Ben je Engels aan het leren? Wil je Engels leren en jezelf tegelijkertijd vermaken? Wij denken dat het mogelijk is om de taal op een leuke manier te leren door naar deze series te kijken. Sommige zijn serieus en sommige zijn hilarisch, maar één ding is zeker: ze zullen bijdragen aan je reis om de taal te leren.

Lees meer

Heb je je ooit afgevraagd welke taal er in Marokko wordt gesproken? Bestaat er een taal die "Marokkaans" heet? In deze blog vind je antwoorden op deze vragen, evenals verschillende informatie over het land en zijn geschiedenis.

Lees meer

New York, de stad waar dromen uitkomen, heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Als frequente reiziger wist ik dat de Big Apple me een fortuin aan avontuur, cultuur en ontspanning kon bieden. Ik had geen idee dat de avonturen in New York mijn wildste dromen zouden overtreffen. Ga met me mee op reis door deze bruisende stad en ontdek de geweldige ervaringen die ik heb opgedaan en die allemaal een blijvende indruk hebben achtergelaten…

Lees meer

Een taalreis is veel meer dan alleen maar een vakantie. Het is een unieke ervaring die je de mogelijkheid biedt om een nieuwe taal te leren, ondergedompeld te worden in een andere cultuur en tegelijkertijd prachtige plekken te verkennen. Of je nu een student bent die zijn taalvaardigheden wil verbeteren, een professional die zijn carrièrekansen wil vergroten of gewoon een liefhebber van reizen die nieuwe avonturen zoekt, een taalreis kan deuren…

Lees meer

Als je Engels wilt leren spreken, is het belangrijk om regelmatig te oefenen. Dit kan lastig zijn als je niet in een Engelstalig land woont of als je geen native speakers kent. Gelukkig zijn er veel manieren om Engels te oefenen. Hier zijn enkele tips om je spreekvaardigheid in het Engels te verbeteren:

Lees meer

Stage lopen in het buitenland, iets wat altijd al hoog op mijn lijstje stond.: een nieuw leven opbouwen in het buitenland. Dit is iets wat voor veel mensen eng is, maar het klonk als muziek in mijn oren. Misschien komt dit door mijn studie: International Tourism Managament aan NHL Stenden University of Applied Sciences.

Nu is Frankfurt am Main niet per se de plek die ik voor ogen had, maar het bleek een super fijne thuisbasis te zijn voor 7…

Lees meer

Tijdens je taalreis naar Barcelona maak je deel uit van ons ongelooflijk vriendelijke en bruisende Camp Barcelona. Naast je Spaanse taalcursus in de ochtenden neem je deel aan tal van excursies, uitstapjes en bezienswaardigheden. Zo haal je het meeste uit je week in Barcelona en kom je ook regelmatig in aanraking met de Spaanse taal.

 

Natuurlijk wordt je vrije tijd in Barcelona niet verwaarloosd. Je kunt met je nieuwe internationale vrienden…

Lees meer

Heb je een passie voor reizen en het verkennen van de wereld? Ben je net van de middelbare school af en op zoek naar een nieuw avontuur in de wereld? Misschien een universiteit en een cursus die je helpen je passie te verkennen en tegelijkertijd een opleiding te volgen. Een professionele carrière in toerisme kan de juiste optie voor jou zijn.

 

Er zijn cursussen om een bachelor of master in toerisme te volgen, vooral in Europa. Als reizen een…

Lees meer

Welke festivals heb je al bezocht? En welke staan op je to-do lijstje? Deze 7 mogen zeker niet ontbreken. Van India tot Brazilië tot Ierland en misschien zelfs in je eigen achtertuin, deze moet je meemaken!

Lees meer

Iedereen die heeft gereisd, overwogen te reizen of zelfs hardop over een aanstaande reis heeft gesproken, zal ten minste één van de vele misvattingen hebben gehoord die in het tijdperk van reizen en toerisme zijn ontstaan. Van de algemene mythe dat mobiele telefoons vliegtuigen doen neerstorten tot de perfecte tijd om de beste koopjes op vliegtickets te krijgen, hebben wij een lijst samengesteld van de 15 grootste reismythes en waarom ze keer op…

Lees meer

Online cursus

Effectief vreemde talen verdienen in het comfort van je eigen huis met echte leraren!

Naar het aanbod

En verzeker jezelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!