2 weken vanaf 2.665

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, begeleiding van een teamer.

Alle aanbiedingen

Jongerenreis Engels in Engeland: Brighton

Modieuze stad

Brighton is trendy en modieus en staat vooraan de populaire Britse cultuur en betoverd haar bezoekers met zijn typische Engelse charme

Bezienswaardig- heden

Winkel tot je erbij neervalt bij The Lanes en bezoek de wereldberoemde Royal Pavilion en de Brighton Pier

Geliefde vakantiebestemming

Brighton is één van de meest populaire en geliefde badplaatsen aan de zuidkust van Engeland

Internationale omgeving

Brighton wordt omgeven door het prachtige landschap van het South Downs National Park en het is minder dan een uur met de trein naar het centrum van London

Aan de Zuidkust van Engeland ligt de moderne badplaats Brighton. Vroeger was het een vissersdorp en inmiddels is het uitgegroeid tot een internationale vakantiebestemming. Met twee universiteiten is Brighton een echte studentenstad te noemen. Je merkt dit aan de winkels en evenementen die gericht zijn op een jong publiek. Brighton heeft een levendige strandpromenade, dat zorgt voor een permanent vakantiegevoel. Brighton wordt ook wel ‘Londen aan zee’ genoemd, omdat er altijd wat te doen is.  Een perfecte locatie voor een jongerenreis Engels!


Bezienswaardigheden Brighton

Het centrum van Brighton is compact, waardoor vele bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar liggen. Tijdens de excursies van de jongerenreis bezoek je o.a. de levendige pier met attractiepark, Sea Life of het sprookjesachtige Royal Pavillion. In je vrije tijd kun je goed winkelen in het winkelcentrum aan Churchill Square. Of struinen door de ‘Lanes’ van Brighton, dit zijn kleine straatjes met sieradenwinkels, boekwinkeltjes, boetiekjes en tearooms. In de zomer zijn er meerdere concerten en evenementen, zoals het Brighton Festival, wat één groot feest is.

Ook zijn er culturele bezienswaardigheden als het Brighton Museum of het prachtige Royal Theater. De strandpromenade van Brighton is ideaal voor sportieve activiteiten als joggen, fietsen of wandelen.


Jongerenreis Engels in Brighton: Taalschool

Gezellige engelse taalschool
's Zomers les op Brighton's University
Internationale klasgenoten
Accommodatie op de schoolcampus

In de zomermaanden verblijf je op de residentie van onze partner Sprachcaffe, deze is gelegen aan de Universiteit van Sussex, die elk jaar meer dan 18.000 studenten van over de hele wereld ontvangt. Een prachtige locatie die de juiste balans biedt tussen de drukte van de nabijgelegen stad Brighton en de kalmte van de natuur.

Studenten wonen op de campus, waar ze naast moderne onderwijsruimten, geweldige faciliteiten, gemeenschappelijke ruimten en prachtige open groene ruimten kunnen genieten. Gewoon de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en de karakteristieke Brighton-open-mindedness te ervaren.

Daarnaast krijg je les op een typisch Engelse taalschool, centraal gelegen in Brighton vlakbij zee. De boulevard en de pier zijn populaire 'meeting spots' onder de internationale studenten. De docenten zijn enthousiast en jong en de levendige lessen zijn geheel in het Engels. Boek nu en ontdek de levendige stad in de mooie zomermaanden!

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk mag je ook gewoon PLUS Taalreizen bellen of mailen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Brighton: Taalcursus

Programma voor 14-17 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus

De taalschool in Brighton biedt voor jongeren twee verschillende taalcursussen. De standaard Engelse taalcursus van 4 lesuren per dag of de intensieve taalcursus van 6 lesuren per dag. De taallessen zijn grappig, levendig en interactief. De docenten zijn bevoegd om les te geven aan buitenlandse studenten. De taalcursus wordt geheel in het Engels gegeven, zodat je direct in het Engels moet communiceren. Grammatica en vocabulaire worden in de lessen verwerkt.
 
Voorafgaand aan je jongerenreis, ontvang je per e-mail een online niveautest. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld op het juiste niveau en in de juiste klas. Aan het einde van je taalcursus ontvang je een certificaat met het behaalde niveau erop.

