jouw Au Pair ervaring - Europa biedt diversiteit

Als Au Pair in Europa zal je in de eerste plaats voor de kinderen van je gastgezin zorgen. Afhankelijk van hun leeftijd breng je ze naar school, naar "Gaelic Football" training, neem je ze mee naar "Gelato" diner en zing je een slaapliedje om ze in slaap te brengen. Als Au Pair help je ook met huiswerk maken, kleine maaltijden bereiden, de kinderen helpen hun tanden te poetsen voor het slapengaan en hun kamer opruimen. Je zult ook licht huishoudelijk werk doen, zoals afwassen, stofzuigen of strijken.

In het Au Pair Europese programma zul je samen met je gastgezin je werktijden, vrije tijd en zakgeld bepalen tijdens een gesprek dat je vooraf met het gastgezin hebt besproken. Na je verblijf ontvang je ook een certificaat die aantoon dat je Au Pair verblijf succesvol is afgerond.

Ben je geïnteresseerd in een au pair verblijf in het buitenland? Wil je graag advies ontvangen?

Neem contact met ons op en wij zullen je vrijblijvend informeren!