Bespaar tot €400 op je volgende taalreis met de Espressokorting!

Bespaar flink op je volgende avontuur! Pak onze ongelofelijke kortingen uit en maak je dromen waar. Wacht niet; begin vandaag nog met besparen!

Meer informatie

Jongerenreis Engels in Engeland: Brighton

"Er was eens een vissersdorp..." - Zo zou het sprookje kunnen beginnen. Maar zelfs 200 jaar nadat Brighton werd ontdekt als oase aan zee, is deze stad allesbehalve oud. Vroeger was het een vissersdorp en inmiddels is het uitgegroeid tot een internationale vakantiebestemming. Voor taalreizen naar Engeland is Brighton een jonge en bruisende stad. Met twee universiteiten is Brighton een echte studentenstad te noemen. Je merkt dit aan de winkels en evenementen die gericht zijn op een jong publiek. Brighton heeft een levendige strandpromenade, dat zorgt voor een permanent vakantiegevoel. Brighton wordt ook wel 'Londen aan zee' genoemd, omdat er altijd wat te doen is. Een perfecte locatie voor een jongerenreis Engels!

Honderden kleine winkeltjes overal nodigen uit tot rondneuzen en kleine cafés om te kletsen met je nieuwe vrienden - waarom probeer je de beroemde "5-o'clock tea" niet? Taalreizen voor studenten in Brighton brengen je dichter bij de Engelse manier van leven.

Modieuze stad

Brighton is trendy en modieus en staat vooraan de populaire Britse cultuur en betoverd haar bezoekers met zijn typische Engelse charme

Bezienswaardig- heden

Winkel tot je erbij neervalt bij The Lanes en bezoek de wereldberoemde Royal Pavilion en de Brighton Pier

Geliefde vakantiebestemming

Brighton is één van de meest populaire en geliefde badplaatsen aan de zuidkust van Engeland

Internationale omgeving

Brighton wordt omgeven door het prachtige landschap van het South Downs National Park en het is minder dan een uur met de trein naar het centrum van London

Bezienswaardigheden Brighton

Het centrum van Brighton is compact, waardoor vele bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar liggen. Tijdens de excursies van de jongerenreis bezoek je o.a. de levendige pier met attractiepark, Sea Life of het sprookjesachtige Royal Pavillion. In je vrije tijd kun je goed winkelen in het winkelcentrum aan Churchill Square. Of struinen door de ‘Lanes’ van Brighton, dit zijn kleine straatjes met sieradenwinkels, boekwinkeltjes, boetiekjes en tearooms. In de zomer zijn er meerdere concerten en evenementen, zoals het Brighton Festival, wat één groot feest is.

Ook zijn er culturele bezienswaardigheden als het Brighton Museum of het prachtige Royal Theater. De strandpromenade van Brighton is ideaal voor sportieve activiteiten als joggen, fietsen of wandelen.

Waarom zijn taalkampen in Brighton de moeite waard?

Leer Engels van gekwalificeerde taalleraren en ontdek tegelijkertijd één van de populairste badplaatsen van Europa. Reken maar dat Brighton je zal fascineren! Een taalreis naar Brighton is een investering in jouw toekomst en het zal je veel unieke ervaringen, nuttige lessen en nieuwe vriendschappen opleveren. Ervaar zelf de vele voordelen van een taalkamp voor jongeren in Brighton! Studenten van 18 jaar en ouder kunnen onze taalcursussen voor volwassenen in Brighton boeken. Wij zijn er zeker van dat je in ons ruime aanbod precies vindt wat je zoekt.

Jouw middelbare schoolverblijf in Engeland

Wil je het Britse leven nog beter leren kennen? Met een high school verblijf in Brighton kun je genieten van het leven in de prachtige stad aan de zuidkust en je Engelse vaardigheden perfectioneren in één semester. Als hoogtepunt van je high school verblijf kun je de wereldmetropool verkennen met onze London Experience. Klik hier voor meer informatie »


Jongerenreis Engels in Brighton: Taalschool

Gezellige engelse taalschool
's Zomers les op Brighton's University
Internationale klasgenoten
Accommodatie op de schoolcampus

In de zomermaanden verblijf je op de residentie van onze partner Sprachcaffe, deze is gelegen aan de Universiteit van Sussex, die elk jaar meer dan 18.000 studenten van over de hele wereld ontvangt. Een prachtige locatie die de juiste balans biedt tussen de drukte van de nabijgelegen stad Brighton en de kalmte van de natuur.

Studenten wonen op de campus, waar ze naast moderne onderwijsruimten, geweldige faciliteiten, gemeenschappelijke ruimten en prachtige open groene ruimten kunnen genieten. Ook is hier een ruimtelijke cafetaria te vinden! Gewoon de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en de karakteristieke Brighton-open-mindedness te ervaren.

