Online Taalcursussen

Leer Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en nog veel meer talen online.

Effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren! Je kunt kiezen tussen kleine groepen, individuele één-op-één lessen of intensieve cursussen voor educatieve vakanties.


Onze online taalcursussen zijn geschikt voor zowel studenten als volwassenen.

Groepscursus

In groepslessen studeer je samen met andere internationale studenten die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Vanaf 10 € per les


✓ Op maat gemaakte workshops op aanvraag mogelijk
✓ 1 les = 45 min
✓ Ontmoet studenten over de hele wereld
✓ Interactie in de groep

Meer informatie

Prijs per 10 lessen per week:

 • 10 lessen pakket : €100
 • 7-12 studenten in de cursus

Prijs per 20 lessen per week:

 • 10 lessen pakket: €200
 • 7-12 studenten in de cursus

Boek nu

Een-op-een cursus

Je kunt individuele lessen volgen of samen met een andere persoon lessen volgen die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf 22,60 € per les

✓ 1-2 personen met hetzelfde taalniveau
✓ 2-6 lessen per sessie
✓ 1 les = 45 min
✓ Flexibele data & tijden
✓ Gepersonaliseerd leerplan
✓ Intensieve ondersteuning

Meer informatie

Prijs per persoon (1 op 1 les)

 • 10 lessen pakket : €430

Voor 2 personen per persoon (1 op 2 les)

 • 10 lessen pakket: €340

Boek nu

Online Engels leren

Online cursussen Engels voor certificaten, middelbare school diploma of om je Engelse vaardigheden op te frissen.

Leer effectief en comfortabel vanuit huis met echte leraren in vaste leergroepen! Je hebt de keuze tussen kleine groepen, individuele één-op-één lessen of intensieve cursussen voor educatief verlof.

Onze online cursussen Engels zijn geschikt voor zowel studenten als volwassenen.

Groepslessen

Je studeert samen met 4-12 andere internationale studenten van hetzelfde niveau.

Vanaf € 68 /maand

✓ 4-12 deelnemers met hetzelfde taalniveau (A0-C2).

✓ Van 2 tot 30 lessen per week (1 les = 45 min.)

✓ Ontmoet gelijkgestemden van over de hele wereld in het virtuele klaslokaal.

✓ Interactie, ervaar de taal en gebruik direct.

- 2 lessen per week 68 €/maand (4 weken)
- 10 lessen per week 80 €/week (5 dagen) ma-vr
- 20 lessen per week 160 €/week (5 dagen) ma-vr
- 30 lessen per week 295 €/week (5 dagen) ma-vr

Privé-lessen

Privé-lessen kun je alleen volgen, of samen met iemand anders, die op hetzelfde niveau zit als jij.

Vanaf € 24,50 / les

✓ 1 persoon of 2 personen met hetzelfde taalniveau

✓ 2-6 lessen per afspraak (1 les = 45 min.)

✓ Flexibele data en tijden

✓ Gepersonaliseerd curriculum & intensieve ondersteuning

Prijzen p.p. - 10 lessen pakket: 395 €
  - 20 lessen pakket: 780 €
Voor 2 personen p.p. - 10 lessen pakket: 245 €
  - 20 lessen pakket 490 €

Wanneer u online een cursus boekt, krijgt u 5% loyaliteitskorting op uw volgende taalcursus. Beveel ons aan bij een vriend en bespaar 10%.

Voordelen van onze online cursussen

Smart technologieën

Onze virtuele klas is gebaseerd op gebruiksvriendelijke technologie, zelfs op je smartphone.

Echte leraren

100% echte leraren, 100% live. Vaste leergroepen, geen robots, geen saaie multiple choice, geen MOOCs.

Met certificaat

Na afloop van de taalcursus ontvangt u het PLUS Taalreizen certificaat. Certificaten zoals TOEFL, IELTS of Cambridge zijn mogelijk.

Maßgeschneidert effektiv

De lesstof en digitale middelen kunnen individueel worden besproken en dagelijks worden aangepast.

