Jongerenreis Engels in Canada: Vancouver

Leer Engels aan de westkust van Canada in de avontuurlijke stad Vancouver! De stad staat tevens bekend als een Noord-Amerikaanse filmstad en wordt ook wel Noord Hollywood genoemd. De stad wordt omgeven door bergen en de Grote Oceaan wat zorgt voor adembenemende uitzichten. Het biedt de unieke combinatie van de grote stad, een breed cultureel aanbod en een mooie natuur. Maak internationale vrienden en verbeter je Engels in Vancouver tijdens een jongerenreis!

Populaire reisbestemming

De mooie uitzichten, het milde klimaat en de vriendelijke mensen maken van Vancouver en populaire toeristische attractie met veel mooie architectuur en straatwijken

Bezienswaardig- heden

Stanley Park, Capilano Suspension Bridge, Vancouver Art Gallery, Vancouver Aquarium en de Grouse Mountain

Bruisend stadsleven

Gastown biedt een uitstekende winkel- en eetervaring en verschillende evenementen in een sfeer waarin alles vintage is.

Taalschool in het hart van de stad

Eersteklas historische Gastown-locatie, recht tegenover de beroemde stoomklok, korte wandeling naar het doorvoerknooppunt van de stad, Waterfront-station

Natuur en attracties Ontdek tijdens je verblijf in Vancouver het mooie Stanley Park. Dit prachtige stuk ongerepte natuur van 405 hectare vlakbij het centrum van de stad is het grootste stadspark in Canada. Rond Stanley Park ligt de False Creek Seawall, een 9 kilometer lange dijk die wordt gebruikt als pad om op te fietsen, wandelen of skaten. Ook staan er prachtige honderd jaar oude bomen van soms wel 75 meter hoog. Langs de waterkant vind je het indrukwekkende Vancouver Aquarium met een aantal witte dolfijnen, vele exotische vissen en gigantische zeesterren.

Jouw middelbare schoolverblijf in Canada

Wil je nog wat langer blijven? Wat dacht je van een high school verblijf in Vancouver? Het is de perfecte gelegenheid om jouw Engelse vaardigheden nog verder te verbeteren en kennis te maken met het leven in British Columbia. Als highlight kan je samen met ons de wereldmetropool verkennen met de Toronto Experience! Meer informatie over jouw verblijf op de middelbare school »

Bezienswaardigheden Vancouver
In Vancouver vindt je op het gebied van cultuur een grote variatie aan theaters, kunsttentoonstellingen, musea en festivals. Gaston is het oudste gebied van Vancouver, je vindt hier nog traditionele Victoriaanse gebouwen. Midden in Gastown, staat het meest gefotografeerde object van Vancouver, een ouderwetse stoomklok. Een andere belangrijke trekpleister vlakbij Vancouver is 'Granville Island', een klein schiereiland ten zuiden van het centrum.

Onze studenten verbeteren snel hun Engelse vaardigheden tijdens onze leuke en effectieve Engelse lessen in Vancouver en met de schoonheden in en rond de stad, is het geen verrassing dat ze altijd klaar zijn om naar buiten te gaan en de taal te oefenen!

Boek nu


Jongerenreis Engels in Vancouver: Taalschool

Onze taalschool bevindt zich downtown Vancouver, naast de haven. Door de grote ramen van de 10 klaslokalen heb je mooi uitzicht over het water en de bergen. Er zijn computers met gratis internet, een studentenlounge met pingpongtafel en bioscoop, een bibliotheek, gratis internet en WIFI en een lunchruimte met een keukentje. De bushalte en het Skytrain station liggen op enkele minuten loopafstand van de taalschool. In 10 minuten ben je tevens in Stanley Park of in de bekende winkelstraat Robson Street.

Kleine taalschool met persoonlijke aandacht
Veilige en schone stad
Internationale klasgenoten
Klaslokalen met uitzicht op het water en de bergen

Begeleiding

Speciaal voor jou zijn er opgeleide, enthousiaste (Engelssprekende) begeleiders die fulltime tot je beschikking staan. Dag en nacht staan ze voor je klaar. Je kunt bij ze terecht met al je vragen en ze zorgen er voor dat je je geen moment verveelt! Mocht je een probleem hebben dan kun je altijd een beroep doen op je begeleider of docent(e). Natuurlijk blijft PLUS Taalreizen ook altijd bereikbaar tijdens je reis.

Onze taalschool in Toronto is officieel geaccrediteerd door Languages Canada.


Jongerenreis Engels in Vancouver: Taalcursus

Programma voor 14-20 jaar
's Morgens en/of 's middags les van maandag t/m vrijdag
Niveau: A1-C1
Certificaat van deelname na cursus

In Vancouver volg je de standaard taalcursus van 4 lesuren per dag. Over het algemeen starten de taallessen in de ochtend, echter kan het zijn dat in het hoogseizoen de lessen naar de middag worden verschoven. De docenten van de taalschool zijn erg vriendelijk en helpen je met al je vragen. Zij geven de taalcursus in het Engels, zodat je constant met de taal bezig bent. Op de taalschool wordt een communicatieve aanpak gehanteerd. Op deze manier zal de drempel van het Engels spreken minder worden. In interactie met andere internationale studenten, verbeter jij je Engels tijdens deze jongerenreis in Vancouver!

Op de eerste maandagmorgen zal je een taaltest maken op de school om een goed beeld te krijgen van je huidige niveau van het Engels. Aan de hand van de resultaten, kom je in een klas met studenten die ongeveer hetzelfde niveau van het Engels hebben. Aan het einde van de jongerenreis, ontvang je een certificaat van de taalschool met je niveau erop vermeld.

Standaard taalcursus Engels
Wil je een goede balans tussen het leren van Engels en een vakantiegevoel, kies dan voor de standaard taalcursus Engels van 4 lesuren per dag. Meestal vinden de lessen in de ochtend plaats, zodat je in de middag veel vrije tijd hebt en kunt deelnemen aan het activiteitenprogramma van de taalschool.


Jongerenreis Engels in Vancouver: Accommodatie

Accommodatie- mogelijkheden voor iedereen
Gastverblijf of residentie
Contact met de lokale bevolking
Gratis WiFi

Tijdens de jongerenreis in Vancouver overnacht je bij een gastverblijf of in de residentie. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Zondag voordat de taalcursus start, kom je aan in je accommodatie. Het vertrek is op de zaterdag nadat de taalcursus is afgelopen.

Gastverblijf
Kies voor een gastverblijf zodat je kennis kunt maken met de Canadese cultuur en je Engels kunt blijven oefenen. Je overnacht bij een van de zorgvuldig geselecteerde gastverblijven. De taalschool ligt op ongeveer 15 tot 30 minuten loopafstand. Je kunt alleen een tweepersoonskamer boeken. Je wordt ingedeeld bij een medestudent van hetzelfde geslacht. Het ontbijt en diner vinden plaats bij het gastverblijf, voor de lunch krijg je een lunchpakketje mee.

Residentie: Als je ervoor kiest om in de residentie te verblijven krijg je eenpersoonskamer. De badkamer wordt gedeeld met andere studenten. Volpension is inclusief.

Let op: volpension bestaat uit 3 maaltijden per dag, niet te verwarren met all-inclusive. Drankjes en tussendoortjes zijn er niet bij inbegrepen.

Voor meer informatie over begeleiding, programma en huisregels, verwijzen we je naar de algemene informatie over jongerenreizen.


Jongerenreis Engels in Vancouver: Activiteiten

Vrije tijd in Vancouver

★★★★★ Eten & Drinken

★★★★★ Shopping

★★★★★ Natuur & Recreatie

★★★★☆ Zwemmen & Strand

★★★★★ Cultuur

★★★★★ Transport

Vancouver staat bekend om zijn uitstekende ligging tussen de bergen en de oceaan. Of je nu een natuur- of stedenliefhebber bent, een ervaren skiër of een cultuurfreak; Vancouver heeft het beste van twee werelden! Vancouver is gelegen op slechts 30 minuten afstand van de North Shore Mountains. Onze taalschool in Vancouver biedt verschillende activiteiten aan na de taallessen. Op deze manier zie je meer van de stad en omgeving én leer je daarnaast de andere internationale studenten beter kennen. De eerste maandag zal in het teken staan van een welkomsttour. Andere voorbeelden van activiteiten zijn: sportactiviteiten of bijvoorbeeld een bezoek aan het Vancouver Aquarium of het Science World Museum. Wanneer je twee weken in Vancouver verblijft, zijn twee halve dagexcursies inbegrepen en één hele dagexcursie in het weekend. Hierbij kun je denken aan een reisje naar de stad Victoria of een amusement park. Let op dat bij een 1-weekse reis de dagexcursie in het weekend vervalt en er slechts één halve dagexcursie inbegrepen is. Let op: Het activiteitenprogramma in onderstaande tabel is een voorbeeld en kan afwijken. Dit is afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden. Je wordt ter plaatse geïnformeerd over het activiteitenprogramma van jouw jongerenreis.