Daarnaast krijg je les op de Universiteit van Sussex. Dit is dus dezelfde plek als de residentie, ideaal! De docenten zijn enthousiast en jong en de levendige lessen zijn geheel in het Engels. Boek nu en ontdek de levendige stad in de mooie zomermaanden!

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.

No map available.

Jongerenreis Engels in Brighton: Taalcursus

Programma voor 14-17 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus

De taalschool in Brighton biedt voor jongeren twee verschillende taalcursussen. De standaard Engelse taalcursus van 4 lesuren per dag of de intensieve taalcursus van 6 lesuren per dag. De taallessen zijn grappig, levendig en interactief. De docenten zijn bevoegd om les te geven aan buitenlandse studenten. De taalcursus wordt geheel in het Engels gegeven, zodat je direct in het Engels moet communiceren. Grammatica en vocabulaire worden in de lessen verwerkt.
 
Voorafgaand aan je jongerenreis, ontvang je per e-mail een online niveautest. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld op het juiste niveau en in de juiste klas. Aan het einde van je taalcursus ontvang je een certificaat met het behaalde niveau erop.

Engelse taalcursus voor jongeren

Standaard Cursus

In de Standaard Cursus leer je Engels in 20 lessen van 45 minuten elk en een maximale groepsgrootte van 14 studenten. De minimumduur van de Standaard Cursus is 1 week.

Naar de Standaard Cursus »

Intensieve cursus

In de intensieve cursus leer je Engels in 30 lessen van 45 minuten elk en een maximale groepsgrootte van 14 studenten. De minimumduur van de Intensieve Cursus is 1 week.

Naar de Intensieve Cursus »

Cambridge examencursus Engels
Als je ouder bent dan 17 jaar, kun je op aanvraag op onze taalschool in Brighton een 12-weekse taalcursus volgen voor het behalen van het Cambridge examen. Deze examencursus bereidt je voor op het Cambridge examen Engels en biedt je de kans een internationaal erkend diploma te behalen. Als 17-jarige dien je bij een gastverblijf te overnachten. Ben je 18 jaar of ouder, kun je ook kiezen uit de andere opties.

Veerle (16)

Veerle ging op jongerenreis naar Brighton: ''Mijn taalreis naar Brighton was een ervaring om nooit te vergeten! Het was mijn eerste keer alleen op reis, maar ik maakte al snel vrienden voor het leven. Samen hebben we de grootste lol gehad en hebben we veel activiteiten ondernomen. Het omgaan met leeftijdsgenoten uit andere landen heeft mijn blik op de wereld verruimd.''

>> Lees de volledige ervaring

Karen Schoenmakers (18)

Karen verbeterde haar Engels in Brighton: ''Ik raad iedereen aan om bij PLUS Taalreizen te boeken. Alles wordt netjes geregeld en je wordt vooraf goed op de hoogte gesteld. Bedankt voor het regelen van deze reis! Het voelt nog een beetje als een droom maar ik ben er echt geweest en heb enorm genoten!''


>> Lees de volledige ervaring

Renske de Jong (16)

Renske verbleef 2 weken in Brighton tijdens een jongerenreis: ''Afgelopen zaterdag ben ik terug gekomen uit Brighton (Engeland) , ik was hier voor 2 weken intensieve cursus Engels. En wat heb ik genoten, ik had niet verwacht dat het zo leuk was. In eerste instantie dacht ik 4,5 uur ( 6x 45min) les op een dag: dan ben je bijna je hele dag kwijt. Maar nee hoor, lessen voelden niet als lessen en vlogen zo om!''

>> Lees de volledige ervaring

Wil je nog meer lezen over andere studenten hun ervaringen ? Klik op deze link voor meer ervaringsberichten.


Jongerenreis Engels in Brighton: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Gastverblijf, college of residentie
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Onze taalschool in Brighton biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). In Brighton kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

Residentie/College

De residentie van Sprachcaffe Language PLUS is gevestigd in de Northfield flats van de Universiteit van Sussex, een prachtige locatie die de juiste balans biedt tussen de drukte van de nabijgelegen stad Brighton en de kalmte van de natuur. Met éénpersoons en-suite slaapkamers, ruime keuken en sociale ruimtes, wasfaciliteiten, en een café en bar op het terrein, is Northfield de ideale plek voor studenten om te ontspannen na de taallessen en om een band op te bouwen met internationale studenten. De residentie ligt op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de campus, die is uitgerust met moderne onderwijsruimten, geweldige faciliteiten, gemeenschappelijke ruimten en open groene ruimten: de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en de karakteristieke Brighton openheid te ervaren.

Gastfamilie

Studenten kunnen de Britse cultuur ervaren en hun Engels oefenen door een huis te delen met een gastgezin. Kamers met 2-4 bedden in zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. De meeste of alle maaltijden worden verzorgd door het gezin (de lunch is een lunchpakket). De badkamer wordt gedeeld door de studenten en het gastgezin. Volpension is inbegrepen (continentaal ontbijt, lunchpakket en diner). Alle gezinnen zijn bezocht door medewerkers van onze school en wonen in veilige, comfortabele buurten dicht bij de school. De minimale leeftijd voor een gastgezin is 14 jaar oud.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Brighton: Activiteiten

Vrije tijd in Brighton

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★☆ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★☆☆ Transport

Onze taalschool in Brighton organiseert na en voor de taalcursus activiteiten. Deze activiteiten worden 's ochtends, overdag en ’s avonds georganiseerd, afhankelijk van wanneer je lessen plaatsvinden. Het programma wisselt wekelijks en is bij de prijs inbegrepen. Op de eerste lesdag is er meestal een rondleiding in de school en omgeving en ’s avonds een ‘welcome party’. De activiteiten variëren van bowlingavond, karaoke-avond, filmavond, een bezoek aan de hondenracebaan, surfen, barbecue of een 'traditional Fish and Chips evening'. Zo maak je ondertussen kennis met je medestudenten en oefen je het Engels.

Naast de activiteiten zijn per twee weken in ieder geval één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Royal Pavillon, Salisbury Catherdral of een dagexcursie naar een nabijgelegen stad als Bath, Oxford of Londen. Er worden soms tegen betaling ook nog extra activiteiten en excursies aangeboden op de vrije middagen en avonden. Het vrijetijdsprogramma draagt er aan bij dat je internationale vrienden maakt en het Engels oefent. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is.

Let op:

  • De activiteiten in onderstaand schema zijn voorbeelden van onze programma's en afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden.
  • Het inplannen van je vrije tijd wordt beoordeeld door je teamers en de avondklok geldt voor alle accommodaties voor studenten onder de 18 jaar. 

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Plaatsingstest & taallessen

Middag:
Oriëntatie tour

Avond:
Welkomstfeest & filmavond

Dinsdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Laserzone*

Avond:
Shoosh Internationale Studenten Disco

Woensdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Excursie naar Seven Sisters

Avond:
Musical*

Donderdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Winkelen in de North Laines

Avond:
Bezoek aan Brighton Pier en het Royal Pavilion

Vrijdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Beach Bums en ritje op de i360*

Avond:
Afscheidsfeest: pizza-avond met vrienden

Zaterdag

Excursie naar Londen of Madame Tussaud bij minimum verblijf van 2 weken.

Bij minimum verblijf van 2 weken, een dag excursie inclusief!

↪Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Aankomst

Nog meer plezier met het Intensief Fun Pack!

Met het ultieme Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om aan twee keer zo veel excursies en activiteiten deel te nemen, zoals een bezoek aan de i360 observatietoren of een speedboottocht. Dit pakket wordt aangeboden tegen een meerprijs van slechts 92 pond!. Dit is omgerekend zo'n 100 euro.

Zoals je ziet, is er veel te doen in Brighton! Om een nog beter idee te krijgen van wat je kunt verwachten, kun je ook alvast een kijkje nemen in onze reisgids.


Jongerenreis Engels in Brighton: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2023 naar Brighton. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Groepsvertrek vanuit Amsterdam

Op de volgende data worden er begeleide groepsvertrekken van Schiphol naar Engeland georganiseerd:

-

Let op: op de terugvlucht vliegt er geen begeleiding mee. Uiteraard worden de studenten wel onder begeleiding naar het vliegveld in Londen gebracht. Deze service vindt plaats bij een minimum van 5 deelnemers, met een toeslag van € 60 p.p.

Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.

Unaccompanied Minor-service (UM-service)

Wordt er geen groepsvertrek georganiseerd en vind het kind of de ouders de reis een beetje spannend? (Bijvoorbeeld door de drukte op Schiphol). Dan kan er een UM-service worden geboekt bij KLM. Het kind krijgt dan begeleiding van het grond- en cabine personeel.

LET OP: Laat dit ons minimaal 48 uur voor de vlucht weten!! Anders kan deze dienst niet worden gegarandeerd. Vul dit formulier in en stuur naar info@plustaalreizen.nl. Betalingen worden gedaan bij de KLM desk op Schiphol.

Belangrijk: Onze transfer service voor Engeland wordt niet aangeboden vanaf het treinstation. Deze service wordt alleen aangeboden vanaf de luchthaven.

Exclusief

Toeslag per week

  • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 75
  • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Engeland is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort meeneemt. Een identiteitskaart (ID-kaart) is niet meer geldig.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten bij KLM

Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.

Wanneer u uw kind naar de luchthaven brengt voor vertrek, moet u een geldig identiteitsbewijs meenemen voor zowel u als uw kind. Daarnaast dient u 4 ingevulde, ondertekende en uitgeprinte exemplaren mee te nemen van het formulier met de gegevens van de personen die uw kind komt brengen en ophalen. Meer informatie kunt u vinden op de volgende link: Meer informatie over de Unaccompanied Minor-service.

Voor gedetailleerde informatie over de Unaccompanied Minor-service kunt u contact met ons opnemen.