De beste manier om Paceville, Malta te beleven!

Betekent een perfecte zomervakantie voor jou: strand, zon en feest? Dat vind je allemaal in Malta, om precies te zijn in Paceville. De wijk St. Julian's met zijn lange feestmijl en ligging direct aan zee is de perfecte plek voor een onvergetelijke ervaring in Malta. Overdag kun je ontspannen in de zon op de kristalheldere stranden, terwijl je 's avonds de clubs en bars van de feesthoofdstad kunt verkennen.  

Enkele tips om volop van Paceville te genieten!

De ellenlange uitgaansstraat in Paceville, waar de ene bar de andere opvolgt, mag je zeker niet missen! Jonge mensen van over de hele wereld verzamelen zich hier vanaf 21.00 uur om samen te feesten. Doordat Malta een populaire bestemming is voor studenten om een taalreis Engels te maken, is de internationale sfeer heel bijzonder.

De perfecte feestavond

Clubs, bars, snackbars en restaurants - in Paceville heb je een ruime keuze! Vooral in het weekend (met de piek op zaterdag) kijken veel jongeren er naar uit om samen de nacht in dag te veranderen. Maar ook doordeweeks is het hier niet saai! Paceville is een ideale plek om plezier te maken met je vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten. De toegang tot de nachtclubs van Paceville is meestal gratis, behalve voor sommige clubs, zoals Axis, op feestdagen of tijdens speciale evenementen. Dit is de perfecte gelegenheid om veel bars en clubs uit te proberen, want er is geen minimum consumptie of iets dergelijks. Blijf gewoon waar je het het leukst vindt! De verschillende locaties zijn meestal gespecialiseerd in één soort muziek, zoals hiphop, techno of oldies. Er is dus voor ieder wat wils! Door de hoge concurrentie tussen de bars zijn de prijzen voor de drankjes vrij laag, ongeveer 3-5 € betaal je voor een cocktail. Houd er rekening mee dat de wettelijke leeftijd om te drinken 17 jaar is! Je kunt echter de clubs in vanaf 16 jaar. De meeste nachtclubs gaan rond 21.00 uur open en sluiten rond 04.00 uur - wij raden je aan je feestavond rond 23.00 uur te beginnen.

De meest populaire bars en clubs in Paceville

  • Havana: Eén van de drukste en grootste clubs in Paceville met hip-hop en RnB muziek verdeeld over 2 verdiepingen.
  • Skyclub: Ontdek de grootste club van Malta op meer dan 2.000 m² en feest samen met tot wel 3.400 mensen.
  • Hugo's Terras: Hier kun je lekkere cocktails drinken en pizza of hamburgers bestellen op een geweldig terras met uitzicht op zee.
  • Shadow Club: Een stijlvolle club met verschillende chill ruimtes en grote buitenruimte.
  • Fuego Speakeasy: Aan het begin van de uitgaanstraat vind je de Fuego Speakeasy, waar je heerlijke drankjes en shisha's kunt bestellen.
  • Footloose Fun Bar: Een kleine discotheek waar de sfeer altijd geweldig is!

Andere dingen om te doen in Paceville

Als één van Europa's top feestbestemmingen, biedt het gebied een verscheidenheid aan dag- en nachtactiviteiten: kroegentochten, cabrio bus tours, stranden, attracties, winkelen en meer. In het Bay Street Shopping Complex vind je tal van winkels en restaurants, en je kunt er zelfs lasergamen. Als stranddagen te eentonig voor je worden, kun je een waterfiets of kano huren bij Pembroke Watersports, of andere activiteiten doen zoals bananenboot varen. Voor nog meer avontuur kun je een quad huren en over het eiland rijden!

Paceville is ook een geweldige plek om de architectonische stijlen van het verleden te bewonderen, zoals blijkt uit de huizen uit 1920, waarvan sommige vandaag de dag nog steeds te vinden zijn in woonwijken. Wist je dat verschillende scènes uit Game of Thrones in Malta zijn gefilmd? Ongetwijfeld is Malta een eiland dat vele geheimen verbergt en duizenden plaatsen om in te verdwalen!

Malta is dus niet alleen een geweldig eiland om een Engelstalige reis te doen, je kunt er ook super gaan feesten! Natuurlijk kun je ook beide combineren - bekijk onze fantastische Sprachcaffe Language PLUS campus tour in St. Julian's en onze jongerenreisaanbiedingen!

Ontdek de wereld met PLUS Taalreizen en beleef de taalreis van je leven!

Boek nu een taalreis

Online cursus

Effectief vreemde talen verdienen in het comfort van je eigen huis met echte leraren!

Naar het aanbod

En verzeker jezelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!