Online Taalcursussen

Leer Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en nog veel meer talen online.

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren! Je kunt kiezen tussen kleine groepen, individuele één-op-één lessen of intensieve cursussen voor educatieve vakanties.


Onze online taalcursussen zijn geschikt voor zowel studenten als volwassenen.

Groepscursus

In groepslessen studeer je samen met andere internationale studenten die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Vanaf 10 € per les


✓ Op maat gemaakte workshops op aanvraag mogelijk
✓ 1 les = 45 min
✓ Ontmoet studenten over de hele wereld
✓ Interactie in de groep

Meer informatie

Prijs per 10 lessen per week:

  • 10 lessen pakket : €100
  • 7-12 studenten in de cursus

Prijs per 20 lessen per week:

  • 10 lessen pakket: €200
  • 7-12 studenten in de cursus

Boek nu

Een-op-een cursus

Je kunt individuele lessen volgen of samen met een andere persoon lessen volgen die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf 22,60 € per les

✓ 1-2 personen met hetzelfde taalniveau
✓ 2-6 lessen per sessie
✓ 1 les = 45 min
✓ Flexibele data & tijden
✓ Gepersonaliseerd leerplan
✓ Intensieve ondersteuning

Meer informatie

Prijs per persoon (1 op 1 les)

  • 10 lessen pakket : €430

Voor 2 personen per persoon (1 op 2 les)

  • 10 lessen pakket: €340

Boek nu

FAQ voor online taalcursussen van PLUS Taalreizen

Wil je online talen leren? Hier vind je alle antwoorden op veelgestelde vragen over online taalcursussen.

Algemene vragen

Wij bieden jou de kwaliteit van een echte academische instelling met ervaren docenten en een beproefd concept. Onze online lessen werken net als de reguliere lessen op onze gevestigde talenscholen. Je volgt onze lessen live online, d.w.z. in een live videochat met één van onze ervaren leraren. De leraar geeft "echte" lessen met jou en beantwoordt direct al jouw vragen en leerbehoeften. Hij herkent jouw zwakke en sterke punten, motiveert jou en daagt je uit. Lessen met een echte leraar zijn niet alleen veel leuker, maar bieden jou ook een zeer hoge mate van individualiteit en een goede voorbereiding op de dagelijkse praktijk. Dit zorgt voor de snelste en meest duurzame leervorderingen die je kunt maken. Ook bij ons bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je wilt leren. Vanuit het comfort van je eigen huis of ergens anders.
Of je nu een student of een volwassene bent, je kunt een online cursus alleen volgen of met andere studenten. Beide soorten cursussen kunnen je verschillende voordelen bieden. Privélessen: Je kunt privélessen volgen alleen of samen met een andere persoon die op hetzelfde leerniveau zit als jij (bijvoorbeeld een vriend, broer of zus, partner). De inhoud van de cursus en het lesrooster worden op jou en je partner afgestemd. Je bepaalt zelf de dagen en tijden van de lessen, hoeveel lessen je nodig hebt en waar je precies moet leren. De docent kan al jouw vragen direct beantwoorden en past de lessen altijd aan op jouw persoonlijke behoeften. Groepslessen: In groepslessen studeer je samen met 4-12 internationale studenten die op hetzelfde niveau zitten als jij. Op deze manier kom je in contact met andere studenten van over de hele wereld en is er een constante dialoog. De groepen worden klein gehouden, zodat iedereen zijn zegje kan doen. Leren in een vaste groep maakt het mogelijk om consistent effectieve vooruitgang te boeken binnen een "gelast team".
Alle talen die u op onze website kunt vinden, kunt u ook in een online cursus leren, afhankelijk van de actuele beschikbaarheid in een groep of individueel. De meest populaire talen zijn bijvoorbeeld Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits als vreemde taal, Chinees of Arabisch. Maar op verzoek bieden wij ook vele andere talen aan, zoals Portugees, Latijn, Turks of Grieks. Wij voegen voortdurend nieuwe online groepscursussen voor verschillende talen toe. Vertel ons gewoon de gewenste vreemde taal en dan zullen wij jou een individueel aanbod toesturen.
Voorkennis is niet nodig! Voor alle talen bieden wij online cursussen op verschillende niveaus; voor beginners met en zonder voorkennis (A1-A2), gevorderden (B1-B2) en gevorderden (C1-C2). Hier vindt u een overzicht van de verschillende niveaus van onze online taalcursussen. Om uw taalniveau te bepalen, zult u een taaltest afleggen.
Hoe lang uw online taalcursus moet duren om het volgende taalniveau te bereiken, hangt af van jouw persoonlijke niveau, jouw doelen en de intensiteit van de geboekte taalcursus. Hier is echter een oriëntatie met hoeveel lessen of leerweken je gemiddeld mag verwachten.
Ook online beperken we de groepsgrootte strikt, zodat elke deelnemer de kans krijgt om een bijdrage te leveren. Online groepscursussen worden beperkt tot 12 internationale deelnemers en privélessen kunnen voor 1 persoon of 2 personen zijn.
Nee, je kunt je inschrijven wanneer je maar wilt. De eerste lessen beginnen gewoonlijk elke maandag om de leergroepen zo constant mogelijk te houden. Voor absolute beginners raden wij aan om altijd aan het begin van de maand te beginnen. Op die manier zit je in een klas met andere beginners en kun je vanaf het begin bijblijven.
De lessen worden gegeven in de vreemde taal die ook geleerd wordt. Door de taal voortdurend te gebruiken, wordt dus snel de grootste vooruitgang geboekt. Dit kan in het begin een beetje overweldigend lijken voor beginners, maar niemand hoeft zich zorgen te maken dat hij de lessen niet kan volgen. Onze ervaren docenten passen zich aan elke student afzonderlijk aan en gebruiken verschillende lesmethoden om ervoor te zorgen dat alles begrepen wordt. Natuurlijk kunnen we, indien nodig, ook kort in het Duits of Engels helpen. Maar automatisch ben je in een mum van tijd in de vreemde taal en zal uitleg in jouw moedertaal overbodig zijn. Onze leraren zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben vele jaren ervaring in het onderwijzen van hun taal op onze scholen.
Na inschrijving zal je gevraagd worden om een niveautest te maken in jouw PLUS Taalreizen login zodat we jouw huidige taalniveau kunnen bepalen. Wij moeten jouw exacte taalniveau weten om de cursusgroepen zo homogeen mogelijk te maken. We proberen altijd leerlingen met vergelijkbare behoeften bij elkaar in dezelfde groep te plaatsen. Als jij de cursus te gemakkelijk of te moeilijk vindt, praat dan met ons en wij zullen een wijziging regelen. Als je nu je huidige taalniveau wilt testen, kun je online een gratis niveautest doen.
Ervaren academische leiders werken nauw samen met leraren om groepen samen te stellen op basis van plaatsingstestscores, demografische informatie zoals leeftijd (bijv. studenten samen), en de roostervoorkeuren van de deelnemer.

