Jongerenreis Engels in Canada: Toronto

Met meer dan vijf miljoen inwoners is Toronto één van de meest multiculturele steden van de wereld. Het is de grootste stad van Canada en populair onder studenten vanwege de verschillende universiteiten. Hoge wolkenkrabbers, culturele musea, grote winkelcentra en de nabijgelegen Niagara Falls maken Toronto een echte wereldstad. De bevolking van Toronto is zeer internationaal en mede daardoor een leerzame bestemming voor een buitenlandervaring. Maak internationale vrienden en verbeter je Engels in Toronto tijdens deze jongerenreis!

Metropool

Toronto is een multiculturele stad en heeft meer dan 5 miljoen inwoners die beroemd zijn om hun gastvrijheid

Bezienswaardig- heden

CN Tower en Casa Loma evenals straatfestivals, historische wijken en de nabijgelegen Niagra Falls

Taalschool in het hart van de stad

De school is gelegen in de wijk 'Old Town Toronto' dichtbij de hoek van Adelaide en Church Street, slechts twee blokken verwijderd van Yonge Street: het centrum van Toronto!

Multiculturele stad

Deze levendige en dynamische stad biedt evenementen voor iedereen op elke hoek, veel verschillende dingen om te zien, te eten en te ontdekken

Bezienswaardigheden Toronto
Toronto ligt in het oosten van Canada en is een veilige en dynamische stad. Er is zo veel te beleven! Vanaf de CN Tower, de op één na hoogste vrijstaande toren ter wereld, heb je prachtig uitzicht over Toronto en omgeving. De stad heeft daarnaast vele musea, waarvan de bekendste het Royal Ontario Museum is. Hier wordt onder andere de geschiedenis van de natuur en wereldculturen tentoongesteld. Wil je een middagje shoppen? Dat kan in het Eaton Centre, een enorm overdekt winkelcentrum midden in de stad. Andere bezienswaardigheden in en rondom Toronto zijn: de Toronto Zoo, Toronto Islands en de Niagara Falls. Deze watervallen zijn de grootste van de wereld en liggen op de grens tussen Canada en Amerika.

Waarom zijn taalcursussen voor jongeren in Toronto de moeite waard?

Onze spannende taalcursussen voor jongeren in Toronto zijn een heel bijzondere ervaring: leer Engels van gekwalificeerde moedertaalsprekers in Toronto en ontdek een van de leukste steden ter wereld. Bewonder de internationale en unieke gastvrijheid in Toronto! Een taalreis naar Toronto is een investering in je toekomst en levert je tegelijkertijd veel unieke ervaringen, nuttige lessen en nieuwe vriendschappen op. Overtuig jezelf van de vele voordelen van jongeren taalreizen! Als je ouder bent dan 18, kun je ook onze taalcursussen voor volwassenen in Toronto boeken.

Boek nu

Jouw middelbare schoolverblijf in Canada

Zijn een paar weken niet genoeg voor je? Dan hebben we precies wat jij nodig hebt: Met een highschoolverblijf in Toronto kun je in één semester je Engelse vaardigheden perfectioneren en met volle teugen van het Canadese leven genieten. Meer informatie over jouw verblijf op de middelbare school »


Jongerenreis Engels in Toronto: Taalschool

De taalschool ligt in het hart van Toronto, in het 'Old Town' district. Vanaf de school kun je te voet verschillende beroemde bezienswaardigheden als de CN Tower, het Eaton Centre en de haven bereiken. De taalschool beschikt over 10 klaslokalen en een studie- en computerruimte. Studenten kunnen gratis gebruik maken van WiFi in het gehele schoolgebouw. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zo ligt het King metrostation slechts een paar blokken van de taalschool.

Persoonlijke aandacht
Centrale ligging
Internationale klasgenoten
Veilige en schone stad

Onze taalschool in Toronto is officieel geaccrediteerd door Languages Canada.

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Dag en nacht staan ze voor je klaar. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk blijft PLUS Taalreizen ook altijd bereikbaar tijdens je reis.