Voorbeeld activiteitenprogramma

Maandag

Ochtend:
Plaatsingstest en lessen

Middag:
Oriëntatie rondleiding door de school

Avond:
Welkomstfeest

Dinsdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Sport & Stanley Park

Avond:
Vrije avond

Woensdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Vrije middag

Avond:
Vrije avond

Donderdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Van Dusen Botanische Tuin

Avond:
Vrije avond

Vrijdag

Ochtend:
Lessen

Middag:
Science World Museum

Avond:
Afscheidsfeest

Zaterdag

Excursie Victoria/ amusement park* bij minimum verblijf van 2 weken

↪ Vertrek bij 1-weekse jongerenreis

Zondag

Aankomst

Topattracties

  • Stanley Park - meer dan 1000 hectare aan wandelingen en prachtige uitzichten
  • Rogers Arena - aanrader voor de hockeyliefhebber! Het is de thuisbasis van de Vancouver Canucks, een van de beste hockeyteams van Noord-Amerika 

Of je nu een natuurliefhebber bent of een shopaholic, een volleerd skiër of een cultuurliefhebber, Vancouver heeft het beste van twee werelden! Alle verdere informatie over Canada is te vinden in onze uitgebreide reisgids.


Jongerenreis Engels in Vancouver: Prijzen en data

Inbegrepen diensten

PLUS Taalreizen biedt je een compleet verzorgd pakket. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle taalreis is bij de prijs inbegrepen. Of aankomst, een geweldig vrijetijdsprogramma, evenals excursies, begeleiding, accommodatie, taalcursus, lesmateriaal en natuurlijk een ervaring van onschatbare waarde.

Onze inbegrepen diensten

Reizen

Wij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten met de beste vluchtverbinding.

Optioneel kun je een begeleide vlucht bijboeken: Een medewerker van PLUS Taalreizen zal je op de luchthaven ontmoeten. Je herkent hem of haar aan een teken of T-shirt. Het ontmoetingspunt is meestal direct bij de incheckbalie, maar het exacte ontmoetingspunt zal twee weken voor vertrek aan jou worden bekendgemaakt.

Hieronder vind je de prijzen en data in 2023 voor de jongerenreis naar Vancouver. De prijzen zijn per persoon in € en van toepassing op reizen met onderstaande startdata. Deze zijn inclusief vlucht, o.b.v. beschikbaarheid en onderhevig aan wijzigingen van tarieven en taxen van de luchtvaartmaatschappij.

Boek hier jouw jongerenreis:

Exclusief

Toeslag per week

  • Unaccompanied Minor service luchtvaartmaatschappij + taalschool (verplicht t/m 14 jaar)*

Seizoentoeslag

Voor de zomerperiode geldt een seizoenstoeslag die in de prijs wordt verrekend. Dit varieert per bestemming. Ook wordt in het voorseizoen al een seizoenstoeslag berekend!

Minimaal aantal deelnemers

Voor deze reis geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de reizen in het hoogseizoen vrijwel altijd doorgaan.

Visum

Voor verblijf in Canada is een ETA Visum vereist. Dit visum kost $7 Canadese Dollar en kun je gemakkelijk online aanvragen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op deze website. Zorg er tevens voor dat je een geldig paspoort meeneemt. Let op dat wanneer je via de Verenigde Staten reist, je geen ETA maar een Amerikaans ESTA formulier moet invullen. Voor verdere informatie over dit formulier of het aanvragen hiervan kun je terecht op deze website. Zorg er ook dan voor dat je een geldig paspoort meeneemt.

* Belangrijke informatie omtrent vluchten bij KLM

Met de Unaccompanied Minor-service weet je zeker dat jouw kind veilig alleen op reis kan. Deze service is verplicht voor kinderen tot en met 14 jaar die alleen reizen. Voor vertrek en bij aankomst begeleidt het KLM-personeel, of personeel ingehuurd door KLM, jouw kind tijdens het in- en uitstappen, ook in het geval van eventuele vertraging. En tijdens de vlucht houdt het cabinepersoneel een extra oogje in het zeil.

Wanneer u uw kind naar de luchthaven brengt voor vertrek, moet u een geldig identiteitsbewijs meenemen voor zowel u als uw kind. Daarnaast dient u 4 ingevulde, ondertekende en uitgeprinte exemplaren mee te nemen van het formulier met de gegevens van de personen die uw kind komt brengen en ophalen. Meer informatie kunt u vinden op de volgende link: Meer informatie over de Unaccompanied Minor-service.

Voor gedetailleerde informatie over de Unaccompanied Minor-service kunt u contact met ons opnemen.