De 10 leukste feestjes in Europa

De zomer is in volle gang en overal zijn feestjes te zien op instragram! Maar waar moeten we zijn? In deze blog nemen we je mee naar de 10 beste feesten in Europa, ook na de zomer!

DGTL - Barcelona

Dit festival komt je wellicht bekend voor, want ja het is een Nederlands festival! Maar wist je dat DGTL een uitloper in Barcelona heeft? Ook hier is het een festival voor elektronische muziek en heeft het inmiddels een gevestigde waarde. Het festival wordt sinds 2015 gehouden in het Parc del Fòrum.

Met al dat dansen ga je natuurlijk enorm zweten, daarom is het erg fijn dat het festival net na de heetste zomermaanden wordt gehouden, namelijk in september!

Wanneer: 02-03 september 2022

All Points East - Londen

Na een spannend debuut in 2018 is All Points East een vaste waarde geworden in het Victoria Park in Oost-Londen. Ze blijven de boel naar een nog hoger niveau tillen met stapelvolle maar duidelijk opgebouwde line-ups die scenes en genres omspannen.

Wanneer: 19-20 en 25-28 augustus 2022

Isle of Malta – Malta

Isle of MTV Malta wordt georganiseerd als een volledig GRATIS festival en nodigt 50.000 festivalgangers uit heel Europa uit om zich te koesteren in de zon en de heerlijke klanken.

Tijdens de afgelopen 13 edities heeft het festival elk jaar tienduizenden muziekfans naar het plein gebracht om te genieten van showstopping optredens van 's werelds grootste sterren, waaronder Lady Gaga, Snoop Dogg, David Guetta en Martin Garrix.

Het festival wordt gevolgd door de Isle of MTV Malta Music Week, een reeks van clubavonden en feesten in de hipste zalen op het eiland! Helaas is het festival dit jaar al geweest maar zet het festival op je lijstje voor volgend jaar!

Wanneer: 19 juli 2022 / 2023 ?

AMF - Amsterdam

AMF is een van de grootste dance muziek avonden van het jaar en vindt plaats in Amsterdam. Voor één nacht in oktober komen alle EDM royalty samen om te vieren waar ze het meest van houden.

Voorheen bekend als Amsterdam Music Festival, is AMF uitgegroeid tot EDM's belangrijkste evenement, mede dankzij de samenwerking met DJ Mag om hun befaamde Top 100 DJs lijst live te onthullen voor een volle zaal.

Wanneer: 22 Oktober 2022, Amsterdam

Superbloom Festival – München

Dit is nog een redelijk nieuw festival en bestaat sinds 2020. Het Superbloom Festival ziet zichzelf als een evenement voor alle zintuigen - hier ontmoet muziek kunst, cultuur, lifestyle, maatschappij en onderzoek. Met een adembenemend festivaldecor in het Olympiapark van München bieden ze een weekendevenement in Zuid-Duitsland.

Het Olympisch Stadion van München en het Olympiapark zijn de perfecte festivaloase midden in de Beierse metropool. De line-up is niet te missen: onderandere Calvin Harris, David Guetta, Alan Walker, Rita Ora & Stomae treden er op!

Wanneer: 03-04 september 2022

Andalucia Big Festival – Malaga

Mad Cool, een van de beste muziekfestivals ter wereld, neemt zijn unieke merk mee naar het zuiden van Spanje voor hun volgende festival - het Andalucía Big Festival! Dit festival biedt live muziek in de prachtige kuststad Malaga.

Wanneer: 08-10 september

Sziget Festival – Budapest, Hongarije

Het Sziget Festival is een magisch muziekfestival in het hart van Boedapest. Het verandert het eiland Obuda in een oase van muziek uit verschillende genres, met elk jaar meer dan 550.000 festivalgangers die rechtstreeks naar de Donau gaan. Met het enorme aanbod aan pop-, rock- en indietalent kun je wel begrijpen waarom dit al bijna drie decennia lang een van Europa's meest populaire muziekfestivals is. Een must go voor iedere festival lover!

Het festival is net geweest afgelopen weekend maar zet de datum voor volgend jaar alvast in je agenda! Zo kun je earlybirds tickets scoren met korting.

Wanneer: 10-15 augustus 2022 / 2023 ?

Glitch Festival - Malta

Dit jaar organiseert het festival haar langverwachte 5e editie. Liefhebbers van elektronische muziek van over de hele wereld worden opgeroepen om zich te verzamelen aan de poorten van het mystieke House-and-Techno fort in wat belooft weer een niet te missen avontuur te worden op het zonovergoten mediterrane eiland Malta.

Zet het festival op je lijstje voor volgend jaar! Wist je dat wij ook een prachtige campus op Malta hebben? De taalschool, accomodatie en zwembad op een plek!

Wanneer: 13-16 augustus / 2023 ?

Reading & Lead festivals - Reading & Leads, UK

Reading Festival behoort met recht tot de echte rockelite van de wereld. Samen met Leeds Festival - het kleine broertje van het Noord-Engelse festival - is Reading de laatste tien jaar wat veelzijdiger geworden, maar het festival heeft nog steeds elk jaar in augustus een stevig stootvermogen.

Wanneer: 26-28 augustus

Online cursus

Effectief vreemde talen verdienen in het comfort van je eigen huis met echte leraren!

Naar het aanbod

En verzeker jezelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!