Online Taalcursussen

Leer Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en nog veel meer talen online.

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren! Je kunt kiezen tussen kleine groepen, individuele één-op-één lessen of intensieve cursussen voor educatieve vakanties.


Onze online taalcursussen zijn geschikt voor zowel studenten als volwassenen.

Groepscursus

In groepslessen studeer je samen met andere internationale studenten die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Vanaf 10 € per les


✓ Op maat gemaakte workshops op aanvraag mogelijk
✓ 1 les = 45 min
✓ Ontmoet studenten over de hele wereld
✓ Interactie in de groep

Meer informatie

Prijs per 10 lessen per week:

 • 10 lessen pakket : €100
 • 7-12 studenten in de cursus

Prijs per 20 lessen per week:

 • 10 lessen pakket: €200
 • 7-12 studenten in de cursus

Boek nu

Een-op-een cursus

Je kunt individuele lessen volgen of samen met een andere persoon lessen volgen die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf 22,60 € per les

✓ 1-2 personen met hetzelfde taalniveau
✓ 2-6 lessen per sessie
✓ 1 les = 45 min
✓ Flexibele data & tijden
✓ Gepersonaliseerd leerplan
✓ Intensieve ondersteuning

Meer informatie

Prijs per persoon (1 op 1 les)

 • 10 lessen pakket : €430

Voor 2 personen per persoon (1 op 2 les)

 • 10 lessen pakket: €340

Boek nu

Online bijles en taalcursussen voor studenten

In de PLUS Taalreizen online school voor studenten kun je jouw taalvaardigheden op een gerichte manier ontwikkelen, als privéles voor de taallessen op school, als voorbereiding op het Mavo/Havo/Vwo examen of gewoon als aanvulling. Wij zullen de juiste taalleraar voor jou vinden! PLUS Taalreizen biedt taalcursussen, voorbereiding op A-niveau of bijles in Engels, Frans, Spaans en andere talen voor studenten in privélessen of in kleine groepen.

Bijles

Onze taaltrainers richten zich volledig op de behoeften en actuele problemen van de cursist. Zij zijn vertrouwd met de Nederlandse lesprogramma's voor Frans en Engels en kunnen zich dus in de plaats van een leerling stellen. Bijles Engels met PLUS Taalreizen motiveert!

Centraal Eindexamen

Ervaren taaltrainers bereiden jou specifiek voor op de eisen van de centraal examens Engels gekoppeld aan jouw persoonlijke niveau. Landelijk ligt het niveau van het centraal eindexamen Engels voor het voortgezet onderwijs tussen A2 en C1 Level (Spaans of Frans worden ook aangeboden). Wij werken alleen met ervaren taaldocenten die les hebben gegeven op openbare scholen en jou daarom optimaal kunnen voorbereiden op het centraal examen Engels (CE).

Aanvulling op schoollessen

De jonge leerlingen, tussen 10 en 18 jaar, komen uit de hele wereld. Dit combineert het leren van een taal met een blik op de wereld en culturele diversiteit. Dit is een uiterst waardevolle ervaring waar uw kind een leven lang profijt van zal hebben.
Wil jij jouw kind inspireren voor een taal? De taallessen en bijlessen Engels van PLUS Taalreizen vinden altijd plaats op native-speaker niveau met 100% echte leraren. Op deze manier oefent jouw kind de taal meteen in echte interacties met mensen. De bijlessen en online taalcursussen voor studenten bieden effectieve en interactieve lessen om jouw kind vol vertrouwen een vreemde taal te laten leren. Door de positieve benadering helpt PLUS Taalreizen het zelfvertrouwen en het moreel van de studenten te verhogen - waardoor de ervaring leuk wordt!Het leren van een vreemde taal is een fantastische vaardigheid die vooral op jonge leeftijd goed van pas komt. Terwijl het leren van een taal soms moeilijk is voor volwassenen, is het een enorm lonend avontuur voor kinderen en tieners. Bij PLUS Taalreizen profiteer je van meer dan 35 jaar ervaring in het leren van talen aan tieners; we brengen deze expertise over in online bijlessen gebaseerd op eenvoudig te gebruiken en geavanceerde technologie.De PLUS Taalreizen online school voor kinderen en tieners faciliteert het leren door middel van real-time video sessies met moedertaalsprekende, zorgvuldig geselecteerde internationale leraren. Ongeacht de leersnelheid of het leervermogen van jouw kind, er wordt volledig tegemoet gekomen aan zijn of haar behoeften omdat we een sterke nadruk leggen op persoonlijke begeleiding.Met state-of-the-art technologie en kindvriendelijke, interactieve leermiddelen, biedt PLUS Taalreizen kwaliteitsonderwijs voor jouw kinderen met een extra gemak. Leren kan altijd en overal!

