Taaltest Engels

De volgende test Engels is bedoeld om u informatie te geven over uw huidige kennis van de Engelse taal. Engels maakt deel uit van het PLUS Taalreizen talenreisprogramma. Wij bieden taalcursussen in binnen- en buitenland voor elke behoefte en elk niveau! Met PLUS Taalreizen kunt u zich ook voorbereiden op een internationale gestandaardiseerde Engelse test, zoals het Cambridge Certificate, IELTS of TOEFL test. Deze Engelse test helpt ons om u juist in te delen. U kunt uw cursus Engels ook kiezen op basis van uw eigen wensen en behoeften.

Verbeter uw Engelse vaardigheden op een van onze uitzonderlijke taalstudiereizen naar prachtige bestemmingen! Wij geven u graag advies en wensen u succes bij de Engelse test!

Nadat u de niveautest hebt gemaakt, klikt u op "Submit Language Test" en u wordt doorverwezen naar uw testresultaat met antwoorden en punten (er zijn 1 of 0 punten voor elke vraag). Uw eindscore verschijnt aan het einde van uw test.

Let's Get Started!

Onze top 3 Engelse bestemmingen

Veel gestelde vragen over de PLUS Taalreizen Engelse taaltest

Als u Engels wilt leren of uw taalvaardigheden wilt verbeteren, is het belangrijk om uw taalniveau te kennen om te weten waar u moet beginnen. Afhankelijk van uw doelen met Engels, kunt u een algemene taalcursus volgen om uw taalvaardigheden te verbeteren: Luisteren, Spreken, Grammatica en Schrijven, of neem een officiële examenvoorbereidingscursus.

In de beroepswereld is vaak een bepaald niveau van Engels vereist en daarom is het raadzaam een officiële kwalificatie Engels te behalen. Bij PLUS Taalreizen kunnen we u helpen uw Engels certificaat te behalen (Cambridge, IELTS of TOFEL).

Onze Engelse test bestaat uit verschillende vragen over woordenschat, grammatica en vervoeging. U kunt onze Engelse test gemakkelijk en op elk gewenst moment op uw smartphone, tablet of computer afleggen.

Met de PLUS Taalreizen Engels Niveau Test kunt u:

  • Uw huidige taalvaardigheid op de proef stellen.
  • Uw huidige taalniveau ontdekken.
  • Uw niveau bepalen op basis van het Europees Referentiekader voor Talen.
  • Uitzoeken op welke gebieden u moet verbeteren.

Het enige doel van deze Engelse test is om een beeld te krijgen van uw taalniveau. Wij raden u aan de test zonder hulp te maken (geen Google-vertaling, woordenboek of externe hulp). Het doel is niet om het beste resultaat te krijgen, maar om een zo objectief mogelijk resultaat te krijgen dat uw niveau van het Engels weerspiegelt, zodat u weet op welke gebieden u vooruitgang moet boeken om uzelf op een niveau te plaatsen dat overeenkomt met uw doelen.

Deze Engelse test is niet de plaatsingstest die u moet afleggen aan het begin van uw cursus Engels, maar het resultaat geeft ons een idee van uw huidige niveau, zodat we het type cursus Engels kunnen kiezen dat het beste bij uw kennis en doelen past.