Ons Au pair programma in Ierland

Ierland is een van de meest populaire Engelstalige bestemmingen in Europa voor een Engelse Au Pair ervaring! Hieronder vind je de kenmerken van het programma voor jouw Au Pair verblijf.

ProgrammaLeeftijdVerblijfsduurWerktijdenZakgeld
Au Pair18-30 jaar6 - 12 maanden, 3 - 5 in de zomer (vanaf mei/juni)25-35 uur per week€100-€200 per week

Au Pair aanvraag procedure voor Ierland in 5 stappen

#Stap 1: Niet-bindende inschrijving

Met het online formulier schrijf je je vrijblijvend in voor het au pair programma.

#Stap 2: Gedetailleerde aanvraag documenten

Als u aan alle voorwaarden voldoet, sturen wij u per e-mail de gedetailleerde aanvraag documenten die u moet invullen. Deze zijn belangrijk voor potentiële gastgezinnen om u te leren kennen; uw hobby's, interesses en ervaring met kinderopvang. U krijgt vooraf advies en suggesties over hoe u uw documenten op een aantrekkelijke manier kunt vormgeven. Nadat wij uw aanvraag documenten hebben gecontroleerd en, indien nodig, samen met u, zullen wij meer informatie toevoegen. Als je aanvraag volledig is, sturen wij hem door naar ons partnerkantoor die hem zal voorleggen aan verschillende gezinnen die graag een au pair zouden ontvangen. Alle gezinnen zijn zorgvuldig gescreend door onze partnerorganisatie.

#Stap 3: De plaatsing

Als een gezin interesse toont in je profiel, sturen we je informatie over het gastgezin. Het is op dit punt dat u de kans krijgt om contact op te nemen met de familie via telefoon, Skype of e-mail. Vooral een eerste telefoongesprek kan heel spannend zijn, hier en daar kunnen er communicatieproblemen zijn, maar over het algemeen is het belangrijk dat "de chemie tussen beide partijen goed is". Je moet wat tijd nemen om elkaar te leren kennen. Het verblijf moet immers voor beide partijen positief zijn: u moet een fijne tijd hebben in het gezin en het gezin moet baat hebben bij uw steun. Omdat gezinnen vaak uit meerdere au pairs kunnen kiezen of je twijfelt over één gezin, hoeft het niet altijd meteen goed te gaan. Maar laat u hierdoor niet ontmoedigen, de ervaring die u opdoet met de gesprekken zal u ten goede komen.

#Step 4: Au pair contract

Zodra het voor beide partijen uitkomt en je met je gastgezin overeenstemming hebt bereikt over je taken, werk en vrije tijd, ontvang je van ons een bevestiging van je plaatsing. De afspraken met je gastgezin worden schriftelijk vastgelegd in de Au Pair Agreement en aan jou toegestuurd.

#Stap 5: Reizen, Verzekering en Vlucht

Je spreekt rechtstreeks met je gastgezin de precieze datum van je aankomst af en indien je dat wenst, ontvang je van ons een vluchtofferte en een ziektekosten- en aansprakelijkheidsverzekering voor je au pair verblijf in Ierland (wij werken samen met de beste reisbureaus).