Harry Potter Fans: Een Gids voor het Bezoeken van Filmlocaties uit Harry Potter in Engeland

Stap in de magische wereld van Harry Potter en ontdek de betoverende filmlocaties in Engeland! Verken Zweinstein in de Warner Bros. Studio Tour, waan je in het echte Verboden Bos en reis met de iconische Zweinstein-Express van Kings Cross Station. Ontdek het geheime huisje van Goderic Griffoendor in Lacock en de inspirerende Leidse Gracht in Oxford. Met deze betoverende gids kun je jouw eigen Harry Potter-avontuur in Engeland beleven. Pak je toverstaf en sluit je aan bij mede-Harry Potter-fans voor een onvergetelijke reis door het betoverde Engeland!

Harry Potter

Ben jij een oprechte Harry Potter-fan die regelmatig dagdroomt over een magische reis naar de betoverende wereld van tovenarij en avontuur? Dan heb je geluk! Het Verenigd Koninkrijk is doordrenkt met adembenemende filmlocaties die je rechtstreeks meevoeren naar de magische wereld van Harry Potter. Of je nu al je koffers hebt gepakt en klaar bent om op avontuur te gaan, of gewoonweg droomt van de dag dat je dat kunt doen, hier is een betoverende gids die je de weg wijst naar enkele van de meest iconische Harry Potter-filmlocaties in Engeland. Van majestueuze kastelen tot mysterieuze bossen, laat je betoveren door de magie van de Harry Potter-wereld terwijl je deze betoverende locaties ontdekt.

Ontdek de wereld van Harry Potter tijdens jouw Taalreis

Wil je de Harry Potter tour zelf ervaren? Ga dan nu op taalreis naar Londen en boek jouw experience met ons!

Ga naar Londen

Zweinstein

Begin je avontuur met een bezoek aan de Warner Bros. Studio Tour in Londen, waar de magische wereld van Zweinstein tot leven komt. Verken de Grote Zaal, bezoek de leerlingenkamers en bewonder rekwisieten en kostuums die in de films zijn gebruikt.

Het Verboden Bos

Stap binnen in de mysterieuze wereld van Harry Potter en waag je in het echte Verboden Bos, een van de meest iconische en intrigerende locaties op het terrein van de Warner Bros. Studio Tour. Hier kun je de majestueuze bomen bewonderen die de sfeer van dit betoverende bos bepalen en de geheime paden ontdekken die Harry, Ron en Hermelien hebben verkend tijdens hun avonturen op Zweinstein. Laat je betoveren door de rustige en mysterieuze atmosfeer terwijl je door de dichte begroeiing dwaalt en je verwondert over de verborgen hoekjes en geheimen van dit magische bos. Of je nu een fan bent van de Harry Potter-films of gewoon op zoek bent naar een avontuurlijke ervaring, een bezoek aan het Verboden Bos op de Warner Bros. Studio Tour belooft een onvergetelijke reis door de wereld van tovenarij en magie. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van dit epische avontuur en herbeleef de magie van Harry Potter op een geheel nieuwe manier!

De Zweinstein-Express

Geef het startsein voor je onvergetelijke avontuur door een bezoek te brengen aan de Warner Bros. Studio Tour in het bruisende Londen, een ervaring die je onderdompelt in de magische wereld van Zweinstein zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Hier krijg je de kans om de iconische Grote Zaal te verkennen, een adembenemende ruimte die tot leven is gebracht met alle betoverende details die je kent uit de films. Wandel door de gangen en neem een kijkje in de leerlingenkamers, waar je een glimp kunt opvangen van het dagelijkse leven van Harry, Ron en Hermelien tijdens hun tijd op Zweinstein. Maar dat is nog niet alles - bewonder ook de indrukwekkende verzameling rekwisieten en kostuums die speciaal zijn gemaakt voor de films, waaronder de beroemde toverstokken, bezems en magische artefacten die de wereld van Harry Potter tot leven brengen. Of je nu een fan bent van de boeken of de films, de Warner Bros. Studio Tour biedt een onvergetelijke en betoverende ervaring voor alle liefhebbers van tovenarij en magie. Mis deze unieke kans niet om de magie van Zweinstein zelf te ervaren en je onder te dompelen in de wereld van Harry Potter zoals nooit tevoren!

Het Geheime Huisje

Maak een reis terug in de tijd en ontdek het schilderachtige dorpje Lacock in het graafschap Wiltshire, een betoverende locatie die rechtstreeks uit de wereld van Harry Potter lijkt te zijn gekomen. Hier vind je het mysterieuze geheime huisje van Goderic Griffoendor, een iconische filmlocatie die diende als de geboorteplaats van Harry Potter in de films. Wandel door de charmante straten van Lacock en laat je betoveren door de historische architectuur en sfeer van vervlogen tijden. Bewonder het rustieke karakter van de huisjes en geniet van het idyllische landschap dat al eeuwenlang inspiratie biedt aan schrijvers, kunstenaars en filmmakers. Of je nu een fervent fan van Harry Potter bent of gewoon op zoek bent naar een pittoresk Engels dorpje om te verkennen, Lacock zal je zeker betoveren met zijn unieke charme en magische sfeer. Mis deze unieke kans niet om een stukje van de magische wereld van Harry Potter te ervaren in het prachtige Lacock!

Taalreis Naar Malta, Engeland of Canada

Wil jij Engels leren in het mooie Engeland, Malta of Canada?

Naar het aanbod

En verzeker jezelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!

Met deze betoverende gids kun je jouw eigen Harry Potter-avontuur in Engeland creëren en de magie van de films tot leven zien komen. Pak je toverstaf en sluit je aan bij je mede-Harry Potter-fans voor een onvergetelijke reis door het betoverde Engeland!

Warner Bros. Studio geeft een tour van ongeveer 4 uur, inclusief een rondleiding door de Warner Bros. Studio en toegang tot The Making of Harry Potter™. Transfer vanaf Victoria, Baker's Street, King's Cross of Russell Square is inbegrepen.

De afstand naar de studio vanaf Plus Taalreizen/Sprachcafe is afhankelijk van de locatie. Als je verblijft in Londen Central kan het met het openbaar vervoer tussen de 1 en 2 uur en 55 minuten duren (50 km), afhankelijk van het vertrektijdstip. Als je bij de locatie in Brighton verblijft, duurt het ongeveer 2 en een half uur. Als je bij Londen North College verblijft, duurt het ongeveer 1 uur met het openbaar vervoer. Vanaf Londen Ealing in West-Londen is de reis ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Online cursus

Effectief vreemde talen verdienen in het comfort van je eigen huis met echte leraren!

Naar het aanbod

En verzeker jezelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!