Taaltest Italiaans

Met onze Italiaanse test kunt u snel en gemakkelijk uw huidige niveau van het Italiaans bepalen en bepalen welke taalcursus het beste bij u past. Italiaans maakt deel uit van het PLUS Taalreizen talenreisprogramma. Wij bieden cursussen Italiaans in binnen- en buitenland voor elk niveau en elke behoefte! Uw persoonlijke ideeën en wensen worden ook meegenomen in de PLUS Taalreizen cursussen Italiaans.

Verbeter met ons uw Italiaanse taalvaardigheid ten opzichte van het niveau dat de Italiaanse test aantoonde vóór uw taalstudiereis. Wij geven u graag advies over onze taalcursussen en de verschillende vakantiebestemmingen.

Veel succes met de online Italiaanse test!

Nadat u de online taaltest hebt gemaakt, klikt u op verder en wordt u doorgestuurd naar uw testresultaat met antwoorden en punten (er zijn 1 of 0 punten voor elke vraag). Uw eindscore verschijnt aan het einde van uw test.

Cominciamo!

Onze taalschool voor Italiaanse taalcursussen

Veel gestelde vragen over de niveautest Italiaans

U kunt uw huidige Italiaanse taalvaardigheden testen door een Italiaanse taaltest af te leggen. Het is raadzaam uw eigen taalniveau te kennen alvorens u voor te bereiden op een taalcertificaat zoals het DELF-examen of het DALF-examen.

Het examen bestaat uit vragen over grammatica, woordenschat, vervoeging en tekstbegrip.

Met onze Italiaanse test kunt u uw persoonlijke taalniveau te weten komen. Als u een officieel certificaat voor de Italiaanse taal wilt behalen, zoals het CILS, is het belangrijk om uw kennis en taalvaardigheden te inventariseren.

  • Test uw Italiaanse taalvaardigheid en ontdek uw startpositie.
  • Bepaal uw Italiaanse taalvaardigheid volgens de schaal van het Europees Referentiekader.
  • Identificeer uw sterke en zwakke punten in het Italiaans.
  • Bereid je voor op een studiereis Italiaans.

Het doel van onze Italiaanse test is om uw huidige taalniveau te bepalen, zodat u zich kunt richten op de taalkundige aspecten die het meest verbetering behoeven. Om een zo objectief mogelijk resultaat voor uw Italiaanse taalvaardigheid te bereiken, is het daarom belangrijk dat u zonder externe hulp en zonder Google-vertaling of woordenboek werkt. U kunt onze Italiaanse test gemakkelijk afleggen op het toestel van uw keuze. Het is aan te raden dit te doen op een rustige plaats waar u niet wordt afgeleid.