Wat te doen in Kaapstad?

Kaapstad, ook wel Cape Town genoemd. Het is de oudste en daarom dus de moeder stad van Zuid – Afrika. Kaapstad is een moderne stad omringd door prachtige landschappen, bergen en stranden die iedereen naar zich toe trekt. Maar wat valt er nou eigenlijkt allemaal te doen in Kaapstad?

Table Mountain

De tafelberg van Kaapstad is een wonderbaarlijk monument en een natuurwonder van de wereld. Hou jij van avonturen beleven? Durf jij te wandelen, fietsen, klimmen of zelfs paragilden in een berg die zijn eigen dramatisch en mysterieus effect creert met uitzicht op de hele stad en adembenemende stranden. De berg heeft een rijke historie, cultuur, met legendes, mythes en verhalen van de mensen die daar hebben gewoond. Een echt avontuur recht onder je neus geschoven. Ga jij al op pad?

Check ons aanbod in Zuid Afrika hier beneden!

Klik hier

Kick in Kaapstad

Ben jij een echte dare devil en ga jij heel goed op een adrenaline kick? Ga dan paragliden een paar honderd meter de lucht in met uitzicht op heel Kaapstad! Strand, stad, bergen, niks wat je niet ziet vanuit de prachtige lucht.Pleeg een bezoek aan de kabelbaan in kaapstad en vlieg tussen de rotsen langs het mooie landschap van de hoofdstad van Zuid-Afrika. Waar wacht je nog op?

Een wijntje mag altijd

Wil jij er rustig op uit? Lekker genieten van het landschap en het warme weer? Dan is kaapstad de plek waar jij moet zijn! Niet veel landen maken wijn op een zeer hoge kwaliteit, maar wat had je anders verwacht van Kaapstad? Door hun wel bekende en heerlijke wijn zijn er veel wijnproeverijen waar jij een bezoekje mag plegen. Boek jij je afspraak al of is het nog niet genoeg? Ga dan tijdens het wijn proeven ook nog pinguïns spotten. Ja je hoort het goed: pinguïns spotten tijdens een goed glas wijn onder de heerlijke zon. Kaapstad maakt het je onmogelijk om niet te genieten.

De moederstad van Zuid-Afrika

Naast alle activiteiten heeft Kaapstad ook adembemende marketen die mensen een kijkje geeft op de cultuur van de moederstad van Zuid-Afrika. Je kan er shoppen, eten, dansen noem maar op. De wel bekende markten zullen je mee sleuren in hun prachtige cultuur. Dus nu de belanrijkste vraag.. Wanneer ziet Kaapstad jou?

Boek je reis hier!

Online cursus

Effectief vreemde talen verdienen in het comfort van je eigen huis met echte leraren!

Naar het aanbod

En verzeker jezelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!