Prijzen van Au Pair programma's in Italië

Werken als Au Pair in Italië zal je een internationale ervaring meegeven die je in je toekomstige carrière goede van pas zal komen en zal je persoonlijke kijk op de wereld verrijken. Geniet van je verblijf in Italië en leer een nieuwe cultuur, taal en de wereldse levensstijl van de Italianen kennen. Je wordt lid van de familie. Hieronder kun je het Au Pair programma in Italië kiezen dat het beste bij jouw voorkeuren en profiel past.

ProgrammaPrijzen
Au Pair€530
Au Pair Plus€630
  • Aanvraagtermijn: raden aan een aanvraag in te dienen 6 maanden voor de gewenste aanvang van het programma (een aanvraag op korte termijn is mogelijk)
  • Vertrekdata: het hele jaar mogelijk

Prijzen van taalcursussen

Een volledig taalverblijf in Italië is mogelijk met een taalcursus van 10 lessen per week. De cursus kan elke week op maandag beginnen.

Verblijfsduur4 weken+ 1 week 
Prijs€530€120

Inbegrepen in de prijs van het programma

Het Au Pair en Au Pair Plus programma in Italië is inclusief de volgende diensten:

Advies voor jouw Au Pair ervaring Ondersteuning bij het opstellen van aanvraag documenten Plaatsing in een gastgezin op de door jou gekozen bestemming Contact- en ondersteuningspersoneel op locatie
Gratis verblijf met eigen kamer inclusief maaltijden Wekelijks zakgeld PLUS Taalreizen certificaat van deelname en certificaat van de taalschool aan het einde van je verblijf (als je voor een taalcursus kiest)

Niet inbegrepen in de prijs van het programma:

Vlucht (vluchtofferte op aanvraag) Ziektekosten-, ongevallen-, aansprakelijkheids- en reisannuleringsverzekering (verzekeringsaanbod op aanvraag) Kosten van de taalcursus