8 Wege, das Oktoberfest ohne Alkohol zu genießen

Op naar de Oktoberfest! Hoewel hier jaarlijks ongeveer 7 miljoen liter bier wordt gedronken, is Oktoberfest (Wiesn) toch een zeer gezinsvriendelijk evenement dat voor iedereen toegankelijk is. Verrassend genoeg is het Oktoberfest er niet alleen om het gouden vocht te vieren. Kinderen, gezinnen en iedereen die niet zo van bier houdt, kunnen ook aan dit festival deelnemen. Lees verder voor 8 manieren om de Wiesn te beleven zonder alcohol!

Lees meer

Studeren in het buitenland is een opwindende kans voor studenten. Leven in een vreemd land verandert je perspectief en begrip voor andere culturen. Je hebt de kans om mensen uit verschillende delen van de wereld te ontmoeten, hun culturen te leren kennen en ervaring op te doen.

Lees meer

De zomer is in volle gang en overal zijn feestjes te zien op instragram! Maar waar moeten we zijn? In deze blog nemen we je mee naar de 10 beste feesten in Europa, ook na de zomer!

Lees meer

Malta is één van die paradijselijke eilanden voor ieder wat wils, een klein hoekje dat betovert met zijn prachtige kristalheldere water, charmante stranden, bijna 365 dagen per jaar zon en zijn talrijke festivals. Wat jouw interesses ook zijn, op Malta zul je zeker evenementen en activiteiten vinden die je zullen bevallen. Maak van dichtbij kennis met Malta's festivals, het hele jaar door wachten er tal van culturele evenementen, carnavals en…

Lees meer

Ongetwijfeld is één van de hoogtepunten van elke Amerikaanse tienerfilm de high school prom. Prachtige prom dresses, de hele nacht dansen en natuurlijk de perfecte prom date: zo kun je je het typische prom voorstellen als je in de Verenigde Staten naar de middelbare school gaat.....

Lees meer

Valse vrienden of "false friends" in het Engels kunnen op je zenuwen werken, en dan hebben we het niet over mensen, maar over de Engelse woordenschat. De zogenaamde "false friends" zijn Engelse woorden die erg lijken op of zelfs hetzelfde zijn als Nederlandse woorden, maar een heel andere betekenis hebben. Om te voorkomen dat jouw gesprekspartner je vreemd aankijkt en je ze correct gebruikt, tonen we je de meest voorkomende "false friends" met de…

Lees meer

Heb je je ooit afgevraagd welke taal de moeilijkste ter wereld is? Ongetwijfeld zijn er allerlei meningen en het is duidelijk dat het bepalen van de moeilijkste talen ter wereld een gecompliceerde taak is omdat met veel bepalende factoren rekening moet worden gehouden. De moeilijkheid om een taal te leren wordt niet alleen bepaald door de taal zelf maar ook door de manier waarop een taal wordt bestudeerd, het is niet hetzelfde om een taal in…

Lees meer

Ben je het beu om fouten te maken met de Engelse aanwijzende voornaamwoorden? Hier heb je de oplossing! In dit artikel vind je de regels voor het gebruik van aanwijzende voornaamwoorden in enkelvoud en meervoud, en ook een oefening om te zien of je het goed begrepen hebt. Wees niet bang, studeer vaak Engels en je zult snel vooruitgang boeken met de Engelse grammatica.

Lees meer

Hou je van de Aziatische cultuur maar weet je niet dat er verschillende dialecten zijn? Dan is dit artikel iets voor jou. Ontdek wat het verschil is tussen de Chinese dialecten en word een expert in de Aziatische cultuur en taal.

Lees meer

Betekent een perfecte zomervakantie voor jou: strand, zon en feest? Dat vind je allemaal in Malta, om precies te zijn in Paceville. De wijk St. Julian's met zijn lange feestmijl en ligging direct aan zee is de perfecte plek voor een onvergetelijke ervaring in Malta. Overdag kun je ontspannen in de zon op de kristalheldere stranden, terwijl je 's avonds de clubs en bars van de feesthoofdstad kunt verkennen.

 

Lees meer

Online Taalcursussen

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren!

Naar de online taalcursussen

En verzeker uzelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!