Zakelijke Cursussen Chinees in China

Zakelijke Cursussen in China

Leer Chinees in het fascinerende China
Unieke cultuur en bezienswaardigheden
Business Chinees in de stad Peking

Met één van onze zakelijke taalprogramma's in China kunt u een onvergetelijke vakantie combineren met een zeer nuttige en effectieve cursus Chinees voor professionals. Het zogeheten "Koninkrijk van het Midden" is zeker de moeite van het bezoeken waard; naast de nationale taal, biedt Italië diverse en fascinerende natuurlandschappen, een mild klimaat, een unieke culturele achtergrond en een legendarische gastvrijheid. Als gevolg is een taalcursus in China een werkelijk onvergetelijke ervaring.

De eerste stap is om uw persoonlijke doelen te bepalen, daarna testen wij uw huidige taalniveau - en dan bent u klaar voor een van onze zakelijke cursussen Chinees in China! Individuele lessen geven uw persoonlijke trainer de gelegenheid om zich volledig op uw eisen te richten en de structuur van de cursus aan uw prioriteiten aan te passen. Daarentegen stimuleren groepscursussen interactie en het spreken voor een groep, wat u nodig heeft voor vergaderingen en presentaties. Natuurlijk kunt u deze internationale cursussen ook combineren!

We bieden zakelijke cursussen Chinees in:

Bereik uw professionele doelen met een internationale zakelijke taalcursus in het "centrum van de wereld". De Chinese stad Peking zal u fascineren met het contast tussen traditie en moderniteit. Het biedt verschillende culturele bezienswaardigheden, tempels en bruggen met prachtige architectuur en een heerlijke keuken. U kunt de vele indrukwekkende bionische tuinen bezoeken of ontspannen in een van de vele stadsparken. Onze zakelijke cursussen Chinees in China worden gehouden in de Sprachcaffe taalschool, dicht bij de Verboden Stad. U zult ontdekken dat in een omgeving als deze het leren bijna moeiteloos gaat!