Taaltest Duits

De volgende test Duits is bedoeld om u informatie te geven over uw huidige kennis van de Duitse taal. Duits maakt deel uit van het PLUS Taalreizen talenreisprogramma. Wij bieden taalcursussen in binnen- en buitenland voor elke behoefte en elk niveau! Deze Duitse test helpt ons om u juist in te delen. U kunt uw cursus Duits ook kiezen op basis van uw eigen wensen en behoeften. Verbeter uw Duitse vaardigheden op een van onze uitzonderlijke taalstudiereizen naar prachtige bestemmingen! Wij geven u graag advies en wensen u succes bij de Engelse test!

Nadat u de niveautest hebt gemaakt, klikt u op "Submit Language Test" en u wordt doorverwezen naar uw testresultaat met antwoorden en punten (er zijn 1 of 0 punten voor elke vraag). Uw eindscore verschijnt aan het einde van uw test.

Lasst uns anfangen!

Onze talenscholen voor Duits cursussen

Veel gestelde vragen taaltest Duits

U kunt onze test doen om uw Duitse taalvaardigheid op de proef te stellen. Bovendien geeft onze Duits test u de mogelijkheid om uw kennis te toetsen voordat u een officiële test voor een Duits certificaat aflegt.

  • Test uw huidige kennis van het Duits.
  • Bepaal uw niveau Duits volgens de schaal van het Europees Referentiekader.
  • Leer uw sterke en zwakke punten kennen om vooruitgang te boeken en u voor te bereiden op een cursus Duits.

Onze Duitse test bestaat uit verschillende vragen over woordenschat, grammatica en vervoeging. U kunt onze Duits test gemakkelijk en op elk gewenst moment op uw smartphone, tablet of computer afleggen.

Het enige doel van deze Duits test is om een beeld te krijgen van uw taalniveau. Wij raden u aan de test zonder hulp te maken (geen Google-vertaling, woordenboek of externe hulp). Het doel is niet om het beste resultaat te krijgen, maar om een zo objectief mogelijk resultaat te krijgen dat uw niveau van het Duits weerspiegelt, zodat u weet op welke gebieden u vooruitgang moet boeken om uzelf op een niveau te plaatsen dat overeenkomt met uw doelen. Deze Duits test is niet de plaatsingstest die u moet afleggen aan het begin van uw cursus Duits, maar het resultaat geeft ons een idee van uw huidige niveau, zodat we het type cursus Duits kunnen kiezen dat het beste bij uw kennis en doelen past.