Het zelfverzekerd gebruiken van de Engelse taal is tegenwoordig een vereiste in het beroepsleven. Verheug je daarom op onderhoudende, spannende lessen en laat PLUS Taalreizen jouw Engelse vaardigheden op peil brengen. Je zult het snel merken: Online leren met PLUS Taalreizen is meer dan alleen woordenschat en grammatica proppen, het is leuk! De online cursus Engels is door echte docenten ontwikkeld en is op een levendige en leerzame manier samengesteld. In onze kleine leergroepen ontmoet u gelijkgestemden van over de hele wereld en pas je het geleerde toe in een directe uitwisseling. 

Wij bereiden je voor op jouw certificaat Engels

Cambridge certificaat

"Cambridge Assessment English", het certificaat Engels voor het leven.

IELTS Test

Het Engelse certificaat certificeert uw niveau van Engels voor gebruik in het Gemenebest.

TOEFL Test

Het Engelse certificaat certificeert uw niveau van Engels voor gebruik in Noord-Amerika. 

Hier kun je meer te weten komen over alle Engelse certificaten, hun verschillen en toepassingen.

Meld je nu aan:

Op weg naar het Engelse certificaat

Online Engels leren met het juiste niveau

Het begint allemaal met het bepalen van jouw niveau Engels. Wij bieden online cursussen voor beginners (geen voorkennis van het Engels) tot het hoogste niveau cursussen (vermogen om te communiceren bijna als een native speaker). Naarmate je niveau Engels toeneemt, nemen ook de eisen van jouw leraar Engels toe, onze ervaren 'native level' leraren zijn goed voorbereid en gevorderd in het omgaan met alle niveaus van het Engels.
Geen voorkennis (A0) - Je beschikt niet over voorkennis van het Engels. Beginner (A1) - Je hebt de basiskennis om eenvoudige zinnen te vormen. Basis (A2) - Je kunt eenvoudige krantenartikelen lezen en begrijpen en eenvoudige uitspraken doen.
Intermediair (B1) - Je hebt voldoende basiskennis van grammatica en woordenschat. Goed Intermediate (B2) - Je Engelse vaardigheden zijn solide. Je kunt een gesprek voeren over bijna elk onderwerp.
Gevorderde taalvaardigheid (C1) - Je kunt abstracte en complexe inhoud begrijpen en spontane uitspraken doen. Uitstekende beheersing (C2) - Je kunt in elke situatie vloeiend communiceren in het Engels.

Voor studenten

Als aanvulling op de Engelse lessen op school zijn de online taalcursussen van PLUS Taalreizen uitstekend. De studenten besparen de extra reis naar een bijlescentrum, de leraar komt als het ware direct bij hen thuis. Dit motiveert en verhoogt de prestaties op school. Wij raden 10 lessen per week aan. Natuurlijk zijn online Engelse lessen geschikt voor alle niveaus. Of het nu is als bijles voor zwakke leerlingen of als voorbereiding op het eindexamen van de middelbare school voor de beste cijfers.

Voor volwassenen

Engelse online lessen zijn flexibel, zodat ze gemakkelijk aan je behoeften kunnen voldoen. Sommigen willen fit blijven en daarnaast hun taalvaardigheden aanscherpen, anderen willen zich intensief voorbereiden op persoonlijke doelen of zich voorbereiden op een examen Engels. Bij PLUS Taalreizen vind je zeker een passend aanbod. Of je nu een absolute fan bent of een gevorderde gebruiker van de Engelse taal, PLUS Taalreizen heeft de juiste leergroep voor jou!  