Vragen over de online klaslokaal

Bij PLUS Taalreizen leert u altijd in een vaste leergroep, die wordt samengesteld door ervaren, academische leiders. Dit is belangrijk omdat:
 1. De leraar leert je sterke en zwakke punten kennen en kan daar dus specifiek op ingaan.
 2. De deelnemers leren elkaar kennen en kunnen zich aan elkaar aanpassen; dit bevordert het vrije spreken en maakt dat remmingen worden losgelaten.
 3. Je hoeft niet altijd het tekstboek te volgen. De docent biedt flexibiliteit, waardoor het mogelijk is om zich op specifieke onderwerpen te concentreren.
 4. Er ontstaan vriendschappen die ook na de taallessen blijven bestaan.
Als je je niet op je gemak voelt in jouw groep of als deze niet overeenkomt met jouw taalniveau, zijn onze academische leiders altijd beschikbaar en zullen ze indien mogelijk een geschiktere groep voor jou vinden.
 • Stabiele internettoegang
 • PC, laptop, smartphone of tablet (met webcam en microfoon)
 • (Telefoon indien nodig)
 • Internetbrowser of smartphone-app
Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen is internet en een apparaat om aan de videochat deel te nemen. In het ideale geval beschik je over een moderne webcam met microfoon op uw pc of een smartphone met een "selfiecamera". Je kunt dan toegang krijgen tot het klaslokaal via een normale browser of via een smartphone app. Als je jouw camera niet wilt aanzetten of er geen hebt, kun je toch deelnemen aan de videochat en de andere deelnemers zien. Je hebt een microfoon nodig om te kunnen communiceren met de leraar. Als je geen microfoon hebt, kun je ook gewoon inbellen op de vergadering via een gewone telefoon met een gratis nummer.  Je kunt op elk moment schakelen tussen mobiele en desktopapparaten (bijv. een cursusvergadering houden op jouw smartphone, de volgende op jouw pc).
Wij gebruiken de bewezen software van Cisco die dagelijks in duizenden bedrijven wordt gebruikt. Het is zeer onwaarschijnlijk dat er problemen zullen zijn. Om er zeker van te zijn dat jouw webcam en microfoon correct zijn ingesteld en dat je ons online klaslokaal op de juiste manier gebruikt, kun je vooraf een testbijeenkomst bijwonen.
Je ontvangt vooraf per e-mail een link en toegangsgegevens. Als je via de webbrowser aan de sessie wilt deelnemen, klik je gewoon op de link die jou wordt toegestuurd. Je wordt dan gevraagd om een bestand te downloaden en uit te voeren. Nadat je het bestand hebt uitgevoerd, bevind je je in de klas. Als je jouw online taalcursus via jouw smartphone wilt volgen, moet je eerst de juiste app installeren. Daar wordt jou gevraagd de inloggegevens voor jouw sessie in te voeren. Je kunt ook inbellen op de sessie via jouw telefoon. Bel daarvoor het gratis telefoonnummer dat in de uitnodigingsmail staat. Je wordt dan gevraagd om de sessie pin in te voeren. De sessie zal beginnen zodra de leraar online is.

Je kunt veel meer informatie vinden in onze Online taalcursussen FAQ.

Vind jouw online cursus

Privéles, voorbereiding op het eindexamen of gewoon als aanvulling op de lessen op school.

Boek nu online groepslessen

Boek nu online privé-lessen

« Terug naar alle online taalcursussen