Taaltest Frans

Met deze Franse test kunt u uw huidige kennis van het Frans controleren. De Franse test helpt ons om u in de juiste cursus Frans te plaatsen. Wij bieden taalcursussen in binnen- en buitenland voor elke behoefte en elk niveau. Bovendien wordt in de cursus Frans rekening gehouden met uw persoonlijke ideeën en wensen.

Verbeter uw Franse vaardigheden aanzienlijk ten opzichte van het niveau dat wordt bepaald door de Franse test op een van onze taalreizen naar geweldige vakantiebestemmingen. Wij geven u graag advies en wensen u veel plezier en succes met de online toets Frans!

Nadat u de online taaltest hebt gemaakt, klikt u op verder en wordt u doorgestuurd naar uw testresultaat met antwoorden en punten (er zijn 1 of 0 punten voor elke vraag). Uw eindscore verschijnt aan het einde van uw test.

Commençons!

Onze taalscholen voor Franse taalcursussen

Parijs

Leer Frans in de stad van de kunst en mode.

Montreal

Leer Frans of Engels in de eilandstad Montréal

Veel gestelde vragen over de niveautest Frans

Onze Franse test is ontworpen om u te helpen uw taalvaardigheid te bepalen. Het is raadzaam uw eigen taalniveau te kennen alvorens u voor te bereiden op een taalcertificaat zoals het DELF-examen Frans of het DALF-examen.

Onze test Frans bestaat uit een test met verschillende oefeningen die de verschillende taalkundige aspecten van de Franse taal beoordelen. Deze omvatten grammatica, woordenschat en vervoegingsvragen.

U kunt onze test doen om uw Franse taalvaardigheid op de proef te stellen. Bovendien geeft onze Franse test u de mogelijkheid om uw kennis te toetsen voordat u een officiële test voor een Frans certificaat aflegt.

  • Test uw huidige kennis van het Frans.
  • Bepaal uw niveau Frans volgens de schaal van het Europees Referentiekader.
  • Leer uw sterke en zwakke punten kennen om vooruitgang te boeken en u voor te bereiden op een cursus Frans.

Het enige doel van deze Franse test is om een beeld te krijgen van uw taalniveau. Wij raden u aan de test zonder hulp te maken (geen Google-vertaling, woordenboek of externe hulp). Het doel is niet om het beste resultaat te krijgen, maar om een zo objectief mogelijk resultaat te krijgen dat uw niveau van het Frans weerspiegelt, zodat u weet op welke gebieden u vooruitgang moet boeken om uzelf op een niveau te plaatsen dat overeenkomt met uw doelen.