Prijzen van het Au Pair programma in Frankrijk

Werken als Au Pair in Frankrijk kan je droom zijn die uitkomt. De voordelen van een periode als Au Pair in Frankrijk zijn ontelbaar: je beleeft een authentieke ervaring in het buitenland met een Franse familie, je leert een nieuwe cultuur, taal en levenswijze kennen en een van de meest kosmopolitische en geliefde landen ter wereld. Hieronder vindt u de kenmerken en prijzen van het Au Pair programma in Frankrijk.

ProgrammaPrijzen
Au Pair€530
  • Aanvraagtermijn: Wij raden aan ten minste 3 maanden voor de gewenste begindatum een aanvraag in te dienen (aanvraag op korte termijn mogelijk).
  • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk.

Prijzen van de taalcursussen

Een volledige taalonderdompeling in Frankrijk is mogelijk als aanvulling op een taalcursus Frans. De taalcursus in Frankrijk bestaat uit 20 lessen per week en vindt plaats in Nice. De cursus kan elke week op maandag beginnen

Verblijfsduur4 weken+ één week
Prijs€900 €210

Inbegrepen in de prijs van het programma

Het Au Pair programma in Frankrijk is inclusief de volgende diensten:
Adviezen voor jouw Au Pair verblijf Ondersteuning bij het opstellen van aanvraag documenten Plaatsing in een gastgezin Contactpersoon en ondersteuner op locatie
Gratis verblijf in eigen kamer inclusief maaltijden Wekelijks zakgeld

Je ontvangt een certificaat van deelname aan het PLUS Taalreizen Au Pair programma en een certificaat van de taalschool na het succesvol afronden van de cursus (in geval van aanschaf van een taalcursus)

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

Vlucht (vluchtofferte op aanvraag). Indien van toepassing, ziektekosten-, ongevallen-, aansprakelijkheids- en reisannuleringsverzekering (offerte wordt op verzoek toegezonden). Kosten van de taalcursussen.