Prijzen van Au Pair programma's in Engeland

Werken als Au Pair in Engeland zal een verrijkende en leuke ervaring zijn. Haal het meeste uit jouw tijd in Engeland door een taalcursus te volgen, in Britse stijl te leven, te reizen en nieuwe levensvaardigheden op te doen. Hieronder kun je het Au Pair programma in Engeland kiezen dat het beste bij jouw vaardigheden past.

ProgrammaPrijzen
Au Pair€530
Au Pair Professioneel€530
Semi Pair€530
    • Aanvraagtermijn: wij raden aan 6 maanden voor de gewenste aanvang van het programma een aanvraag in te dienen (aanmelding op korte termijn is mogelijk op verzoek).
    • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk

Prijzen van de taalcursussen

Een volledige taalonderdompeling in Engeland kan worden aangevuld met een taalcursus. De taalcursus voor het Semi Pair programma in Engeland bestaat uit 10 lessen per week en vindt plaats in Londen of Brighton. De cursus kan elke week op maandag beginnen en je kiest zelf de tijdsduur van de cursus.

 

Verblijfsduur4 weken+ één week
Prijzen€450 €100

Inbegrepen in de prijs van het programma:

Adviezen voor jouw Au Pair verblijf Ondersteuning bij het opstellen van aanvraag documenten Plaatsing in een geselecteerd gastgezin Contactpersoon en ondersteuner op locatie
Gratis verblijf met kamer inclusief  maaltijden Wekelijks zakgeld (behalve voor Semi Pair)

PLUS Taalreizen certificaat van deelname en certificaat van de taalschool na succesvolle afronding van de taalcursus

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

Vlucht (vluchtofferte op aanvraag). Indien van toepassing, ziektekosten-, ongevallen-, aansprakelijkheids- en reisannuleringsverzekering (verzekeringspakket aangeboden door PLUS Taalreizen). Kosten van de taalcursussen