Top 5 series om je Engels te verbeteren

Ben je Engels aan het leren? Wil je Engels leren en jezelf tegelijkertijd vermaken? Wij denken dat het mogelijk is om de taal op een leuke manier te leren door naar deze series te kijken. Sommige zijn serieus en sommige zijn hilarisch, maar één ding is zeker: ze zullen bijdragen aan je reis om de taal te leren.

F.R.I.E.N.D.S

F.R.I.E.N.D.S is een Amerikaanse televisieserie die voor het eerst werd uitgezonden in 1994 en liep tot 2004. Het gaat over zes vrienden die in New York City wonen en elke dag stedelijke avonturen beleven die draaien om een koffiehuis. De show gebruikt de traditionele Engelse taal die langzaam en gemakkelijk te begrijpen is voor beginners en bevat geen moderne straattaal. Door het gevarieerde genre van de show kun je leren je emoties in het Engels uit te drukken.

PG -13

SHERLOCK

Sherlock is een Britse dramaserie die gebaseerd is op de beroemde detectiveromans van Sherlock Holmes. Het genre van de serie is eigenlijk detective en misdaad. Het is erg leerzaam en zit vol spanning. Het is een aanrader als je de officiële taal op de Britse manier wilt leren.

PG- 13+

Modern Family

Deze serie is de perfecte amusementsserie voor het hele gezin. De show heeft een zeer breed genre en kan helpen om de woordenschat te begrijpen die je moet gebruiken in de buurt van kinderen, ouderen en andere familieleden. Er is een personage genaamd Gloria, gespeeld door Sofia Vergara. Zij leert Engels en er zijn momenten waarop de andere familieleden haar algemene Engelse termen uitleggen. Het is heel informatief voor een beginner.

PG- 12+

HOW I MET YOUR MOTHER

Deze serie gaat over een vader die met zijn kinderen praat over zijn verleden. De serie speelt zich af in twee tijdlijnen, het verleden en het heden. Dit helpt je om de 'tijden' van de Engelse grammatica te begrijpen. Verder is het geweldig om naar te kijken en we zijn er vrij zeker van dat het beter is dan F.R.I.E.N.D.S.

PG-12

The OFFICE

Dit is weer zo'n hilarische Amerikaanse comedy. Het speelt zich af in de moderne kantooromgeving, maar het is niet echt aan te raden om dit na te spelen in een echte kantooromgeving. Het kan ons helpen om de normale kantoor- en zakelijke woordenschat te begrijpen die vol zit met humor en veel onnodige kennis van papier en kantoorstreken. Het speelt zich af in de moderne kantooromgeving, maar het is niet echt aan te raden om dit na te spelen in een echte kantooromgeving. Het kan ons helpen om de normale kantoor- en zakelijke woordenschat te begrijpen die vol zit met humor en veel onnodige kennis van papier en kantoorgrappen.

PG-13

We hopen dat deze favorieten je helpen om sneller Engels te leren. Wist je dat er nog een andere gemakkelijke en snellere manier is om Engels te leren? Dat is bij ons! .Schrijf je vandaag nog in en ontdek meer over onze aanbiedingen!

Online cursus

Effectief vreemde talen verdienen in het comfort van je eigen huis met echte leraren!

Naar het aanbod

En verzeker jezelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!