Prijzen van Au Pair Programma's in Spanje

Werken als Au Pair in Spanje zal een unieke en leuke ervaring zijn. Maak optimaal gebruik van jouw tijd in Spanje om een cursus Spaans te volgen, een ontspannen levensstijl te leiden, te reizen en een rijke en sociale cultuur in je op te nemen. Hieronder kun je het Au Pair programma in Spanje kiezen dat het beste bij jouw vaardigheden past.

ProgrammaPrijzen
Au Pair€630
Semi Pair€630
Au Pair Plus€630
Leren en spelen€550
  • Aanvraagtermijn: wij raden aan een aanvraag in te dienen 3 maanden voor de gewenste aanvang van het programma (aanmelding op korte termijn is mogelijk op verzoek).
  • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk

Prijzen van de taalcursussen

Een compleet Au Pair verblijf in Spanje kan aangevuld worden met een taalcursus. De taalcursus voor het Semi Pair programma in Spanje bestaat uit 10 lessen per week en vindt plaats in Barcelona, Madrid of Malaga. De cursus kan elke week op een maandag beginnen en jij kiest zelf de tijdsduur van de cursus.

Verblijfsduur4 weken+ één week
Prijs€460 €100

Inbegrepen in de prijs van het programma:

Adviezen voor jouw Au Pair verblijf Ondersteuning bij het opstellen van aanvraag documenten Plaatsing in een geselecteerd gastgezin Contactpersoon en ondersteuner op locatie
Gratis verblijf in eigen kamer inclusief maaltijden Wekelijks zakgeld

PLUS Taalreizen certificaat van deelname en certificaat van de taalschool na de succesvolle afronding van de taalcursus

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

Vlucht (vluchtofferte op aanvraag, wij werken met de beste reisbureaus). Indien van toepassing, ziektekosten-, ongevallen-, aansprakelijkheids- en reisannuleringsverzekering (verzekeringspakket aangeboden door PLUS Taalreizen). Kosten van de taalcursussen