Zakelijke Cursussen Duits in Frankfurt

Zakelijke Cursussen in Frankfurt

Internationaal centrum

Bankiers en economisch centrum aan de rivier de Main

Taalcursussen

Leer zakelijk Duits tijdens individuele lessen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen of gastverblijven

Onze taalschool is gevestigd in het populaire district Sachsenhausen in Frankfurt. Met het brede aanbod aan internationale taalcursussen aan deze school in Frankfurt heeft Sprachcaffe zichzelf op de kaart gezet in deze stad.

U kunt ervoor kiezen om uw taalvaardigheden te verbeteren tijdens onze avondcursussen. Daarnaast genieten onze persoonsgerichte cursussen ook van een stijgende populairiteit. Of ga voor snelle vooruitgang met onze gehele dag seminars - een compacte en intensieve manier om uw taaldoelstellingen te bereiken!

Uw zakelijke cursussen Duits in Frankfurt

Door één van onze kwalitatief sterke internationale cursussen Duits in Frankfurt te kiezen kun u de taaltraining aanpassen aan uw eisen en doelen. We bieden:

  • Individuele lessen: geven u de mogelijkheid om de inhoud van de lessen te beïnvloeden. Uw lessen kunnen zich richten op werkgerelateeerde activiteiten, taalvaardigheden of technische woordenschat. Ook de lestijden en het aantal lessen per dag zijn flexibel.

Meer informatie over onze zakelijke taalcursussen, prijzen, aanvangsdata en boekingsmogelijkheden kunt u vinden op de gedetaileerde webpagina's over Cursussen Duits in Frankfurt. Op deze pagina's kunt u ook informatie vinden over onze andere Taalreizen naar Frankfurt. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons contactformulier gebruiken. Maar natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord.