Online Taalcursussen

Leer Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en nog veel meer talen online.

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren! Je kunt kiezen tussen kleine groepen, individuele één-op-één lessen of intensieve cursussen voor educatieve vakanties.


Onze online taalcursussen zijn geschikt voor zowel studenten als volwassenen.

Groepscursus

In groepslessen studeer je samen met andere internationale studenten die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Vanaf 10 € per les


✓ Op maat gemaakte workshops op aanvraag mogelijk
✓ 1 les = 45 min
✓ Ontmoet studenten over de hele wereld
✓ Interactie in de groep

Meer informatie

Prijs per 10 lessen per week:

 • 10 lessen pakket : €100
 • 7-12 studenten in de cursus

Prijs per 20 lessen per week:

 • 10 lessen pakket: €200
 • 7-12 studenten in de cursus

Boek nu

Een-op-een cursus

Je kunt individuele lessen volgen of samen met een andere persoon lessen volgen die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf 22,60 € per les

✓ 1-2 personen met hetzelfde taalniveau
✓ 2-6 lessen per sessie
✓ 1 les = 45 min
✓ Flexibele data & tijden
✓ Gepersonaliseerd leerplan
✓ Intensieve ondersteuning

Meer informatie

Prijs per persoon (1 op 1 les)

 • 10 lessen pakket : €430

Voor 2 personen per persoon (1 op 2 les)

 • 10 lessen pakket: €340

Boek nu

Online Duits leren

Eén van de redenen waarom mensen niet beginnen met Duits leren of hun vaardigheden niet verbeteren, is een drukke agenda. Het lijkt alsof er nooit genoeg tijd is om een nieuwe taal te leren - we studeren, hebben een baan, voeden onze kinderen op of hebben andere belangrijke dingen te doen. Wanneer moeten we Duits leren? Met onze online cursus kun je Duits leren vanuit huis in jouw eigen tempo en tijd.

PLUS Taalreizen is een dochterbedrijf van Sprachcaffe welke al meer dan 30 jaar bestaat en we hebben al veel mensen uit verschillende delen van de wereld geholpen. Wij bieden boeiende cursussen Duits van hoge kwaliteit. Schrijf je vandaag nog in!

Groepslessen

Je studeert samen met 4-12 andere internationale studenten van hetzelfde niveau.

Vanaf € 68 /maand

✓ 4-12 deelnemers met hetzelfde taalniveau (A0-C2).

✓ Van 2 tot 30 lessen per week (1 les = 45 min.)

✓ Ontmoet gelijkgestemden van over de hele wereld in het virtuele klaslokaal.

✓ Interactie, ervaar de taal en gebruik direct.

- 2 lessen per week 68 €/maand (4 weken)
- 10 lessen per week 80 €/week (5 dagen) ma-vr
- 20 lessen per week 160 €/week (5 dagen) ma-vr
- 30 lessen per week 295 €/week (5 dagen) ma-vr

Privé-lessen

Privé-lessen kun je alleen volgen, of samen met iemand anders, die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf € 24,50 / les

✓ 1 persoon of 2 personen met hetzelfde taalniveau

✓ 2-6 lessen per afspraak (1 les = 45 min.)

✓ Flexibele data en tijden

✓ Gepersonaliseerd curriculum & intensieve ondersteuning

Prijzen p.p. - 10 lessen pakket: 395 €
  - 20 lessen pakket: 780 €
Voor 2 personen p.p. - 10 lessen pakket: 245 €
  - 20 lessen pakket 490 €

Wanneer je een online cursus boekt, krijgt je 5% getrouwheidskorting op uw volgende cursus en accommodatie om uw Duits te verbeteren in onze scholen in München of Frankfurt

Waarom zou je online Duits leren?

Duits is een van de populairste talen ter wereld. Meer dan 100 miljoen mensen spreken het en u kunt één van hen worden! Veel mensen willen Duits leren om kans te maken op een betere baan. Op een dag zul je in staat zijn om met buitenlandse zakenmensen te communiceren zonder tolken of vertalers om hulp te vragen bij het praten of het uitwisselen van e-mails.

Veel mensen willen Duits leren omdat ze het nodig hebben voor hun werk, graag naar andere Duitstalige landen reizen, of ervoor kiezen om in Duitsland te gaan wonen.

Wil je vrijuit communiceren met moedertaalsprekers? Wil je graag artikelen, boeken en andere geschreven inhoud in het Duits begrijpen? Wat dacht je van Duits leren schrijven?

Schrijf je dan in voor één van onze cursussen Duits!

Voordelen van onze online cursussen

Smart technologieën

Onze virtuele klas is gebaseerd op gebruiksvriendelijke technologie, zelfs op jouw smartphone.

Echte leraren

100% echte leraren, 100% live. Vaste studiegroepen, geen robots, geen saaie multiple choice, geen MOOCs.

Gecertificeerd

Na afloop van de taalcursus ontvangt je het PLUS Taalreizen certificaat. Certificaten zoals TOEFL, IELTS of Cambridge zijn mogelijk.

Effectief op maat gemaakt

Leerinhouden en digitale middelen kunnen individueel worden besproken en dagelijks worden aangepast.

Online cursussen Duits

Voordat je een online cursus boekt, moet je eerst even checken wanneer deze plaats zal vinden. Intensieve cursussen vinden vaker plaats dan standaardcursussen. Er zijn ook cursussen voor mensen die hetzelfde taalniveau hebben, bijv. beginners (A1 online cursus).

Je kunt je ook inschrijven voor een één-op-één cursus. En als je Duits op eigen tempo wilt leren, is de individuele cursus de beste optie. Omdat je alleen les krijgt, is alle aandacht van de leraar op jou gericht.

Onze groepscursussen zijn ook geweldig! Je kunt communiceren met de leraar en andere deelnemers van de cursus en samen leren.

De beste leraren

Wanneer je een nieuwe taal leert, is het belangrijk om de juiste leraar te kiezen. Wij hanteren tal van criteria voor de docenten die wij inhuren. Alle docenten moeten meerdere jaren beroepservaring hebben en over didactische vaardigheden beschikken om de deelnemers aan te moedigen en het leerproces zo aangenaam mogelijk te maken.

Om cursisten te leren spreken als een moedertaalspreker, zijn moedertaalsprekers essentieel als docenten. Zelfs als je onze online cursus Duits in een groep volgt, zul je voldoende aandacht krijgen van de docent.

Hoe kan ik beginnen?

Het eerste wat je moet bepalen is wat jouw niveau is in Duits. Het niveau wordt bepaald aan de hand van jouw kennis van grammatica, woordenschat, etc. Jouw niveau wordt bepaald met onze niveautest.

Er zijn de volgende niveaus en kennis die je zult ontvangen in jouw online cursus:

Beginner (A1) - Je hebt basiskennis en kunt jezelf voorstellen. Basiskennis (A2) - Je kunt eenvoudige zinnen vormen en begrijpt meestal de betekenis van zinnen.

Intermediair (B1) - Je kunt jouw interesses en voorkeuren beschrijven. Je kunt eenvoudige zinnen zonder problemen begrijpen.

Goed gevorderd (B2) - Na deze cursus kun je complexe teksten begrijpen. Je kunt zelfstandig in het Duits converseren.

Gevorderde kennis (C1) - Je kunt abstracte en complexe inhoud begrijpen en spontaneuitspraken doen. Uitstekende kennis (C2) - Je kunt in elke situatie vloeiend in het Duits communiceren.  

Als je jouw niveau al kent, kun je ons een verzoek voor een cursus sturen. Je zult echter een niveautest moeten maken, zodat wij de juiste cursus voor jou kunnen vinden. Zodra je jezelf op onze website hebt ingeschreven, kun je de test maken. Op basis van jouw resultaat kun je een geschikte cursus op jouw niveau kiezen.

Er is een breed scala aan cursussen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een intensieve cursus Duits als je in korte tijd bepaalde vaardigheden wilt leren. Het is een populaire cursus voor mensen die binnenkort naar een Duitstalig land willen reizen om zakelijke of persoonlijke redenen.

Als je geen volledige online cursus Duits wilt, kun je kiezen voor een cursus die gericht is op specifieke vaardigheden. Als je al enige kennis van het Duits hebt, maar een deel ervan bent vergeten, dan kun je je inschrijven voor een opfriscursus. Een online opfriscursus helpt jou om jouw bestaande kennis weer op te frissen.

Wij helpen jou de juiste cursus te kiezen - of je deze nu nodig hebt voor werk of privé, voor jouw studie of het dagelijks leven, of gewoon voor een uitstapje.

Vragen over de online klaslokaal

Bij PLUS Taalreizen leert u altijd in een vaste leergroep, die wordt samengesteld door ervaren, academische leiders. Dit is belangrijk omdat:
 1. De leraar leert je sterke en zwakke punten kennen en kan daar dus specifiek op ingaan.
 2. De deelnemers leren elkaar kennen en kunnen zich aan elkaar aanpassen; dit bevordert het vrije spreken en maakt dat remmingen worden losgelaten.
 3. Je hoeft niet altijd het tekstboek te volgen. De docent biedt flexibiliteit, waardoor het mogelijk is om zich op specifieke onderwerpen te concentreren.
 4. Er ontstaan vriendschappen die ook na de taallessen blijven bestaan.
Als je je niet op je gemak voelt in jouw groep of als deze niet overeenkomt met jouw taalniveau, zijn onze academische leiders altijd beschikbaar en zullen ze indien mogelijk een geschiktere groep voor jou vinden.
 • Stabiele internettoegang
 • PC, laptop, smartphone of tablet (met webcam en microfoon)
 • (Telefoon indien nodig)
 • Internetbrowser of smartphone-app
Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen is internet en een apparaat om aan de videochat deel te nemen. In het ideale geval beschik je over een moderne webcam met microfoon op uw pc of een smartphone met een "selfiecamera". Je kunt dan toegang krijgen tot het klaslokaal via een normale browser of via een smartphone app. Als je jouw camera niet wilt aanzetten of er geen hebt, kun je toch deelnemen aan de videochat en de andere deelnemers zien. Je hebt een microfoon nodig om te kunnen communiceren met de leraar. Als je geen microfoon hebt, kun je ook gewoon inbellen op de vergadering via een gewone telefoon met een gratis nummer.  Je kunt op elk moment schakelen tussen mobiele en desktopapparaten (bijv. een cursusvergadering houden op jouw smartphone, de volgende op jouw pc).
Wij gebruiken de bewezen software van Cisco die dagelijks in duizenden bedrijven wordt gebruikt. Het is zeer onwaarschijnlijk dat er problemen zullen zijn. Om er zeker van te zijn dat jouw webcam en microfoon correct zijn ingesteld en dat je ons online klaslokaal op de juiste manier gebruikt, kun je vooraf een testbijeenkomst bijwonen.
Je ontvangt vooraf per e-mail een link en toegangsgegevens. Als je via de webbrowser aan de sessie wilt deelnemen, klik je gewoon op de link die jou wordt toegestuurd. Je wordt dan gevraagd om een bestand te downloaden en uit te voeren. Nadat je het bestand hebt uitgevoerd, bevind je je in de klas. Als je jouw online taalcursus via jouw smartphone wilt volgen, moet je eerst de juiste app installeren. Daar wordt jou gevraagd de inloggegevens voor jouw sessie in te voeren. Je kunt ook inbellen op de sessie via jouw telefoon. Bel daarvoor het gratis telefoonnummer dat in de uitnodigingsmail staat. Je wordt dan gevraagd om de sessie pin in te voeren. De sessie zal beginnen zodra de leraar online is.

Kies een online taalcursus

Het kan moeilijk zijn om een keuze te maken uit één van onze vele cursussen Duits. Het beste wat je kunt doen is contact met ons opnemen om zoveel mogelijk informatie te krijgen. Jij vertelt ons welke tijden jouw voorkeur hebben, waarom je Duits wilt leren en hoe snel je een bepaald niveau wilt bereiken - en wij zullen de online cursus Duits aanraden die het beste bij jou past!

Vind jouw online cursus Duits!

Alle certificaten, cursusvormen en niveaus. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Boek nu online groepslessen

Boek nu online privélessen

Natuurlijk kunt je ook veel andere talen online leren.

Je kunt meer informatie vinden in onze online taalcursussen FAQ sectie.