Jongerenreis Engels in Toronto: Taalcursus

Programma voor 14-20 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus
In Toronto volg je de standaard taalcursus van 4 lesuren per dag of een intensieve taalcursus van 6 lesuren per dag. Over het algemeen starten de taallessen in de ochtend, echter kan het zijn dat in het hoogseizoen de lessen naar de middag worden verschoven. De docenten van de taalschool zijn erg vriendelijk en helpen je met al je vragen. Zij geven de taalcursus in het Engels, zodat je constant met de taal bezig bent. Op de  taalschool wordt een communicatieve aanpak gehanteerd. Op deze manier zal de drempel van het Engels spreken minder worden. In interactie met andere internationale studenten, verbeter jij je Engels tijdens deze jongerenreis in Toronto!  Op de eerste maandagmorgen zal je een taaltest maken op de school om een goed beeld te krijgen van je huidige niveau van het Engels. Aan de hand van de resultaten, kom je in een klas met studenten die ongeveer hetzelfde niveau van het Engels hebben. Aan het einde van de jongerenreis, ontvang je een certificaat van de taalschool met je niveau erop vermeld. Hieronder lichten we de taalcursussen Engels toe: Standaard taalcursus Engels
Wil je een goede balans tussen het leren van Engels en een vakantiegevoel, kies dan voor de standaard taalcursus Engels van 4 lesuren per dag. Meestal vinden de lessen in de ochtend plaats, zodat je in de middag veel vrije tijd hebt en kunt deelnemen aan het activiteitenprogramma van de taalschool. Intensieve taalcursus Engels
Wil je intensiever met de taal bezig zijn dan is een intensieve groepscursus van 6 lesuren per dag misschien iets voor jou. Hierdoor leer je in de korte tijd nog sneller Engels. Deze taalcursus is ’s morgens en een deel van de middag. De taallessen in de middag zijn gericht op het verbeteren van de spreekvaardigheid. De georganiseerde activiteiten beginnen als de studenten van deze cursus klaar zijn met de taalcursus.

Jongerenreis Engels in Toronto: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Gastverblijf of residentie
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Tijdens de jongerenreis in Toronto overnacht je bij een gastverblijf of in de residentie. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Zondag voordat de taalcursus start, kom je aan in je accommodatie. Het vertrek is op de zaterdag nadat de taalcursus is afgelopen.

Gastverblijf
Je overnacht bij een van de zorgvuldig geselecteerde gastverblijven. De multiculturele gastverblijven bevinden zich op ongeveer 45 minuten met het openbaar vervoer van de taalschool. Je kunt deelt je kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Het ontbijt en diner vinden plaats bij het gastverblijf, voor de lunch krijg je een lunchpakketje mee. Er zijn geen éénpersoonskamers beschikbaar.

Residentie

Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Toronto: Activiteiten

Vrije tijd in Toronto

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★★ Shopping

★★★☆☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★★☆ Cultuur

★★★★☆ Transport

Onze taalschool in Toronto biedt verschillende activiteiten aan na de taallessen. Op deze manier zie je meer van Toronto en leer je de andere internationale studenten beter kennen. De eerste maandag zal in het teken staan van een welkomsttour. Andere voorbeelden van activiteiten zijn: een bezoek aan de CN Tower, China Town of een museum. Wanneer je twee weken in Toronto verblijft, zijn twee halve dagexcursies inbegrepen en één hele dagexcursie in het weekend. Hierbij kun je denken aan een reisje naar de Niagara Falls of het bezoeken van de Toronto Zoo. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is. Let op: Het activiteitenprogramma in onderstaande tabel is een voorbeeld en kan afwijken. Dit is afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden. Je wordt ter plaatse geïnformeerd over het activiteitenprogramma van jouw jongerenreis.

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Plaatsingstest en lessen

Middag:
Oriëntatie rondleiding door de school

Avond:
Welkomstfeest

Dinsdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Ripley's Aquarium*

Avond:
Filmavond

Woensdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Canadian National Tower

Avond:
Vrije avond

Donderdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Kanotocht rond Toronto eiland*

Avond:
Harbourfront Center

Vrijdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Strand dag

Avond:
Afscheidsfeest

Zaterdag

Excursie Niagara Falls/ Wonderland* bij minimum verblijf van 2 weken

↪ Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Aankomst

Zoals je ziet, valt er in Toronto heel wat te beleven en te ontdekken. Alle verdere informatie over Canada is te vinden in onze uitgebreide reisgids.


Jongerenreis Engels in Toronto: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data in 2024 voor de jongerenreis naar Toronto. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Exclusief

Toeslag per week

  • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 110
  • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming. Ook wordt in het voorseizoen al een seizoenstoeslag berekend!

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Canada is een ETA Visum vereist. Dit visum kost $7 Canadese Dollar en kun je gemakkelijk online aanvragen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op deze website. Zorg er tevens voor dat je een geldig paspoort meeneemt. Let op dat wanneer je via de Verenigde Staten reist, je geen ETA maar een Amerikaans ESTA formulier moet invullen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op deze website. Zorg er ook dan voor dat je een geldig paspoort meeneemt.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten bij KLM

Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.

Wanneer u uw kind naar de luchthaven brengt voor vertrek, moet u een geldig identiteitsbewijs meenemen voor zowel u als uw kind. Daarnaast dient u 4 ingevulde, ondertekende en uitgeprinte exemplaren mee te nemen van het formulier met de gegevens van de personen die uw kind komt brengen en ophalen. Meer informatie kunt u vinden op de volgende link: Meer informatie over de Unaccompanied Minor-service.

Voor gedetailleerde informatie over de Unaccompanied Minor-service kunt u contact met ons opnemen.