2 weken vanaf €2.220

Inbegrepen: vlucht, transfer, accommodatie en maaltijden (indien van toepassing), taalcursus, plaatsingstest en certificaat.

Alle aanbiedingen »

Engels leren in Canada: Victoria

Taalreis Victoria

Historische stad
Vele toeristische attracties
Taalshool in het centrum van Victoria

Victoria ligt aan de westkust van Canada en is de hoofdstad van Brits-Columbia. Victoria ligt op een eiland op ongeveer 1,5 uur van het op het vasteland gelegen Vancouver. Het is de zonnigste stad in de provincie en wordt ook wel de ‘City of Gardens’ genoemd. Door het milde klimaat is het de thuisplaats van zeldzame planten die nergens anders in Canada te vinden zijn. Deze schilderachtige stad met prachtige Victoriaanse gebouwen en Engelse achtergrond is de perfecte plek voor een taalcursus Engels.

Bezienswaardigheden Victoria

De meeste bezienswaardigheden van Victoria bevinden zich rondom de haven. Deze ligt in het centrum van de stad en wordt ook wel de ‘Inner Harbor’ genoemd. In het havengebied vind je talloze winkels en restaurants. Aan de overkant van het gebied bevinden zich diverse parlementsgebouwen en het beroemde Empress Hotel, welke ‘s nachts verlicht worden door duizenden lampjes. Het water rondom Vancouver Island is één van de beste plekken om orka’s en verschillende soorten walvissen te zien. In Victoria kun je van mei tot en met eind oktober deze reuzen in de baai van Victoria voorbij zien zwemmen.

Een bezoek aan de Butchart Gardens is ongetwijfeld één van de hoogtepunten van een bezoek aan Victoria. Deze mooie tuinen zijn ontworpen door Jenny Butchart en aangelegd rondom een uitgeputte zandsteengroeve die is omgetoverd tot een groot meer. Je vindt er Japanse en Italiaanse tuinen en een tuin met meer dan 100 verschillende soorten rozen. Ongeveer 20 kilometer vanaf dit prachtige park vind je ook het wereldberoemde Royal British Columbia Museum, één van de mooiste musea van Canada.


Engels leren in Victoria: Taalschool

Taalschool Languages PLUS

Hartje centrum

Taalschool ideaal gelegen in het centrum van Victoria

Gelegen in een rustige buurt

Rustige stad met aantrekkelijke klimaat en prachtige natuur

Vele voorzieningen

Bibliotheek, lunchruimte zowel als een keuken en lounge

Onze taalschool bevindt zich in een oud gebouw in het hart van de stad Victoria en ligt op loopafstand van Victoria's Old Town, waar je vele sjieke restaurants en leuke pubs kunt vinden. Vijf minuten van de taalschool vandaan ligt de Inner Harbour, één van Victoria's belangrijkste bezienswaardigheden. Het schoolgebouw is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer; bussen stoppen recht voor de deur.

Het schoolgebouw beschikt over 12 klaslokalen, computers met gratis internet, een bibliotheek, een lunchruimte met keuken, een studieruimte en een studentenlounge. Studenten kunnen gebruik maken van gratis WiFi in het gehele gebouw.

Onze school is officieel erkend door Languages Canada.


Engels leren in Victoria: Taalcursus

Taalcursus Engels

Minimale leeftijd van 16 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Maximaal 14 studenten per klas
Certificaat van deelname na cursus

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau. Onze taalschool in Victoria biedt de volgende Engelse taalcursussen aan:

Standaard / Intensieve taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 4 lesuren per dag biedt studenten de perfecte balans tussen taaltraining en vrije tijd. Wil je intensiever met de taal bezig zijn dan is een intensieve groepscursus van 6 lesuren misschien iets voor jou. 

Standaard Plus taalcursus Engels
De standaard groepscursus Engels van 20 lesuren gecombineerd met 4 workshops per week. De thema's van de workshops zijn verschillend waaronder communicatieve vaardigheden, presenteren, etc.

Privélessen Engels
De snelste en meest intensieve manier om Engels te leren is door het volgen van privélessen. Het voordeel van privélessen is dat deze kunnen worden aangepast aan de interesses en behoeften van de student. Bovendien kun je elk moment met deze taalcursus starten. Je kunt kiezen voor privélessen van 2 of 4 lesuren per dag. Over het algemeen vinden de privélessen 's middags plaats.

TOEFL examencursus Engels
Het is op onze taalschool in Victoria ook mogelijk om een 12-weekse IELTS examencursus Engels te volgen, gericht op de internationaal erkende IELTS test. Dit is vooral van belang wanneer je wilt gaan studeren of werken in Amerika of Canada. 