Online cursussen Engels met alleen moedertaalsprekers

Een taal leren van een moedertaalspreker brengt een aantal voordelen met zich mee! Naast de taal leer je ook de cultuur, vele tradities en de levenswijze van de mensen in het land kennen. Door de actieve uitwisseling tussen jou en de leraar, zul je jouw taalvaardigheden bij elk gesprek verbeteren, zodat je binnenkort gemakkelijk met een moedertaalspreker kunt communiceren. Bovendien leer je bijzonder belangrijke dingen over de taal die niet in boeken te vinden zijn, zoals uitdrukkingen, spreektaal en veelgebruikte zinnen. Dit zal jouw woordenschat enorm uitbreiden! Als je Engels hebt geleerd van iemand voor wie Engels ook een vreemde taal is, zul je je taalvaardigheden perfectioneren in onze cursus Engels met native speakers!   Brits en Amerikaans Engels verschillen vaak in uitspraak, grammatica en woordkeuze. Daarom kun je kiezen welk Engels je wilt leren. Wij helpen je graag de juiste specialist te kiezen, zodat je jouw persoonlijke doel kunt bereiken!

Vragen over de online klaslokaal

Bij PLUS Taalreizen leert u altijd in een vaste leergroep, die wordt samengesteld door ervaren, academische leiders. Dit is belangrijk omdat:
 1. De leraar leert je sterke en zwakke punten kennen en kan daar dus specifiek op ingaan.
 2. De deelnemers leren elkaar kennen en kunnen zich aan elkaar aanpassen; dit bevordert het vrije spreken en maakt dat remmingen worden losgelaten.
 3. Je hoeft niet altijd het tekstboek te volgen. De docent biedt flexibiliteit, waardoor het mogelijk is om zich op specifieke onderwerpen te concentreren.
 4. Er ontstaan vriendschappen die ook na de taallessen blijven bestaan.
Als je je niet op je gemak voelt in jouw groep of als deze niet overeenkomt met jouw taalniveau, zijn onze academische leiders altijd beschikbaar en zullen ze indien mogelijk een geschiktere groep voor jou vinden.
 • Stabiele internettoegang
 • PC, laptop, smartphone of tablet (met webcam en microfoon)
 • (Telefoon indien nodig)
 • Internetbrowser of smartphone-app
Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen is internet en een apparaat om aan de videochat deel te nemen. In het ideale geval beschik je over een moderne webcam met microfoon op uw pc of een smartphone met een "selfiecamera". Je kunt dan toegang krijgen tot het klaslokaal via een normale browser of via een smartphone app. Als je jouw camera niet wilt aanzetten of er geen hebt, kun je toch deelnemen aan de videochat en de andere deelnemers zien. Je hebt een microfoon nodig om te kunnen communiceren met de leraar. Als je geen microfoon hebt, kun je ook gewoon inbellen op de vergadering via een gewone telefoon met een gratis nummer.  Je kunt op elk moment schakelen tussen mobiele en desktopapparaten (bijv. een cursusvergadering houden op jouw smartphone, de volgende op jouw pc).
Wij gebruiken de bewezen software van Cisco die dagelijks in duizenden bedrijven wordt gebruikt. Het is zeer onwaarschijnlijk dat er problemen zullen zijn. Om er zeker van te zijn dat jouw webcam en microfoon correct zijn ingesteld en dat je ons online klaslokaal op de juiste manier gebruikt, kun je vooraf een testbijeenkomst bijwonen.
Je ontvangt vooraf per e-mail een link en toegangsgegevens. Als je via de webbrowser aan de sessie wilt deelnemen, klik je gewoon op de link die jou wordt toegestuurd. Je wordt dan gevraagd om een bestand te downloaden en uit te voeren. Nadat je het bestand hebt uitgevoerd, bevind je je in de klas. Als je jouw online taalcursus via jouw smartphone wilt volgen, moet je eerst de juiste app installeren. Daar wordt jou gevraagd de inloggegevens voor jouw sessie in te voeren. Je kunt ook inbellen op de sessie via jouw telefoon. Bel daarvoor het gratis telefoonnummer dat in de uitnodigingsmail staat. Je wordt dan gevraagd om de sessie pin in te voeren. De sessie zal beginnen zodra de leraar online is.

Vind jouw online cursus Engels!

Alle certificaten, cursusvormen en niveaus. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Boek nu online groepslessen

Boek nu online privélessen

Natuurlijk kun je ook vele andere talen online leren of offline Engels leren. 

Meer informatie kun je vinden in onze online taalcursussen FAQ sectie.