Zakelijke Cursussen Duits in Duitsland

Zakelijke Cursussen in Duitsland

Leer Duits van moedertalige leraren
Unieke landschappen en attracties
Business Duits in Frankfurt

Met één van onze zakelijke taalprogramma's in Duitsland kunt u een onvergetelijke internationale vakantie combineren met een zeer nuttige en effectieve cursus Italiaans voor professionals. Naast de nationale taal, biedt Italië diverse en fascinerende natuurlandschappen, een mild klimaat en een unieke culturele achtergrond.

De eerste stap is om uw persoonlijke doelen te bepalen, daarna testen wij uw huidige taalniveau - en dan bent u klaar voor één van onze zakelijke cursussen Duits in Duitsland! Individuele lessen geven uw persoonlijke trainer de gelegenheid om zich volledig op uw eisen te richten en de structuur van de cursus aan uw prioriteiten aan te passen. Daarentegen stimuleren groepscursussen interactie en het spreken voor een groep, wat u nodig heeft voor vergaderingen en presentaties. Natuurlijk kunt u deze cursussen ook combineren!

We bieden zakelijke cursussen Duits:

Bereik uw professionele doelen met een zakelijke taalcursus in het centraal gelegen financiële centrum Frankfurt, of in het economische en culturele centrum Düsseldorf. U zult ontdekken dat, in een multiculturele omgeving als deze, het leren bijna moeiteloos gaat. Het brede aanbod aan vrijetijdsbestedingen in deze steden maakt dat u uw verblijf zo aangenaam mogelijk zult ervaren, en dat uw internationale business cursus Duits een onvergelijke ervaring wordt.

Zorg er zeker voor dat u in uw vrije tijd op excursies naar de omliggende steden en regio's gaat, en leer de kenmerken en attracties van Duitsland kennen.