Taaltest Spaans

De volgende toets Spaans is ontworpen om uw huidige taalniveau te bepalen, gebaseerd op de criteria van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (ERK).

Nadat u de online toets Spaans hebt gemaakt, krijgt u het resultaat voor elke afzonderlijke vraag te zien, evenals een algemeen resultaat. Afhankelijk van het niveau dat u hebt bereikt, zullen wij maatregelen aanbevelen om u te helpen uw Spaanse taalvaardigheid te ontwikkelen. De resultaten van deze niveautest zullen ons natuurlijk ook helpen om de juiste leergroep voor u te vinden, mocht u besluiten om een cursus Spaans bij Sprachcaffe te volgen.

Deze online test Spaans is geen officieel erkende taaltest zoals het internationaal erkende DELE-examen. Maar het zal je helpen om je voor te bereiden op het Spaanse diploma.

¡Empecemos!

Onze taalscholen voor Spaanse taalcursussen

Veelgestelde vragen over de taaltest Spaans

U kunt onze test doen om uw Spaanse taalvaardigheid op de proef te stellen. Bovendien geeft onze Spaans test u de mogelijkheid om uw kennis te toetsen voordat u een officiële test voor een Spaans certificaat aflegt.

  • Test uw huidige kennis van het Spaans.
  • Bepaal uw niveau Spaans volgens de schaal van het Europees Referentiekader.
  • Leer uw sterke en zwakke punten kennen om vooruitgang te boeken en u voor te bereiden op een cursus Spaans.

Onze test Spaans bestaat uit een test met verschillende oefeningen die de verschillende taalkundige aspecten van de Spaanse taal beoordelen. Deze omvatten grammatica, woordenschat en vervoegingsvragen.

Het enige doel van deze Spaanse test is om een beeld te krijgen van uw taalniveau. Wij raden u aan de test zonder hulp te maken (geen Google-vertaling, woordenboek of externe hulp). Het doel is niet om het beste resultaat te krijgen, maar om een zo objectief mogelijk resultaat te krijgen dat uw niveau van het Spaans weerspiegelt, zodat u weet op welke gebieden u vooruitgang moet boeken om uzelf op een niveau te plaatsen dat overeenkomt met uw doelen.