Online Taalcursussen

Leer Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en nog veel meer talen online.

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren! Je kunt kiezen tussen kleine groepen, individuele één-op-één lessen of intensieve cursussen voor educatieve vakanties.


Onze online taalcursussen zijn geschikt voor zowel studenten als volwassenen.

Groepscursus

In groepslessen studeer je samen met andere internationale studenten die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Vanaf 10 € per les


✓ Op maat gemaakte workshops op aanvraag mogelijk
✓ 1 les = 45 min
✓ Ontmoet studenten over de hele wereld
✓ Interactie in de groep

Meer informatie

Prijs per 10 lessen per week:

 • 10 lessen pakket : €100
 • 7-12 studenten in de cursus

Prijs per 20 lessen per week:

 • 10 lessen pakket: €200
 • 7-12 studenten in de cursus

Boek nu

Een-op-een cursus

Je kunt individuele lessen volgen of samen met een andere persoon lessen volgen die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf 22,60 € per les

✓ 1-2 personen met hetzelfde taalniveau
✓ 2-6 lessen per sessie
✓ 1 les = 45 min
✓ Flexibele data & tijden
✓ Gepersonaliseerd leerplan
✓ Intensieve ondersteuning

Meer informatie

Prijs per persoon (1 op 1 les)

 • 10 lessen pakket : €430

Voor 2 personen per persoon (1 op 2 les)

 • 10 lessen pakket: €340

Boek nu

Certificaat Engels Online

Haal een van 's werelds meest erkende taalcertificaten met PLUS Taalreizen: The Cambridge Certificate. Het Cambridge Certificate is een taalcertificaat Engels van de universiteit van Cambridge voor anderstaligen. Elk jaar halen ongeveer 3 miljoen mensen uit 130 landen dit certificaat. Het wordt erkend door zowel bedrijven als universiteiten.

Voorbereiding op het certificaat

Doel

Cambridge Certificate = First (B2)

Level

A2 is een voorwaarde

Tijd

4 lessen dagelijks
17:00- 20:00 uur

Duur

6 maanden= 24 weken

In een 6 maanden durende online cursus wordt je door onze getrainde native speakers voorbereid op het Cambridge First Certificate of English (FCE) examen. Je moet wel al een goede basiskennis van het Engels hebben. In 20 lessen per week werk je aan mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Een andere focus ligt op het begrijpen van grammatica. Als speciale voorbereiding maken onze docenten jou aan de hand van voorbeelden en oefeningen vertrouwd met de procedure en de structuur van het desbetreffende examen. Meer informatie over Engelse certificaten »

Inschrijving tot

Voor de voorbereiding van het Cambridge-certificaat kun je kiezen tussen
aanmelden voor 01.02.2022 of 05.04.2022.

Examendata

Het examen vindt plaats op:
24.07.2022, 26.08.2022, 06.11.2022 of 30.11.2022 in plaats van.

Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld: het is de officiële taal in de VS, Groot-Brittannië, Canada, Australië, India en in sommige Caribische en Afrikaanse landen. Of het nu op het werk is of in het dagelijks leven, de Engelse taal is alomtegenwoordig. Veel universiteiten verwachten tegenwoordig van hun sollicitanten een bewijs van talenkennis in de vorm van een taalcertificaat. In het tijdperk van internationale zakenrelaties eisen bedrijven ook een goede talenkennis van hun werknemers. Een goede kennis van het Engels is nu belangrijker dan ooit!

Op weg naar het Cambridge Certificaat

In kleine groepen leer je samen met 4-12 andere deelnemers die hetzelfde doel nastreven.

€ 250 /week

4-12 deelnemers met vergelijkbaar taalniveau
20 lessen per week (1 les= 45 min.)
Duur 24 weken
Interactie in de groep, de taal ervaren en direct gebruiken

Vragen over de online klaslokaal

Bij PLUS Taalreizen leert u altijd in een vaste leergroep, die wordt samengesteld door ervaren, academische leiders. Dit is belangrijk omdat:
 1. De leraar leert je sterke en zwakke punten kennen en kan daar dus specifiek op ingaan.
 2. De deelnemers leren elkaar kennen en kunnen zich aan elkaar aanpassen; dit bevordert het vrije spreken en maakt dat remmingen worden losgelaten.
 3. Je hoeft niet altijd het tekstboek te volgen. De docent biedt flexibiliteit, waardoor het mogelijk is om zich op specifieke onderwerpen te concentreren.
 4. Er ontstaan vriendschappen die ook na de taallessen blijven bestaan.
Als je je niet op je gemak voelt in jouw groep of als deze niet overeenkomt met jouw taalniveau, zijn onze academische leiders altijd beschikbaar en zullen ze indien mogelijk een geschiktere groep voor jou vinden.
 • Stabiele internettoegang
 • PC, laptop, smartphone of tablet (met webcam en microfoon)
 • (Telefoon indien nodig)
 • Internetbrowser of smartphone-app
Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen is internet en een apparaat om aan de videochat deel te nemen. In het ideale geval beschik je over een moderne webcam met microfoon op uw pc of een smartphone met een "selfiecamera". Je kunt dan toegang krijgen tot het klaslokaal via een normale browser of via een smartphone app. Als je jouw camera niet wilt aanzetten of er geen hebt, kun je toch deelnemen aan de videochat en de andere deelnemers zien. Je hebt een microfoon nodig om te kunnen communiceren met de leraar. Als je geen microfoon hebt, kun je ook gewoon inbellen op de vergadering via een gewone telefoon met een gratis nummer.  Je kunt op elk moment schakelen tussen mobiele en desktopapparaten (bijv. een cursusvergadering houden op jouw smartphone, de volgende op jouw pc).
Wij gebruiken de bewezen software van Cisco die dagelijks in duizenden bedrijven wordt gebruikt. Het is zeer onwaarschijnlijk dat er problemen zullen zijn. Om er zeker van te zijn dat jouw webcam en microfoon correct zijn ingesteld en dat je ons online klaslokaal op de juiste manier gebruikt, kun je vooraf een testbijeenkomst bijwonen.
Je ontvangt vooraf per e-mail een link en toegangsgegevens. Als je via de webbrowser aan de sessie wilt deelnemen, klik je gewoon op de link die jou wordt toegestuurd. Je wordt dan gevraagd om een bestand te downloaden en uit te voeren. Nadat je het bestand hebt uitgevoerd, bevind je je in de klas. Als je jouw online taalcursus via jouw smartphone wilt volgen, moet je eerst de juiste app installeren. Daar wordt jou gevraagd de inloggegevens voor jouw sessie in te voeren. Je kunt ook inbellen op de sessie via jouw telefoon. Bel daarvoor het gratis telefoonnummer dat in de uitnodigingsmail staat. Je wordt dan gevraagd om de sessie pin in te voeren. De sessie zal beginnen zodra de leraar online is.