Online Taalcursussen

Leer Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en nog veel meer talen online.

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren! Je kunt kiezen tussen kleine groepen, individuele één-op-één lessen of intensieve cursussen voor educatieve vakanties.


Onze online taalcursussen zijn geschikt voor zowel studenten als volwassenen.

Groepscursus

In groepslessen studeer je samen met andere internationale studenten die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Vanaf 10 € per les


✓ Op maat gemaakte workshops op aanvraag mogelijk
✓ 1 les = 45 min
✓ Ontmoet studenten over de hele wereld
✓ Interactie in de groep

Meer informatie

Prijs per 10 lessen per week:

 • 10 lessen pakket : €100
 • 7-12 studenten in de cursus

Prijs per 20 lessen per week:

 • 10 lessen pakket: €200
 • 7-12 studenten in de cursus

Boek nu

Een-op-een cursus

Je kunt individuele lessen volgen of samen met een andere persoon lessen volgen die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf 22,60 € per les

✓ 1-2 personen met hetzelfde taalniveau
✓ 2-6 lessen per sessie
✓ 1 les = 45 min
✓ Flexibele data & tijden
✓ Gepersonaliseerd leerplan
✓ Intensieve ondersteuning

Meer informatie

Prijs per persoon (1 op 1 les)

 • 10 lessen pakket : €430

Voor 2 personen per persoon (1 op 2 les)

 • 10 lessen pakket: €340

Boek nu

Online Spaans leren

Er zijn veel redenen om Spaans te leren, maar meestal weerhouden tijdgebrek en afnemende motivatie jou ervan dit te doen. Online cursussen Spaans van PLUS Taalreizen kunnen dit probleem oplossen. PLUS Taalreizen biedt effectieve en leuke online lessen voor iedereen die zijn of haar Spaanse vaardigheden wil verbeteren. Leer meer over onze cursussen en hoe jij de beste optie voor jou kiest!

Groepslessen

Je studeert samen met 4-12 andere internationale studenten van hetzelfde niveau.

Vanaf € 68 /maand

✓ 4-12 deelnemers met hetzelfde taalniveau (A0-C2).

✓ Van 2 tot 30 lessen per week (1 les = 45 min.)

✓ Ontmoet gelijkgestemden van over de hele wereld in het virtuele klaslokaal.

✓ Interactie, ervaar de taal en gebruik direct.

- 2 lessen per week 68 €/maand (4 weken)
- 10 lessen per week 80 €/week (5 dagen) ma-vr
- 20 lessen per week 160 €/week (5 dagen) ma-vr
- 30 lessen per week 295 €/week (5 dagen) ma-vr

Privé-lessen

Privé-lessen kun je alleen volgen, of samen met iemand anders, die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf € 24,50 / les

✓ 1 persoon of 2 personen met hetzelfde taalniveau

✓ 2-6 lessen per afspraak (1 les = 45 min.)

✓ Flexibele data en tijden

✓ Gepersonaliseerd curriculum & intensieve ondersteuning

Prijzen p.p. - 10 lessen pakket: 395 €
  - 20 lessen pakket: 780 €
Voor 2 personen p.p. - 10 lessen pakket: 245 €
  - 20 lessen pakket 490 €

Boek een online cursus en krijg 5% loyaliteitskorting op jouw volgende taalcursus. Beveel ons aan bij een vriend en bespaar nog eens 10%!

Wat zijn de redenen om Spaans te leren?

Als je nog steeds twijfelt om je in te schrijven voor een online cursus om Spaans te leren, dan moet je de volgende redenen overwegen:

Spaans is een van de meest gesproken talen. De taal wordt gebruikt door meer dan 400 miljoen mensen over de hele wereld. Dat betekent dat bijna 6% van de mensen Spaans spreekt en dat het in 20 verschillende landen de officiële taal is.
Verwacht wordt dat de verspreiding van de Spaanse taal zal toenemen. Aldus de juiste tijd om te beginnen met het leren van deze taal is gisteren. Het aantal mensen dat Spaans spreekt, neemt namelijk in een zeer snel tempo toe.
De kennis van de Spaanse taal zal jouw CV zeker verbeteren. Zo maak je indruk op toekomstige werkgevers en heb je bij veel internationale bedrijven een extra argument in je voordeel.
De wereld rondreizen zal leuker zijn! Niet alleen in Spanje, maar ook in landen als Mexico of Cuba brengt een online cursus Spaans brengt je verder en verbetert je reiservaring!
Je kunt in het buitenland gaan studeren waar de Spaanse taal wordt gebruikt. Zie het als een geweldige kans om veel ervaring op te doen in het buitenland!

Is het makkelijk om Spaans te leren?

In het algemeen is het leren van de Spaanse taal niet zo moeilijk. Als je je inschrijft voor de online cursussen Spaans aangeboden door PLUS Taalreizen, kun je beginnen aan een interessante reis die jou veel geweldige indrukken zal geven. Stap voor stap, samen met andere deelnemers, zul je meer en meer kennis opdoen en uiteindelijk zul je in staat zijn om vrijuit in het Spaans te communiceren. Het zal niet moeilijk zijn om te beginnen. Daarom moet je niet aarzelen om het zo snel mogelijk te doen!

Is het mogelijk om snel Spaans te leren?

Als het om Spaans gaat, is de vraag hoe je het snel kunt leren waarschijnlijk de meest gestelde vraag. Je moet weten dat dit zeker mogelijk is in cursussen Spaans. Ben je bereid om genoeg tijd te besteden aan het leren van Spaans? In dat geval moet je zo veel mogelijk online lessen per week volgen.

