Duits leren in Duitsland

Ontdek de prachtige natuur en cultuur van Duitsland tijdens een taalcursus Duits in één van onze Duitse bestemmingen. In Duitsland kun je met PLUS Taalreizen Duits leren in de culturele hoofdstad Berlijn, het moderne Frankfur of het bekende München.

Naast het volgen van een standaard of intensieve taalcursus Duits kun je er ook voor kiezen om privélessen Duits te volgen. Naar Frankfurt en München is het tevens mogelijk een taalcursus voorjongeren onder de 18 te boeken. 

Informatie Duitsland

De Bondsrepubliek Duitsland, kortweg Duitsland, grenst aan de Oostzee, de Noordzee en negen verschillende landen. Met zijn meer dan 83 miljoen inwoners heeft Duitsland de grootste bevolking van alle landen in de Europese Unie. Bijna 5% van de bevolking woont in de hoofdstad Berlijn.

Duitsland heeft diverse betoverende landschappen, een mild klimaat en een unieke culturele achtergrond. Bovendien speelt het land een grote rol in de Europese economie en is het de belangrijkste handelspartner van Nederland en België. Het thuisland van de bratwurst en het Oktoberfest is een populaire Europese bestemming en dé locatie om Duits te leren.