Engels leren in Victoria: Accommodatie

Accommodatie in Victoria

Maak kennis met de Canadese cultuur
Gastverblijf of residentie
Contact met de lokale bevolking
Internationale medestudenten

Onze taalschool in Victoria biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de cursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Victoria kun je kiezen voor een gastverblijf:

Gastgezin
Een gastverblijf is ideaal om de Canadese cultuur te leren kennen en je Engels te oefenen. Je verblijft in een éénpersoonskamer en deelt de badkamer. Halfpension (ontbijt en diner) of volpension is inbegrepen, alsmede het gebruik van de wasmachine. De gastverblijven bevinden zich op ongeveer 30 minuten reizen van de school met de bus. Basisschoonmaak wordt gedaan door het gastverblijf, uiteraard dien je je eigen kamer zelf goed te verzorgen.

Residentie
Verblijf samen met internationale medestudenten in de residentie in het centrum van Victoria. Je kunt kiezen tussen een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer op basis van halfpension, je deelt de kamer dan met een internationale medestudent van hetzelfde geslacht. De keuken en badkamer deel je met medestudenten, daarnaast kun je gebruik maken van een lounge, algemene ruimtes, wasmachines en drogers (tegen een toeslag), computers en WIFI. De residentie bevind zich op 5 minuten loopafstand van de taalschool. 

In de reisinformatie die je voor vertrek ontvangt, geven we je tips over hoe je het beste van vliegveld of station naar de school/accommodatie kunt gaan.
Het is ook mogelijk om je eigen accommodatie te regelen en bij ons alleen de cursus te boeken.


Engels leren in Victoria: Activiteiten

Vrije tijd in Victoria

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★★ Shopping

★★★★★ Natuur & Recreatie

☆☆☆☆☆ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★★★ Transport

De school organiseert vaak enkele activiteiten en excursies, zodat je niet alleen je Engels blijft oefenen, maar ook je medestudenten en Victoria en omgeving leert kennen. Sommige activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen en voor andere dien je een vergoeding te betalen. Het aanbod hangt af van het seizoen en het aantal studenten. Zo kun je bijvoorbeeld een filmavond of cultureel evenement bijwonen, een boottocht maken, gaan schaatsen, bowlen, klimmen of een bezoekje brengen aan een kunstgalerie of museum. Ook worden er door de school feesten of wandelingen georganiseerd.

Victoria en omgeving
Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om zelf een activiteit of excursie te organiseren. Ga alleen of met medestudenten op stap en ontdek het prachtige Canada. Binnen ongeveer 1,5 uur ben je met de boot in de Canadese stad Vancouver. Aan de andere kant van het water vind je Washington’s Olympic National Park, dit prachtige natuurgebied met zijn enorme regenwouden, bergketens en indrukwekkende kustlijnen is zeker een bezoek waard. Je hoeft alleen maar de boot naar Port Angeles te pakken en vanaf daar is het maar een paar minuten met de bus of auto.


Engels leren in Victoria: Prijzen en data

Inbegrepen

Taalcurcus Engels
Accommodatie
Niveautest en certificaat
Georganiseerde activiteiten

Hieronder vind je de data en prijzen voor je taalreis naar Victoria. Houd er rekening mee dat er, afhankelijk van de vertrekdatum, andere prijzen gelden in verband met seizoenstoeslagen. Zie de tabel voor de prijzen.

De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op boekingen tot 1 december 2022, met reizen t/m 31 maart 2023.

Optioneel bij te boeken bij jouw taalreis:

Het is mogelijk om vluchten, transfers en overige extra's via ons bij te boeken.

Boek hier jouw taalreis:

TOEFL examen

Op onderstaande bestemmingen wordt de TOEFL examencursus aangeboden. Prijzen en examendata op aanvraag. Meer informatie op TOEFL examen.

Bestemming

Startdata 2022

Examengeld

Victoria

12 weken: 3/1, 21/2, 25/4, 22/8, 19/9

Op aanvraag

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal (uitleen): $ 10/week, $ 50 borg, ter plaatse te voldoen.

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming.

Visum

Voor verblijf in Canada is een ETA Visum vereist. Dit visum kost $7 Canadese Dollar en kun je gemakkelijk online aanvragen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op deze website. Zorg er tevens voor dat je een geldig paspoort meeneemt. Let op dat wanneer je via de Verenigde Staten reist, je geen ETA maar een Amerikaans ESTA formulier moet invullen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op deze website. Zorg er ook dan voor dat je een geldig paspoort meeneemt.