Zakelijke Cursussen Frans

Cursussen Frans voor Professionals

Taalniveau

Verbeter uw taalvaardigheden terwijl u in het buitenland bent

Business cursus

Cursussen Frans worden aangepast aan uw eisen en doelen

Locaties

Leer business Frans in één van de 2 Franse steden

Het Frans heeft zichzelf al een hele tijd geleden als één van de belangrijkste talen van Europa gevestigd, en wordt mede daardoor als essentieel gezien voor de communicatie tussen internationale bedrijven. Onze internationale zakelijke taalcursussen kunnen u helpen om gemakkelijker Frans te spreken op uw werk - we kunnen u helpen om de eerste, eenvoudige communicatie te leren of om deel te nemen aan belangrijke discussies.

Bij Sprachcaffe bieden we doelgerichte leer- en een effectieve trainingsaanpak voor professionals die zich in de loop van 20 jaar heeft bewezen. Onze moedertalig Franse leraren zijn getraind om volwassenen les te geven en hebben perfecte kennis van de taal. We houden rekening met uw doelen en uw huidige niveau, daarnaast optimaliseren we uw leerproces door uw persoonlijke leervoorkeuren te overwegen.

We bieden business cursussen Frans in:

Onze excellente scholen zijn modern ingericht en hebben zeer gemotiveerde leraren. We bieden zakelijke cursussen Frans die u kunnen helpen om het gewenste taalniveau zo snel mogelijk te bereiken. Daarnaast bieden we verschillende accommodatiemogelijkheden en organiseren we diners en diverse culturele activiteiten om uw leerproces te versnellen en u inzicht te verschaffen in de fascinerende Franse cultuur. Waarom leert u geen gedeelte van dit prachtige land kennen terwijl u zakelijk Frans leert met Sprachcaffe!