2 weken vanaf €1.870

Standaard taalcursus, luchthaven retourtransfer, gastgezin met volpension, standaard vrijetijdsprogramma, excursies en professionele begeleiding door onze Teamers.

Alle aanbiedingen

Jongerenreis Arabis of Frans in Marokko: Rabat

Leerlingen wereldwijd

Internationale studenten tussen 14 en 21 jaar

Bezienswaardig- heden

Hassantoren, Kasbah des Oudeyas, Chellah, Anadulusian Garden en de Poort door Alruah

Volledig activiteitenprogramma

Onze teamers laten jou zien wat er te beleven valt in de historische stad Rabat

Altijd ondersteuning

Sympathieke teamer als jouw contactpersoon in Rabat

Aan de Westkust van Marokko ligt de koningsstad Rabat. Het staat bekend om zijn levendige sfeer en vele historische bezienswaardigheden. Rabat ligt daarnaast ook nog eens aan de Atlantische Oceaan en aan het begin van een grote rivier. Wanneer je deze stad zal bezoeken zijn er dus genoeg plekken om het water te beleven. Ook kan je genieten van de mooie landschappen en het culturele hart van Rabat. Er zal dus altijd wat te doen zijn!

Iedere vakantieganger past bij het levendige Rabat. Het is de perfecte locatie voor een taalreis Arabisch of Frans!

Bezienswaardigheden Rabat

Tijdens je jongerenreis zal je gefascineerd raken met de cultuur van Rabat. In deze moderne cultuurstad zijn vele exotische tuinen en talloze musea te vinden. Vele mensen worden verliefd op deze stad door de kleine witgeverfde steegjes en straatjes, souks en markten. In Rabat zijn een aantal brede boulevards en buitengewone historische locaties te vinden, zoals de souvenirs en streetfood in de Medina van Rabat, de tropische Botanische en Andalusische tuinen en het fort van Kashba van de Oudaya's.
 


Jongerenreis Arabisch of Frans in Rabat: Taalschool

Volledig activiteiten programma
Kleine leergroepen
Internatio- nale klasgenoten
Docenten zijn gekwalificeerde 'native speakers'

Onze taalschool is gevestigd in een modern en gerenoveerd wit gebouw. Elke dag zal je hier het prachtige uitzicht hebben tot het Koninklijk Paleis. Het gebouw is gevestigd in het centrum in een veilige en internationale wijk. De school is goed bereikbaar, want het is op 400 m afstand van het centraal station. Er zijn vijf klaslokalen in onze taalschool beschikbaar. Waardoor er veel tijd is voor persoonlijke aandacht voor onze studenten!

Bij de deur zal je elke ochtend vrolijk verwelkomd worden bij de receptie. Er is een koffiehoek om elke dag een lekker kopje koffie of thee te halen. Naast de taalschool zit een gezellig cafeetje waar onze studenten vaak wat te drinken en te eten bestellen. Tussen de lessen door kan je een boek lezen in onze leeshoek of genieten van hete geweldige panoramische uitzicht over Rabat vanaf het balkon van onze taalschool. Het gebouw is voorzien van gratis internet. Ook kan je boeken lenen of kopen om zelf je taalkennis te verbeteren.

De medewerkers van onze taalschool spreken ook Engels en zijn hierdoor altijd in staat om onze studenten te helpen!
 

Locatie

No map available.

Jongerenreis Arabisch of Frans in Rabat: Taalcursus

Programma voor 14-21 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A0-B2
Certificaat van deelname na cursus

De taalschool in Rabat biedt de twee talen Arabisch en Frans aan. Op de eerste lesdag of voor vertrek zal je een niveau test afnemen. Op basis van deze resultaten zal je worden ingedeeld bij studenten van hetzelfde niveau liggen. De docenten zijn 'native speakers' en bevoegd om les te geven aan internationale studenten.

Via onze taalcursus zal jij direct leren Arabisch of Frans te spreken. Grammatica en woordenschat worden in de lessen verwerkt, maar de nadruk wordt gelegd op communicatieve leermethoden. Wees niet bang voor saaie grammaticalessen. De lessen zijn interactief en levendig, zodat je spelenderwijs grote stappen in je taalkennis zal maken. In een mum van tijd zal je gesprekken kunnen voeren in het Arabisch of Frans.
 

Onze taalschool in Rabat biedt de volgende taalcursussen aan:

Standaard/ Intensieve taalcursus Arabisch of Frans

De standaard taalcursus bestaat uit 4 lesuren van 45 minuten. Deze cursus biedt de perfecte balans tussen de taalcursus en vrije tijd. 's Morgens volg je het lesprogramma. Na afloop van de lessen kan je deelnemen aan de geplande activiteiten en excursies. Houd jij van een uitdaging, dan is de intensieve taalcursus misschien iets voor jou. Deze taalcursus bestaat uit 6 lesuren van 45 minuten. Hierdoor zal je de taal nog sneller onder de knie krijgen. Tijdens deze twee extra lesuren wordt er gewerkt aan je spreekvaardigheid. De groepsactiviteiten beginnen wanneer de studenten van de intensieve taalcursus klaar zijn.

Privélessen Arabisch of Frans

De snelste, maar ook meest intensieve manier om de taal goed te leren is door het volgen van privélessen. Een groot voordeel hiervan is dat deze lessen specifiek aangepast kunnen worden aan jouw individuele interesses en behoeften. Bovendien kun je op elk moment met deze cursus starten. Je kunt kiezen voor privélessen van 2, 4 of 6 lesuren per dag. Privélessen zijn in Rabat op aanvraag beschikbaar.


