Ben je het beu om fouten te maken met de Engelse aanwijzende voornaamwoorden? Hier heb je de oplossing! In dit artikel vind je de regels voor het gebruik van aanwijzende voornaamwoorden in enkelvoud en meervoud, en ook een oefening om te zien of je het goed begrepen hebt. Wees niet bang, studeer vaak Engels en je zult snel vooruitgang boeken met de Engelse grammatica.

Lees meer

Hou je van de Aziatische cultuur maar weet je niet dat er verschillende dialecten zijn? Dan is dit artikel iets voor jou. Ontdek wat het verschil is tussen de Chinese dialecten en word een expert in de Aziatische cultuur en taal.

Lees meer

Betekent een perfecte zomervakantie voor jou: strand, zon en feest? Dat vind je allemaal in Malta, om precies te zijn in Paceville. De wijk St. Julian's met zijn lange feestmijl en ligging direct aan zee is de perfecte plek voor een onvergetelijke ervaring in Malta. Overdag kun je ontspannen in de zon op de kristalheldere stranden, terwijl je 's avonds de clubs en bars van de feesthoofdstad kunt verkennen.

 

Lees meer

Het Verenigd Koninkrijk is niet alleen één van de wereldwijde trendsetters op het gebied van mode en stijl, maar het is ook gevuld met cultuur die vele mensen heeft geïnspireerd en dat tot op de dag van vandaag nog steeds doet. Het spreekt voor zich dat het Verenigd Koninkrijk zeker één of meerdere bezoeken waard is, maar let wel op de te vermijden fouten die toeristen en bezoekers die voor het eerst komen vaak maken. Hier is een korte lijst van…

Lees meer

Is jouw favoriete bezigheid Netflix? Wist je dat het een mogelijkheid kan worden om je Spaanse luistervaardigheid te verbeteren. Het leren van een nieuwe taal kan frustrerend zijn en proberen om tv-programma's te vinden om Spaans te leren kan wat tijd in beslag nemen. Vraag je je af of je Spaans leren kunt combineren met Netflix? Het antwoord is ja! Netflix is een fantastische bron voor het leren van Spaans. Nu heb je een goede reden om te…

Lees meer

Duits leren kan een echte uitdaging zijn. Vooral de grammatica kan studenten snel frustreren vanwege de vele onregelmatigheden. Er zijn echter ook enkele tips en trucs die het leren veel gemakkelijker zullen maken!

Een gebied dat de meeste Duitse cursisten veel problemen oplevert, is het kiezen van het juiste lidwoord. Voor Duitse taalstudenten lijkt het kiezen van het juiste lidwoord willekeurig, en daarom gokken veel studenten het juiste…

Lees meer

Reizen is een ongelooflijk verrijkende ervaring, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de economie van het land dat je bezoekt.

Economisch zwakkere landen met betoverende landschappen en een rijke cultuur genereren vaak een aanzienlijk deel van hun Bruto Binnenlands Product (BBP) door toerisme. Dit verbetert op zijn beurt het levensonderhoud van de burgers en de kwaliteit van hun infrastructuur, iets waar zowel het land zelf als degenen die het…

Lees meer

Bij het leren van een taal is naast spreken één ding belangrijk: luisteren. Ook al begrijp je in het begin niet altijd alles, je onderbewustzijn is aan het leren. Podcasts zijn hier perfect voor! Je kunt ze in je dagelijks leven integreren, bijvoorbeeld tijdens het koken, voor het slapen of in de sportschool! Als je niet weet welke podcasts je moet luisteren om Engels te leren, zijn hier een paar suggesties:

Lees meer

Moederdag is een dag waarop we onze moeders en hun betekenis in ons leven waarderen en vieren. We doen dit vaak met cadeaus. Er zijn heel veel manieren om je waardering te tonen die misschien een krachtiger herinnering zijn dan geschenken. Lees hoe moederdag in zeven verschillende landen wordt gevierd en ontdek hoe je deze gebruiken in je eigen Moederdagtradities kunt toepassen.

Lees meer

Je ne parle pas français - wie zou niet graag Frans spreken? Toch ben je op zoek naar manieren om jezelf te motiveren om te blijven leren? Niet iedereen heeft het talent om urenlang in grammaticaboeken te duiken. Dat is niet erg! Misschien liggen jouw talenten meer bij popcorn en Netflix? Dan hebben wij iets voor jou.

Lees meer

Online Taalcursussen

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren!

Naar de online taalcursussen

En verzeker uzelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!