Engels leren in Canada

Omdat het land zo groot is, biedt Canada haar bezoekers bijna ongelimiteerde ruimte voor avontuur. Ontdek nu zelf Canada’s prachtige steden en ongerepte natuur tijdens een taalcursus Engels in Canada! In Canada kun je met PLUS Taalreizen Engels leren op de volgende bestemmingen: Montreal, Ottawa, Toronto, Vancouver, Victoria en Calgary.

Naast standaard en intensieve taalcursussen biedt PLUS Taalreizen in Canada ook TOEFL examencursussen. Deze examencursus bereid je voor op het TOEFL examen en biedt je de kans een internationaal erkend diploma te halen. Een TOEFL diploma is vooral interessant wanneer je in de toekomst in Amerika of Canada wilt gaan werken of studeren. Het is op aanvraag ook mogelijk om een jongerenreis naar Toronto of Montreal te boeken. Op onze taalschool in Montreal kun je ook Frans leren.

Informatie Canada

Canada ligt in het noorden van Amerika. De hoofdstad van Canada is Ottawa en de grootste steden zijn Toronto, Montreal en Calgary. Het Noord-Amerikaanse land is met een oppervlakte van 9.970.610 km2 het op één na grootste land ter wereld. Canada is dunbevolkt en staat vooral bekend om zijn prachtige uitgestrekte natuurgebieden. Het land is tweetalig, er wordt zowel Engels als Frans gesproken.