Online Taalcursussen

Leer Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en nog veel meer talen online.

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren! Je kunt kiezen tussen kleine groepen, individuele één-op-één lessen of intensieve cursussen voor educatieve vakanties.


Onze online taalcursussen zijn geschikt voor zowel studenten als volwassenen.

Groepscursus

In groepslessen studeer je samen met andere internationale studenten die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Vanaf 10 € per les


✓ Op maat gemaakte workshops op aanvraag mogelijk
✓ 1 les = 45 min
✓ Ontmoet studenten over de hele wereld
✓ Interactie in de groep

Meer informatie

Prijs per 10 lessen per week:

 • 10 lessen pakket : €100
 • 7-12 studenten in de cursus

Prijs per 20 lessen per week:

 • 10 lessen pakket: €200
 • 7-12 studenten in de cursus

Boek nu

Een-op-een cursus

Je kunt individuele lessen volgen of samen met een andere persoon lessen volgen die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf 22,60 € per les

✓ 1-2 personen met hetzelfde taalniveau
✓ 2-6 lessen per sessie
✓ 1 les = 45 min
✓ Flexibele data & tijden
✓ Gepersonaliseerd leerplan
✓ Intensieve ondersteuning

Meer informatie

Prijs per persoon (1 op 1 les)

 • 10 lessen pakket : €430

Voor 2 personen per persoon (1 op 2 les)

 • 10 lessen pakket: €340

Boek nu

Smart technologie

Onze virtuele klas is gebaseerd op gebruiksvriendelijke technologie, zelfs op uw smartphone.

Echte Leraren

100% echte leraren, 100% live. Vaste leergroepen, geen robots, geen saaie multiple choice, geen MOOCs.

Met certificaat

Na afloop van de taalcursus ontvang je het PLUS Taalreizen certificaat. Certificaten zoals TOEFL, IELTS of Cambridge zijn ook mogelijk.

Doeltreffend op maat

Lesinhoud en digitale instrumenten kunnen individueel worden besproken en dagelijks worden aangepast.

Kijk uit naar onderhoudende, spannende lessen en laat PLUS Taalreizen jou meenemen in de digitale wereld van vreemde talen. Je zult het snel zien: Online leren met PLUS Taalreizen is meer dan alleen woordenschat opfrissen en grammatica leren, het is leuk! Jouw online taalcursus is ontworpen door echte leraren op een levendige en communicatieve manier. In onze kleine leergroepen ontmoet je gelijkgestemde mensen van over de hele wereld en pas je wat je geleerd hebt toe in een directe uitwisseling. Wij bereiden jou ook voor op de gemeenschappelijke taalexamens (TOEFL, TOEIC, FCE, IELTS, DELE, DELF, CILS enz.).

Wanneer je een online cursus boekt ontvang je 5% loyaliteitskorting op jouw volgende taalcursus, beveel ons aan bij een vriend en bespaar 10%.

Voor studenten

Als aanvulling op de lessen op school als privé bijles of ter voorbereiding op het afstuderen, zijn de PLUS Taalreizen online taalcursussen uitstekend. Online lessen voor studenten in kleine groepen met ervaren leraren, dit motiveert en verhoogt de prestaties op school. Meer informatie over onze online lessen voor studenten " Natuurlijk kunnen online lessen ook tweetalige kinderen helpen bij het leren van hun moedertaal of vadertaal. Of het nu Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Chinees of Arabisch is, wij adviseren 2 lessen per week over een periode van 3 tot 6 maanden.

Voor volwassenen

Online lessen kunnen zo flexibel zijn dat ze gemakkelijk in elke dag passen. Voor sommigen is het misschien één afspraak per week, anderen willen misschien elke dag een beetje of heel intensief met de vreemde taal oefenen. Dit is een uitstekende manier om bijscholing te combineren met je baan, hobby's en andere verplichtingen zonder dat het een last wordt. Vertel ons gewoon jouw leeftijd, of je liever alleen of in een groep leert, wat jouw huidige taalniveau is en hoe het het beste bij jou past. Wij vinden de perfecte cursus voor jou!

Vragen over de online klaslokaal

Bij PLUS Taalreizen leert u altijd in een vaste leergroep, die wordt samengesteld door ervaren, academische leiders. Dit is belangrijk omdat:
 1. De leraar leert je sterke en zwakke punten kennen en kan daar dus specifiek op ingaan.
 2. De deelnemers leren elkaar kennen en kunnen zich aan elkaar aanpassen; dit bevordert het vrije spreken en maakt dat remmingen worden losgelaten.
 3. Je hoeft niet altijd het tekstboek te volgen. De docent biedt flexibiliteit, waardoor het mogelijk is om zich op specifieke onderwerpen te concentreren.
 4. Er ontstaan vriendschappen die ook na de taallessen blijven bestaan.
Als je je niet op je gemak voelt in jouw groep of als deze niet overeenkomt met jouw taalniveau, zijn onze academische leiders altijd beschikbaar en zullen ze indien mogelijk een geschiktere groep voor jou vinden.
 • Stabiele internettoegang
 • PC, laptop, smartphone of tablet (met webcam en microfoon)
 • (Telefoon indien nodig)
 • Internetbrowser of smartphone-app
Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen is internet en een apparaat om aan de videochat deel te nemen. In het ideale geval beschik je over een moderne webcam met microfoon op uw pc of een smartphone met een "selfiecamera". Je kunt dan toegang krijgen tot het klaslokaal via een normale browser of via een smartphone app. Als je jouw camera niet wilt aanzetten of er geen hebt, kun je toch deelnemen aan de videochat en de andere deelnemers zien. Je hebt een microfoon nodig om te kunnen communiceren met de leraar. Als je geen microfoon hebt, kun je ook gewoon inbellen op de vergadering via een gewone telefoon met een gratis nummer.  Je kunt op elk moment schakelen tussen mobiele en desktopapparaten (bijv. een cursusvergadering houden op jouw smartphone, de volgende op jouw pc).
Wij gebruiken de bewezen software van Cisco die dagelijks in duizenden bedrijven wordt gebruikt. Het is zeer onwaarschijnlijk dat er problemen zullen zijn. Om er zeker van te zijn dat jouw webcam en microfoon correct zijn ingesteld en dat je ons online klaslokaal op de juiste manier gebruikt, kun je vooraf een testbijeenkomst bijwonen.
Je ontvangt vooraf per e-mail een link en toegangsgegevens. Als je via de webbrowser aan de sessie wilt deelnemen, klik je gewoon op de link die jou wordt toegestuurd. Je wordt dan gevraagd om een bestand te downloaden en uit te voeren. Nadat je het bestand hebt uitgevoerd, bevind je je in de klas. Als je jouw online taalcursus via jouw smartphone wilt volgen, moet je eerst de juiste app installeren. Daar wordt jou gevraagd de inloggegevens voor jouw sessie in te voeren. Je kunt ook inbellen op de sessie via jouw telefoon. Bel daarvoor het gratis telefoonnummer dat in de uitnodigingsmail staat. Je wordt dan gevraagd om de sessie pin in te voeren. De sessie zal beginnen zodra de leraar online is.

Je kunt veel meer informatie vinden in onze Online-Taalcursussen FAQ sectie.

Vind jouw online taalcursus

Volledig gratis, maar des te informatiever: alle talen, cursusvormen en niveaus.

Offerte aanvragen voor groepslessen

Offerte aanvragen voor intensieve lessen

Offerte aanvragen voor privélessen