Een PLUS Taalreis naar Malta in tijden van Corona

Eindelijk is het weer mogelijk om op taalstudiereis naar Malta te gaan! Vanaf 1 juni 2021 opent onze Sprachcaffe taalschool haar deuren en kijkt ernaar uit om talloze taalstudenten te verwelkomen die Engels willen leren en tegelijkertijd een onvergetelijke vakantie willen doorbrengen met internationale deelnemers op het veelzijdige eiland. Bij PLUS Taalreizen hebben we een uitgebreid veiligheidsconcept ontworpen dat een zorgeloze vakantie op Malta mogelijk maakt. Ontdek hoe u geweldige beloningen kunt krijgen voor uw taalreis naar Malta!

Startklaar voor 2021!

Ook dit jaar zal het mogelijk zijn om van Malta te genieten tijdens een reis! Door ons uitgebreide veiligheidsconcept, stellen wij onze taalstudenten in staat om veilig naar Malta te reizen! Dit omvat onder meer lessen in de regelgeving inzake frisse lucht, afstand en hygiëne, alsook de verdere naleving van onze gecertificeerde catalogus van maatregelen. Op onze legendarische Sprachcaffe campus met zijn ruime buitenruimtes, zal uw reis naar Malta een geweldige ervaring zijn, zelfs onder de nieuwe omstandigheden! Ervaar meer over ons veiligheidsconcept »

Boek een taalcursus in Malta en ontvang tot €300!

Ontvang een waardebon van €10 bovenop elke dag in de Malta taalschool als u tussen de 15 en 30 nachten heeft geboekt. U kunt deze voucher inwisselen in verschillende winkels op het eiland! Beveilig een van de plaatsen en boek nu jouw taalreis

Certified COVID-19 Safety Protocol

Het nieuwe veiligheidsconcept van de Sprachcaffe Campus in Malta is gecertificeerd door de ''Malta Tourism Authority'' als "Certified Compliant COVID-19 Safety Protocol"! Dit betekent dat wij naast ons PLUS Taalreizen-reisconcept een gecertificeerde catalogus van maatregelen volgen.

Er zijn duidelijke procedures, praktijken en gedragingen waartoe al ons personeel is opgeleid en waar onze leerlingen zich aan moeten houden. Meer informatie over de certificering is te vinden op mta.com.mt.

Feiten over Corona in Malta

Wij zijn blij dat alle medewerkers van Sprachcaffe nu al gevaccineerd zijn.

Het aantal bevestigde coronagevallen in Malta ontwikkelt zich veelbelovend.


Online cursus

Effectief vreemde talen verdienen in het comfort van je eigen huis met echte leraren!

Naar het aanbod

En verzeker jezelf van 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalreis!