Zakelijke Cursussen Frans in Frankrijk

Zakelijk Frans in Frankrijk

Leer Frans in het land van de gastronomische gerechten
Unieke artistieke en culturele achtergrond
Business Frans in Parijs en Nice

Met één van onze internationale zakelijke programma's in Frankrijk kunt u een onvergetelijke vakantie combineren met een zeer nuttige en effectieve cursus Frans voor professionals. Frankrijk is natuurlijk dé locatie om Frans te leren. Naast de taal biedt het land ook diverse en fascinerende natuurlandschappen, een mild klimaat en een unieke artistieke en culturele achtergrond. Sprachcaffe heeft vele jaren ervaring met het organiseren van taalreizen naar Frankrijk.

De eerste stap is om uw persoonlijke doelen te bepalen, daarna testen wij uw huidige taalniveau - en dan bent u klaar voor één van onze zakelijke cursussen Frans in Frankrijk! Individuele lessen geven uw persoonlijke trainer de gelegenheid om zich volledig op uw eisen te richten en de structuur van de cursus aan uw prioriteiten aan te passen. Daarentegen stimuleren groepscursussen interactie en het spreken voor een groep, wat u nodig heeft voor vergaderingen en presentaties. Natuurlijk kunt u deze cursussen ook combineren!

We bieden zakelijke cursussen Frans in:

Behaal uw professionele doelen met een internationale businesscursus in de Mediterrane kuststad in Nice, of in de alom geprezen stad Parijs. Beide steden zijn werkelijk uniek en bieden een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden en culturele attracties. U zult zien dat in een omgeving als deze, het leren bijna moeiteloos gaat! U zou ook van de gelegenheid gebruik moeten maken om uitjes te maken naar de omliggende steden en regio's in Frankrijk, om zo de attracties en bijzonderheden van het land te leren kennen.