Zakelijke Cursussen Frans in Nice

Zakelijke Cursussen in Nice

Kuststad

Internationale kuststad aan de Côte d'Azur

Taalcursussen

Leer zakelijk Frans tijdens individuele lessen

Accommodatie

Accommodatie in appartementen, studio's, gastverblijven of in en hotel

Als hoofdstad van de Franse Rivièra en de op vier na grootste stad van Frankrijk, heeft Nice een belangrijke betekenis binnen Frankrijk. Eén van de belangrijkste economische sectoren van de kuststad is toerisme. Ieder jaar trekt Nice ontelbare internationale bezoekers met de indrukwekkende architectuur en divers cultureel aanbod; het is ook een populaire bestemming voor taalcursussen.

Als aanvulling op de rijkdom aan musea, ruïnes, boetiekjes en Venetische pleinen, staat Nice ook bekend om de innovatie: het Techonologie en Wetenschaps Park Sophia Antipolis is gevestigd in het westen van de stad. In een omgeving als deze, kunt u in een mum van tijd zakelijk Frans leren!

Uw zakelijk cursussen Frans in Nice

Door voor één van onze kwalitatief sterke cursussen Frans in Nice te kiezen kunt u een taaltraining aan uw eisen en doelen aanpassen. We bieden:

  • Individuele lessen: geven u de gelegenheid om de inhoud van de lessen te beïnvloeden. Uw lessen kunnen zich richten op werkgerelateerde activiteiten, taalvaardigheden of technische woordenschat. Lestijden en het aantal lessen per dag zijn ook flexibel.

Meer informatie over onze zakelijke taalcursussen, prijzen, aanvangsdata en boekingsmogelijkheden kunt u vinden op de gedetailleerde webpagina's over Taalcursussen in Nice. Deze pagina's geven ook informatie over Taalreizen naar Nice. Mocht u nog vragen hebben, gebruikt u ons contact formulier - maar natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord.