Zakelijke Taalcursussen

Professionals

Effectieve zakelijke taalcursussen voor professionals

Bestemmingen

13 cursus locaties

Test uw kennis!

Test uw taalkennis met onze online taaltest!

PLUS Taalreizen is een onafhankelijke organisator van internationale taalcursussen met meer dan 25 jaar ervaring. Deze ervaring, ons brede aanbod van mogelijkheden en onze wil om ons aan te passen zijn de belangrijkste voordelen die ons van andere aanbieders van taalreizen onderscheidt. 

Tegenwoordig zijn goede of zelfs uitstekende vaardigheden in een buitenlandse taal doorslaggevend om een professionele indruk te maken. De ideale manier om dit te bereiken is door een competentiegraad in de taal te halen via een een business taalcursus in een land waar de taal in het daglijks leven wordt gesproken. Zo bent u ook na de les dagelijks met de taal bezig, waardoor u een taal sneller en effectiever kunt leren.

Onze zakelijke taalcursussen

Volg een zakelijke taalcursus en leer Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits of Chinees van native-speakers aan een taalschool voor professionals:

Er zit voor iedereen een geschikte cursuslocatie bij. Of u nu houdt van strand, cultuur, natuur of sport. U zult erachter komen dat u doorleert na uw business taallessen omdat u de hele dag door de gekozen vreemde taal omringt wordt. U kunt gemakkelijker communiceren in een andere taal met mensen vanover de hele wereld.

Van de eerste stappen van eenvoudig communicatie tot de beginselen van belangrijke onderhandelingen - we kunnen u helpen om aan taalgerelateerde eisen in de businesswereld te voldoen. Selecteer simpelweg de taal die u wilt leren of opfrissen vanuit ons brede aanbod aan internationale business taalcursussen.

Bepaal uw doel:
Of het nu gaat om small talk, actieve deelname aan een gesprek of een solide beheersing van de taal - u bepaalt uw eigen, individuele doel. We zullen dan de passende taaltraining voor u bedenken; we zijn u graag van dienst door u te adviseren bij uw keuze voor de passende taalcursus.

Bepaal uw huidige taalniveau:
U kunt gemakkelijk uw taalniveau testen door een online taaltest te maken! Zo kunnen we u ervan verzekeren dat u de perfecte cursus bij ons vindt. Een taalcursus voor professionals van Sprachcaffe is zeker de moeite waard.

Cursustypes

Om uw business taalvaardigheden te verbeteren biedt Sprachcaffe individuele lessen - de meest effectieve lesmethode - die zich op business taalgebruik richt. Dit type taallessen maakt het voor de leraar mogelijk om zich volledig op uw individuele doelen en eisen te richten, en kunnen zo de inhoud van de lessen aanpassen aan de onderwerpen en taalgebieden die voor u belangrijk zijn.

Naast de flexibele inhoud, hebben individuele lessen als voordeel dat ze georganiseerde flexibiliteit bieden. U kunt zelf de lestijden en het aantal lessen per dag bepalen, dat past bij uw plannen en verplichtingen. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om de individuele bussiness taallessen te combineren met andere cursussen.

Let op dat we groepscursussen Business Engels bieden in Brighton, Toronto en Malta.

Accommodatie

U kunt zelf uw accommodatie selecteren zodat u zich comfortabel kunt voelen voor en na uw lessen. U kunt meer informatie vinden over welke accommodaties waar beschikbaar zijn op de respectievelijke pagina's van de verschillende bestemmingen.

Voor meer informatie over de verschillende soorten accommodatie, klikt u op één van onderstaande opties:

Individueel Aanbod

Laat ons weten op welk taalonderdeel u zich wil gaan richten zodat we een individueel concept kunnen plannen en de duur, intensiteit en inhoud aan uw doelen kunnen aanpassen!


Algemene informatie over taalreizen, taalcursussen en accommodatie kunt u vinden onder Uw Taalcursus.