Onze selectie van Au Pair programma's in Engeland

Het Verenigd Koninkrijk is een van de meest populaire bestemmingen voor een Au Pair ervaring! Hieronder vind je de verschillende programma's met hun kenmerken. Kies het programma dat het best bij jouw profiel en voorkeuren past.

 

ProgrammaLeeftijdVerblijfsduurWerktijdenZakgeld
Au Pair18-35 jaar6-12 maanden25-35 uur per week  £80 - £115 
Au Pair professioneel18-35 jaar6-12 maanden25-35 uur per week £100 - £130 
Semi Pair18-35 jaar3-4 maanden15 uur per week -

Meer informatie over onze Au Pair programma's vind je hier

Au Pair aanvraagprocedure voor Engeland in 5 stappen

#Stap 1: Niet-bindende inschrijving

Met het online formulier schrijf je je vrijblijvend in voor het Au Pair programma.

#Stap 2: Gedetailleerde aanvraag documenten

Als je aan alle voorwaarden voldoet, sturen wij per e-mail gedetailleerde aanvraag documenten toe die je moet invullen. Deze zijn belangrijk voor potentiële gastgezinnen om jou te leren kennen; hobby's, interesses en ervaring met kinderen. Je krijgt vooraf advies en suggesties over hoe je de documenten op een aantrekkelijke manier kunt opstellen. Nadat wij de aanvraag documenten hebben bekeken, zullen wij, indien nodig, samen nog meer informatie toevoegen. Om jouw ervaring in de kinderopvang en uw kennis van de Engelse taal beter te kunnen beoordelen, zullen wij een telefonisch gesprek met jou houden. Als de aanvraag volledig is, sturen wij deze naar ons partnerkantoor. Ons partnerkantoor zal de documenten aan verschillende gezinnen voorleggen die een Au Pair willen ontvangen. Alle gezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd door onze partnerorganisatie.

#Stap 3: De plaatsing

Als een gezin interesse toont in je profiel, sturen wij jou informatie over het gastgezin. Vanaf dit punt heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met de familie via telefoon, Skype of e-mail. Vooral een eerste telefoongesprek kan heel spannend zijn, hier en daar kunnen er communicatieproblemen zijn, maar over het algemeen is het belangrijk dat "de chemie tussen beide partijen goed is". Je moet wat tijd nemen om elkaar te leren kennen. Het verblijf moet immers voor beide partijen positief zijn: jij moet een fijne tijd hebben in het gezin en het gezin moet baat hebben bij jouw steun. Omdat gezinnen vaak uit meerdere Au Pairs kunnen kiezen of je twijfelt over een gezin, hoeft het niet altijd meteen goed te gaan. Maar laat je hierdoor niet ontmoedigen, de ervaring die je opdoet met de gesprekken zal je ten goede komen.

#Stap 4: Au Pair contract

Zodra het voor beide partijen uitkomt en je met je gastgezin een overeenstemming hebt bereikt over je taken, werk en vrije tijd, ontvang je van ons een bevestiging van je plaatsing. De afspraken met je gastgezin worden schriftelijk vastgelegd in de Au Pair Agreement en aan jou toegestuurd.

Step 5: Reizen, Verzekering en Vlucht

De precieze datum van je aankomst bespreek je rechtstreeks met het gastgezin af en indien u dat wenst, ontvangt u van ons een vluchtofferte. Wij helpen je ook met het afsluiten van een ziektekosten- en aansprakelijkheidsverzekering voor je Au Pair verblijf in Engeland (wij werken samen met de beste reisbureaus). Zodra wij de gedetailleerde aanvraag documenten hebben ontvangen, ontvang je een offerte voor een verzekeringspakket dat op jouw verblijf is afgestemd..