Dit artikel vertelt jou wat een vakantiedip is, hoe het ontstaat, en wat je er aan kunt doen om deze te minimaliseren.

Lees meer

Remote werken, een nieuwe realiteit en trend die sinds de pandemie in 2020 enorm is gestegen. Maar wat zijn nou eigenlijk de voor- en nadelen hiervan?

Lees meer

Trends binnen de toeristische sector verschillen van jaar op jaar. Afgelopen jaren heeft de reisbranche redelijk stil gestaan door de pandemie. Vandaar vandaag een artikel over de trends die dit jaar spelen. Herken jij jezelf hierin?

Lees meer

Beijing, de hoofdstad van China, is uitgegroeid tot de tweede grootste stad ter wereld. Daardoor is ook het aantal culturele festivals en evenementen enorm toegenomen. In dit artikel zetten we enkele festivals op een rij die elk jaar in Peking worden gevierd en die je niet mag missen!

Lees meer

Sta je in de regen in het mooie Malta? Maak je geen zorgen, Malta heeft meer te bieden dan alleen stranden. Met nachtclubs, musea, winkelcentra en veel geschiedenis is Malta een paradijs op aarde, zelfs als het regent. Malta is gezegend met prachtige stranden en een zonnige hemel. In Malta regent het echter op ongeveer 80 tot 100 dagen. Als het regent op de dag dat je dit prachtige eiland bezoekt, zijn hier 7 plaatsen om te bezoeken in en rond…

Lees meer
8 Wege, das Oktoberfest ohne Alkohol zu genießen

Op naar de Oktoberfest! Hoewel hier jaarlijks ongeveer 7 miljoen liter bier wordt gedronken, is Oktoberfest (Wiesn) toch een zeer gezinsvriendelijk evenement dat voor iedereen toegankelijk is. Verrassend genoeg is het Oktoberfest er niet alleen om het gouden vocht te vieren. Kinderen, gezinnen en iedereen die niet zo van bier houdt, kunnen ook aan dit festival deelnemen. Lees verder voor 8 manieren om de Wiesn te beleven zonder alcohol!

Lees meer

Studeren in het buitenland is een opwindende kans voor studenten. Leven in een vreemd land verandert je perspectief en begrip voor andere culturen. Je hebt de kans om mensen uit verschillende delen van de wereld te ontmoeten, hun culturen te leren kennen en ervaring op te doen.

Lees meer

De zomer is in volle gang en overal zijn feestjes te zien op instragram! Maar waar moeten we zijn? In deze blog nemen we je mee naar de 10 beste feesten in Europa, ook na de zomer!

Lees meer

Malta is één van die paradijselijke eilanden voor ieder wat wils, een klein hoekje dat betovert met zijn prachtige kristalheldere water, charmante stranden, bijna 365 dagen per jaar zon en zijn talrijke festivals. Wat jouw interesses ook zijn, op Malta zul je zeker evenementen en activiteiten vinden die je zullen bevallen. Maak van dichtbij kennis met Malta's festivals, het hele jaar door wachten er tal van culturele evenementen, carnavals en…

Lees meer

Ongetwijfeld is één van de hoogtepunten van elke Amerikaanse tienerfilm de high school prom. Prachtige prom dresses, de hele nacht dansen en natuurlijk de perfecte prom date: zo kun je je het typische prom voorstellen als je in de Verenigde Staten naar de middelbare school gaat.....

Lees meer

Online Taalcursussen

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren!

Naar de online taalcursussen

En verzeker uzelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!