Om vloeiend Spaans te worden, moet je jouw woordenschat uitbreiden, grammaticale bijzonderheden leren, jouw uitspraak verbeteren en over het algemeen veel lezen, schrijven en spreken.

Bij PLUS Taalreizen zul je professionele en ervaren docenten Spaans vinden die jou zullen helpen de taal te leren op basis van jouw behoeften. In dit geval zou je een privé cursus moeten overwegen, waar je individueel met jouw leraar zult werken. Het is nog effectiever als je de online cursus Spaans volgt met iemand die je kent, zoals je partner. Op deze manier kun je jouw indrukken delen en elkaar helpen met oefenen.

Leer online Spaans met het juiste niveau

Het begint allemaal met het bepalen van je niveau Spaans. Wij bieden online cursussen voor beginners (geen voorkennis van het Spaans) tot het hoogste niveau cursussen (in staat om te communiceren bijna als een native speaker). Naarmate je niveau Spaans hoger wordt, worden er ook hogere eisen gesteld aan je leraar Spaans. Onze ervaren docenten Spaans op moedertaal niveau zijn goed voorbereid en geoefend in het omgaan met alle niveaus van het Spaans.

Geen voorkennis (A0) - Je hebt geen voorkennis van het Spaans. Beginner (A1) - Je hebt basiskennis om eenvoudige zinnen te vormen. Basis (A2) - Je kunt ongecompliceerde krantenartikelen lezen en begrijpen en eenvoudige uitspraken doen.
Intermediair (B1) - Je hebt voldoende basiskennis van grammatica en woordenschat. Goed Intermediair (B2) - Jouw Spaanse vaardigheden zijn solide. Je kunt een gesprek voeren over bijna elk onderwerp.
Gevorderde kennis (C1) - Je kunt abstracte en complexe inhoud begrijpen en spontane uitspraken doen. Uitstekende kennis (C2) - Je kunt vloeiend communiceren in het Spaans in elke situatie.

Vragen over de online klaslokaal

Bij PLUS Taalreizen leert u altijd in een vaste leergroep, die wordt samengesteld door ervaren, academische leiders. Dit is belangrijk omdat:
 1. De leraar leert je sterke en zwakke punten kennen en kan daar dus specifiek op ingaan.
 2. De deelnemers leren elkaar kennen en kunnen zich aan elkaar aanpassen; dit bevordert het vrije spreken en maakt dat remmingen worden losgelaten.
 3. Je hoeft niet altijd het tekstboek te volgen. De docent biedt flexibiliteit, waardoor het mogelijk is om zich op specifieke onderwerpen te concentreren.
 4. Er ontstaan vriendschappen die ook na de taallessen blijven bestaan.
Als je je niet op je gemak voelt in jouw groep of als deze niet overeenkomt met jouw taalniveau, zijn onze academische leiders altijd beschikbaar en zullen ze indien mogelijk een geschiktere groep voor jou vinden.
 • Stabiele internettoegang
 • PC, laptop, smartphone of tablet (met webcam en microfoon)
 • (Telefoon indien nodig)
 • Internetbrowser of smartphone-app
Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen is internet en een apparaat om aan de videochat deel te nemen. In het ideale geval beschik je over een moderne webcam met microfoon op uw pc of een smartphone met een "selfiecamera". Je kunt dan toegang krijgen tot het klaslokaal via een normale browser of via een smartphone app. Als je jouw camera niet wilt aanzetten of er geen hebt, kun je toch deelnemen aan de videochat en de andere deelnemers zien. Je hebt een microfoon nodig om te kunnen communiceren met de leraar. Als je geen microfoon hebt, kun je ook gewoon inbellen op de vergadering via een gewone telefoon met een gratis nummer.  Je kunt op elk moment schakelen tussen mobiele en desktopapparaten (bijv. een cursusvergadering houden op jouw smartphone, de volgende op jouw pc).
Wij gebruiken de bewezen software van Cisco die dagelijks in duizenden bedrijven wordt gebruikt. Het is zeer onwaarschijnlijk dat er problemen zullen zijn. Om er zeker van te zijn dat jouw webcam en microfoon correct zijn ingesteld en dat je ons online klaslokaal op de juiste manier gebruikt, kun je vooraf een testbijeenkomst bijwonen.
Je ontvangt vooraf per e-mail een link en toegangsgegevens. Als je via de webbrowser aan de sessie wilt deelnemen, klik je gewoon op de link die jou wordt toegestuurd. Je wordt dan gevraagd om een bestand te downloaden en uit te voeren. Nadat je het bestand hebt uitgevoerd, bevind je je in de klas. Als je jouw online taalcursus via jouw smartphone wilt volgen, moet je eerst de juiste app installeren. Daar wordt jou gevraagd de inloggegevens voor jouw sessie in te voeren. Je kunt ook inbellen op de sessie via jouw telefoon. Bel daarvoor het gratis telefoonnummer dat in de uitnodigingsmail staat. Je wordt dan gevraagd om de sessie pin in te voeren. De sessie zal beginnen zodra de leraar online is.

Vind jouw online cursus Spaans!

Alle certificaten, cursusvormen en niveaus. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Boek nu online groepslessen

Boek nu online privélessen

Onze online cursussen Spaans zijn geschikt voor zowel studenten als volwassenen. Natuurlijk kunt u ook veel andere talen online leren.

Je kunt veel meer informatie vinden in onze online taalcursussen FAQ sectie.