Jongerenreis Arabisch of Frans in Rabat: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Gastverblijf of hotel
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Onze taalschool in Rabat biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (één dag voor- en één dag na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag.

Gastverblijf

Onze multiculturele gastgezinnen wonen op loopafstand of op maximaal 30 minuten reisafstand (per bus). Verblijf bij onze gastgezinnen en krijg de unieke kans om de cultuur en gewoontes van de Arabische cultuur te leren. Daarbij is het ideaal om direct na je lessen de taal in de praktijk toe te passen. Je zal in een éénpersoonskamer verblijven op basis van volpension, inclusief lunchpakket.

Hotel

Het hotel is gevestigd op 10-15 minuten loopafstand van de taalschool. Je verblijft in een tweepersoonskamer op basis van volpension inclusief lunchpakket. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over een eigen badkamer. WIFI is aanwezig in de kamers en ook in de meeste ruimtes. Er is een TV beschikbaar en airco/ verwarming.

Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag. Speciale dieetwensen op aanvraag en tegen toeslag.

Check-in tijden accommodatie

Je kunt tussen 08.00-23.00 aankomen bij het gezin en inchecken vanaf 14.00 bij het hotel.
 

Gastgezin

 Eén-persoonskamers
 Gedeelde badkamer
 Maximaal 35 min. reizen naar de taalschool
 Volpension incl. ontbijt en lunchpakket
 Airco/ verwarming

Hotelkamer

 Slaapkamer met twee bedden
 Eigen badkamer
 Volpension incl. lunchpakket
 TV en WIFI beschikbaar
 Airco/ verwarming

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Arabisch of Frans in Rabat: Activiteiten

Vrije tijd in Rabat

★★★★★ Eten & Drinken

★★★☆☆ Shopping

★★★☆☆ Natuur & Recreatie

★★★☆☆ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★★☆ Transport

Naast de taalcursus Arabisch of Frans organiseren wij activiteiten en excursies voor onze deelnemers. Het programma varieert en is afhankelijk van het seizoen en het aantal deelnemers: van surflessen tot een excursie naar Medina of een voetbaltoernooi. Sommige activiteiten zijn graten om aan deel te nemen en voor de andere activiteiten wordt er een kleine bijdrage gevraagd. In het weekend worden er dagtrips naar bijvoorbeeld Casablanca tegen betaling georganiseerd. 
 

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Arabische of Franse taalcursus

Middag:
Oriëntatie tour van Rabat

Avond:
Welkomstfeest

Dinsdag

Ochtend:
Arabische of Franse taalcursus

Middag:
Oriëntatie tour van Chellah

Avond:
Arabische muziek

Woensdag

Ochtend:
Arabische of Franse taalcursus

Middag:
Bezoekje aan Medina

Avond:
Vrije tijd

Donderdag

Ochtend:
Arabische of Franse taalcursus

Middag:
Voetbaltoernooi

Avond:
Couscous night

Vrijdag

Ochtend:
Arabische of Franse taalcursus

Miiddag:
Workshop pottenwerken

Avond:
Vrije tijd

Zaterdag

Dag-trip naar Casablanca (tegen extra kosten)

↪ Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Aankomst

Nog meer plezier met het Intensief Fun Pack!

Upgrade naar het Fun Pack intensief activiteitenprogramma. Hierdoor heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan tweemaal zoveel excursies en activiteiten. Dit pakket kun je bijboeken tegen een meerprijs van € 65 per week. Zo kun je ook deelnemen aan extra excursies waar je normaal gesproken ter plaatse extra voor dient te betalen.

Reisgids Marokko

Ontdek alle highlights van Marokko in onze reisgids!
Naar de reisgids van Marokko »


Jongerenreis Arabisch of Frans in Rabat: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data voor de jongerenreizen in 2022 naar Rabat. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande data.

Boek nu jouw jongerenreis:

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming.

Heb je nog vragen of individueel advies nodig?

Wij staan altijd vriendelijk en deskundig tot jou beschikking!

Neem contact met ons op


Exclusief

Toeslag per week

  • Speciale dieetwensen € 70 (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.)
  • Fun Pack intensief activiteiten programma € 65
  • Intensieve cursus € 40
  • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool

Visum

Volg je een jongerentaalreis in Rabat, dan is een visum niet vereist.
Vergeet niet een geldig paspoort en/of identiteitskaart mee te nemen.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten bij KLM

Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.

Wanneer u uw kind naar de luchthaven brengt voor vertrek, moet u een geldig identiteitsbewijs meenemen voor zowel u als uw kind. Daarnaast dient u 4 ingevulde, ondertekende en uitgeprinte exemplaren mee te nemen van het formulier met de gegevens van de personen die uw kind komt brengen en ophalen. Meer informatie kunt u vinden op de volgende link: Meer informatie over de Unaccompanied Minor-service.

Voor gedetailleerde informatie over de Unaccompanied Minor-service kunt u contact met ons opnemen.

Interessant voor jou

Taalreizen voor volwassenen

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je Arabisch leren voor je werk, voor een reis of gewoon voor jezelf? Ontdek onze taalcursussen voor volwassenen.


Meer informatie »

Online taalcursus

Leer een taal vanuit het comfort van uw eigen huis: ontdek onze online taalcursussen en leer samen met echte leraren en internationale cursisten.

Meer informatie »

Jongerenreizen

Als tiener kun je met Plus Taalreizen een geweldige reis maken met je vrienden. Kies tussen een stedentrip, een strandvakantie of een rondreis.

Meer informatie »