Breedbandverbindingen hebben een andere upstreamsnelheid dan downstreamsnelheid. Als je via wifi met het internet bent verbonden, zorg dan voor een stabiel signaal. De beste manier om dit te doen is om niet te ver weg te zijn van jouw toegangspunt/router.

Vereisten voor deelname aan een online taalcursus zijn:

Video van standaardkwaliteit
0,5 Mbps ontvangen
0,5 Mbps verzenden

Video met hoge resolutie
2,5 Mbit/s ontvangen
3,0 Mbit/s verzenden

Test hier jouw internetsnelheid: http://www.dslreports.com/speedtest

Alle studenten die 80% van de lessen hebben bijgewoond, ontvangen hun certificaat van succesvolle aanwezigheid. Als je niet in staat bent de les bij te wonen, is het raadzaam jouw docent op de hoogte te brengen en verdere actie te bespreken.
Naast het digitale tekstboek zal de docent voor, tijdens en na de les werkmateriaal ter beschikking stellen. Welke werkboeken of materialen precies gebruikt zullen worden, hangt af van het niveau en de focus van de groep. Als er een specifiek werkboek wordt gebruikt, zal jou dat aan het begin van de cursus worden meegedeeld, zodat je het van tevoren kunt krijgen als je de voorkeur geeft aan de papieren vorm.
Natuurlijk hebben online cursussen meer flexibiliteit en ook voor groepslessen bieden wij verschillende tijdsmodellen met veel en weinig uren per week. Om je eigen tijden te kiezen, raden wij je aan om je in te schrijven voor privélessen (één-op-één). Dan heb je de flexibiliteit om te beslissen op welke dagen en op welke tijdstippen de lessen plaatsvinden.

Vragen over boeking en betaling

Vraag ons vrijblijvend naar de door jou gewenste online taalcursus. Vul gewoon het formulier in en vertel ons wat je wilt. Als je vragen hebt of persoonlijk advies wenst, kun je ons bellen.Wij controleren de beschikbaarheid en zoeken de beste online cursus voor jou. Je ontvangt dan een e-mail met een aanbod dat op jouw behoeften is afgestemd. Als dit aanbod jou bevalt, zullen wij de cursus voor jou boeken. Je hoeft alleen maar te wachten tot je cursus begint.Als het aanbod jou niet bevalt zoals het is, zullen wij uiteraard graag de door jou gewenste wijzigingen aanbrengen.
Als je meer dan één deelnemer tegelijk wilt inschrijven, voeg dit dan toe als opmerking bij jouw cursusaanvraag. Je vindt er ruimte voor een persoonlijk bericht aan ons. Je kunt ons ook het beste laten weten wat het taalniveau van de deelnemers is. Op basis van jouw informatie zullen wij dan een speciale aanbieding voor meerdere deelnemers samenstellen. Indien alle deelnemers hetzelfde taalniveau hebben, bestaat de mogelijkheid van een gesloten privé-cursus. Als ze verschillende taalvaardigheden hebben, zullen we voor elk van hen de juiste cursus vinden. Daartoe hebben wij nauwkeurige informatie nodig over de behoeften en doelstellingen van de respectieve deelnemers.  Als ons aanbod jou bevalt, zullen wij het bindend vastleggen.
  1. Je krijgt toegang tot jouw persoonlijke PLUS Taalreizen log-in. Daar maak je een online taaltest, zodat wij jouw taalniveau kunnen bepalen.
  2. Op basis van jouw taalniveau en jouw specifieke behoeften, zullen wij de juiste taalcursus voor jou vinden.
  3. Vervolgens ontvang je een e-mail van ons met een link om toegang te krijgen tot de online klas. De klas zal actief zijn zodra jouw leraar zover is.

Online taalcursussen van PLUS Taalreizen

Leer Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits en nog veel meer talen in online taalcursussen met ervaren leraren.

Naar de online taalcursussen