Zakelijke Cursussen Chinees in Peking

Zakelijke Cursussen in Peking

Cultureel centrum

Kleurrijke stad met een mix van traditie en moderniteit

Taalcursussen

Leer zakelijk Chinees tijdens individuele lessen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen of in een gastenhuis

We bieden u de gelegenheid om Chinees te leren naast de Verboden Stad, in het hart van Peking. Onze taalschool is gevestigd binnen in de Imperialistische Tuin.

In dit land kunt u niet alleen Chinees leren in een internationale setting, maar ook de authentieke Chinese cultuur ervaren, die het land heeft weten te behouden.

Uw zakelijke cursus Chinees in Peking

Door een van onze kwalitatief sterke cursussen Chinees in Peking te volgen kunt u een taaltraining aan uw eisen en doelen aanpassen. We bieden:

  • Individuele lessen: geven u de gelegenheid om de inhoud van de lessen te beïnvloeden. Uw lessen kunnen zich richten op werkgerelateerde activiteiten, taalvaardigheden of technische woordenschat. Ook de lestijden en het aantal lessen per dag zijn flexibel.

Meer informatie over onze internationale taalcursussen, prijzen, aanvangsdata en boekingsmogelijkheden kunt u vinden op de gedetailleerde webpagina's over Taalcursussen in Peking. Deze pagina's bevatten ook informatie over Taalreizen naar Peking. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons contactformulier gebruiken. Maar natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord.