Prijzen van het Au Pair programma in Ierland

Werken als Au Pair in Ierland kan dé levenservaring zijn waarnaar je op zoek bent. De voordelen van een verblijf als Au Pair in een Iers gezin zijn eindeloos: je wordt één van de familie en je leert een nieuwe cultuur, taal en een stad kennen die natuur en welzijn uitstraalt. Hieronder vind je de kenmerken en prijzen van het Au Pair programma in Ierland.

ProgrammaPrijzen
Au Pair€530
  • Aanvraagtermijn: wij raden aanten minste 3 maanden voor de gewenste aanvang van het programma een aanvraag in te dienen (aanvraag op korte termijn mogelijk).
  • Vertrektijden: het hele jaar mogelijk.

Inbegrepen in de prijs van het programma

Het Au Pair programma in Ierland omvat de volgende diensten:

Adviezen voor jouw verblijd als Au Pair  Ondersteuning bij het opstellen van aanvraag documenten Plaatsing in een geselecteerd gastgezin Contactpersoon en ondersteuner op locatie
Gratis verblijf met eigen kamer inclusief maaltijden   Wekelijks zakgeld Je ontvangt een certificaat van deelname aan het PLUS Taalreizen Au Pair programma en een certificaat van de taalschool na het succesvol afronden van de taalcursus (als je voor een taalcursus kiest).

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

Vlucht (vluchtofferte op aanvraag, wij werken met de beste reisbureaus).

Indien van toepassing, ziektekosten-, ongevallen-, aansprakelijkheids- en reisannuleringsverzekering (verzekeringspakket aangeboden door ons)

Kosten van taalcursussen