Zakelijke cursusussen Duits

Cursussen Duits voor Professionals

Taalniveau

Verbeter uw taalvaardigheden terwijl u in het buitenland bent

Business cursus

Cursussen Duits worden aangepast aan uw eisen en doelen

Locaties

Leer business Duits in onze taalschool

Duits heeft zichzelf lang geleden al als één van de belangrijkste talen van Europa gevestigd, waardoor de taal nu essentieel is voor communicatie tussen vele internationale organisaties en hun partners. Onze business cursussen Duits kunnen u helpen om de belangrijke woordenschat en de specifieke structuren die gebruikt worden in het bedrijfsleren te leren kennen.

Bij Sprachcaffe bieden we doelgerichte leer- en een effectieve trainingsaanpak voor professionals die zich in de loop van 20 jaar heeft bewezen. Onze moedertalige Italiaanse leraren zijn getrained om volwassenen les te geven en hebben perfecte kennis van de taal. We houden rekening met uw doelen en uw huidige niveau, daarnaast optimaliseren we uw leerproces door uw persoonlijke leervoorkeuren te overwegen.

We bieden zakelijke cursussen Duits in:

Onze excellente scholen zijn modern ingericht en hebben zeer gemotiveerde leraren. We bieden internationale zakelijke cursussen Duits die u kunnen helpen om het gewenste taalniveau zo snel als mogelijk te bereiken. Daarnaast bieden we verschillende accommodatiemogelijkheden en organiseren we diners en diverse culturele activiteiten om uw leerproces te versnellen en u inzicht te verschaffen in de fascinerende Duitse cultuur. Waarom leert u geen gedeelte van dit prachtige land kennen terwijl u zakelijk Duits leert met Sprachcaffe!