Engelse taalcursus voor jongeren

Cursus

Lessen per week *

Minimum verblijfsduur

Maximum cursisten per klas

Standaard cursus

20 (15 uur per week)

1 week

Maximum 15**

Intensieve cursus

30 (22,5 uur per week)

1 week

Maximum 15**

*   1 les = 45 minuten
** De taalschool behoudt zich het recht voor om de klasgroottes te verhogen in uitzonderlijke omstandigheden, maar streeft naar een maximum van 15 studenten per klas.

Standaard taalcursus Engels
De standaard cursus Engels van 4 lesuren per dag biedt jongeren de perfecte balans tussen taalcursus en vakantie. In Brighton vinden de lessen ’s morgens of ’s middags plaats. De indeling ontvang je op de eerste lesdag. Afhankelijk hiervan vinden op het andere dagdeel de activiteiten en excursies plaats.
 
Intensieve taalcursus Engels
Wil je intensiever met de taal bezig zijn dan is een intensieve scursus van 6 lesuren per dag misschien iets voor jou. Hierdoor leer je in de korte tijd nog sneller Engels. Deze taalcursus is ’s morgens en een deel van de middag. De taallessen in de middag zijn gericht op het verbeteren van de spreekvaardigheid. De georganiseerde activiteiten beginnen als de studenten van deze cursus klaar zijn met de taalcursus.
 
Cambridge examencursus Engels
Als je ouder bent dan 17 jaar, kun je op aanvraag op onze taalschool in Brighton een 12-weekse taalcursus volgen voor het behalen van het Cambridge examen. Deze examencursus bereidt je voor op het Cambridge examen Engels en biedt je de kans een internationaal erkend diploma te behalen. Als 17-jarige dien je bij een gastverblijf te overnachten. Ben je 18 jaar of ouder, kun je ook kiezen uit de andere opties.

Veerle (16)

Veerle ging op jongerenreis naar Brighton: ''Mijn taalreis naar Brighton was een ervaring om nooit te vergeten! Het was mijn eerste keer alleen op reis, maar ik maakte al snel vrienden voor het leven. Samen hebben we de grootste lol gehad en hebben we veel activiteiten ondernomen. Het omgaan met leeftijdsgenoten uit andere landen heeft mijn blik op de wereld verruimd.''

>> Lees de volledige ervaring

Karen Schoenmakers (18)

Karen verbeterde haar Engels in Brighton: ''Ik raad iedereen aan om bij PLUS Taalreizen te boeken. Alles wordt netjes geregeld en je wordt vooraf goed op de hoogte gesteld. Bedankt voor het regelen van deze reis! Het voelt nog een beetje als een droom maar ik ben er echt geweest en heb enorm genoten!''


>> Lees de volledige ervaring

Renske de Jong (16)

Renske verbleef 2 weken in Brighton tijdens een jongerenreis: ''Afgelopen zaterdag ben ik terug gekomen uit Brighton (Engeland) , ik was hier voor 2 weken intensieve cursus Engels. En wat heb ik genoten, ik had niet verwacht dat het zo leuk was. In eerste instantie dacht ik 4,5 uur ( 6x 45min) les op een dag: dan ben je bijna je hele dag kwijt. Maar nee hoor, lessen voelden niet als lessen en vlogen zo om!''

>> Lees de volledige ervaring


Jongerenreis Engels in Brighton: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Gastverblijf, college of residentie
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Onze taalschool in Brighton biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). In Brighton kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

Residentie

De residentie van Sprachcaffe Language PLUS is gevestigd in de Northfield flats van de Universiteit van Sussex, een prachtige locatie die de juiste balans biedt tussen de drukte van de nabijgelegen stad Brighton en de kalmte van de natuur. Met éénpersoons en-suite slaapkamers, ruime keuken en sociale ruimtes, wasfaciliteiten, en een café en bar op het terrein, is Northfield de ideale plek voor studenten om te ontspannen na de taallessen en om een band op te bouwen met internationale studenten. De residentie ligt op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de campus, die is uitgerust met moderne onderwijsruimten, geweldige faciliteiten, gemeenschappelijke ruimten en open groene ruimten: de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en de karakteristieke Brighton openheid te ervaren.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Brighton: Activiteiten

Vrije tijd in Brighton

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★☆ Shopping

★★★★☆ Natuur & Recreatie

★★★★★ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★☆☆ Transport

Onze taalschool in Brighton organiseert na en voor de taalcursus activiteiten. Deze activiteiten worden 's ochtends, overdag en ’s avonds georganiseerd, afhankelijk van wanneer je lessen plaatsvinden. Het programma wisselt wekelijks en is bij de prijs inbegrepen. Op de eerste lesdag is er meestal een rondleiding in de school en omgeving en ’s avonds een ‘welcome party’. De activiteiten variëren van bowlingavond, karaoke-avond, filmavond, een bezoek aan de hondenracebaan, surfen, barbecue of een 'traditional Fish and Chips evening'. Zo maak je ondertussen kennis met je medestudenten en oefen je het Engels.

Naast de activiteiten zijn per twee weken in ieder geval één dagexcursie en twee halve dagexcursies inclusief. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Royal Pavillon, Salisbury Catherdral of een dagexcursie naar een nabijgelegen stad als Bath, Oxford of Londen. Er worden soms tegen betaling ook nog extra activiteiten en excursies aangeboden op de vrije middagen en avonden. Het vrijetijdsprogramma draagt er aan bij dat je internationale vrienden maakt en het Engels oefent. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is.

Let op:

  • De activiteiten in onderstaand schema zijn voorbeelden van onze programma's en afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden.
  • Het inplannen van je vrije tijd wordt beoordeeld door je teamers en de avondklok geldt voor alle accommodaties voor studenten onder de 18 jaar. 

Voorbeeld activiteitenprogramma's

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
OchtendLessenLessenLessenLessenLessen(naar huis bij 1 wk)
MiddagWelkomst- tourBrighton museum & Royal PavillionExcursie Seven Sisters*Bowlen of Laser ZoneSportactiviteit
(naar huis  residentie) 
London ExcursionFree Sunday
AvondWelkomst- feestBezoek aan I360*Vrije avondSpeed Boat Trip*Farewell PartyMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
OchtendWelkomst- tourRoyal PavillionDevil's DykeBowlen of Laser ZonePicnic/ Kayak(naar huis bij 1 wk)Free Sunday
MiddagLessenLessenLessenLessenLessen
(naar huis  residentie) 
London ExcursionFree Sunday
AvondWelkomst- feestKaraoke of sportavondVrije avondBrighton PierFarewell PartyFree SundayNog meer plezier: Fun Pack intensief activiteitenprogramma

Met het Fun Pack intensief activiteitenprogramma heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan tweemaal zoveel excursies en activiteiten. Dit pakket kun je bijboeken tegen een meerprijs van € 75 per week. Zo kun je ook deelnemen aan extra excursies waar je normaal gesproken ter plaatse extra voor dient te betalen.


Jongerenreis Engels in Brighton: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Vluchten zijn ten alle tijden inbegrepen in ons jongerenprogramma. Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2022 naar Brighton. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Groepsvertrek vanuit Amsterdam

Op de volgende data worden er begeleide groepsvertrekken van Schiphol naar Engeland georganiseerd:

17 juli + 7 augustus + 21 augustus

Let op: op de terugvlucht vliegt er geen begeleiding mee. Uiteraard worden de studenten wel onder begeleiding naar het vliegveld in Londen gebracht. Deze service vindt plaats bij een minimum van 5 deelnemers, met een toeslag van € 50 p.p.

Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.

Exclusief

Toeslag per week

  • Speciale dieetwensen € 70
    (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.)
  • Fun Pack' intensief activiteitenprogramma € 75
  • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Korting

Korting eigen vervoer v.v. € 205.

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Engeland is een visum niet vereist. Zorg er wel voor dat je een geldig paspoort meeneemt. Een identiteitskaart (ID-kaart) is niet meer geldig.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten

Een retourvlucht met KLM is inbegrepen bij deze jongerenreis. Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.
Voor meer informatie neem contact met ons op.