Regen in Malta: Wat te doen als het regent tijdens je reis naar Malta?

Sta je in de regen in het mooie Malta? Maak je geen zorgen, Malta heeft meer te bieden dan alleen stranden. Met nachtclubs, musea, winkelcentra en veel geschiedenis is Malta een paradijs op aarde, zelfs als het regent. Malta is gezegend met prachtige stranden en een zonnige hemel. In Malta regent het echter op ongeveer 80 tot 100 dagen. Als het regent op de dag dat je dit prachtige eiland bezoekt, zijn hier 7 plaatsen om te bezoeken in en rond Malta op een regenachtige dag.

St. Paul's Catacomben

Deze site wordt beheerd door Heritage Malta en is een van de historisch belangrijkste sites in de stad. St Paul's Catacomben is een begraafplaats die ooit buiten de oude Romeinse stad Melite lag. De oorsprong van deze historische site gaat terug tot de Fenicisch-Punische periode. Volgens de Romeinse traditie bevonden de graven uit de Fenicische en Punische tijd zich buiten de stadsmuren.

In 1894 onderzocht Dr. Antonio Annetto Caruana deze plek. De catacomben van Sint-Paulus zijn elke dag van 9 tot 17 uur open voor het publiek. 20 van deze catacomben zijn open voor mensen. Als het tijdens je reis naar Malta regent, moet je de tijd nemen om deze verschillende en interessante historische site te bezoeken. vindt de catacomben van St Paul in de stad Rabat, in de buurt van Malta's oude hoofdstad Mdina.

Malta Nationaal Aquarium

Met meer dan 250 soorten is het Nationaal Aquarium in Malta een unieke plek om een dag door te brengen. Het Nationaal Aquarium van Malta heeft in totaal 51 tanks en is verdeeld in verschillende secties. Er is ook een speciale afdeling, de Amfibieën- en Reptielenafdeling, waar u dieren uit verschillende delen van de wereld kunt zien, van ongewervelde dieren tot reptielen.

Het aquarium beslaat 20.000 vierkante meter en is dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. U hebt ook de mogelijkheid om online tickets te kopen, wat u tijd bespaart en u laat genieten van de prachtige vertoning van waterdieren. Het Nationaal Aquarium van Malta ligt in het noorden van het hoofdeiland Malta.

Malta 5D

Spannende film tour door de geschiedenis van Malta

Malta 5D is een leuke filmische ervaring die de geschiedenis en cultuur van Malta laat zien in een aangrijpende rit van 20 minuten. De ongelooflijke 3D-beelden worden versterkt met andere speciale effecten, zoals waterspuiten, luchtaanvallen en stoelen die trillen bij het knallen van de kanonnen. Het voelt echt alsof je over de daken van Malta vliegt of de ondergrondse gangen verkent.

Malta 5D neemt je ook mee naar de prachtige prehistorische tempels van het eiland, is getuige van de wrede gevechten tijdens het Grote Beleg en ontdekt de rol die Malta speelde in de Tweede Wereldoorlog. Audiocommentaar is beschikbaar in 17 verschillende talen. Het is een geweldige manier om een overzicht van Malta te krijgen als het weer je ervan weerhoudt om door de straten te zwerven als het regent!

Online cursus

Effectief vreemde talen verdienen in het comfort van je eigen huis met echte leraren!

Naar het aanbod

En verzeker jezelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!