Zakelijke Cursussen Italiaans

Cursussen Italiaans voor Professionals

Taalniveau

Verbeter uw taalvaardigheden terwijl u in het buitenland bent

Business cursus

Cursussen Italiaans worden aangepast aan uw eisen en doelen

Locaties

Leer business Italiaans in Florence

Met het huidige tempo van de internationale business wereld kunt u goede of zelfs excellente taalvaardigheden nodig hebben. Als gevolg van de sterke economische connecties met de EU, wordt Italiaans steeds belangrijker in het bedrijfsleven. De internationale cursussen Italiaans van Sprachcaffe kunnen u helpen om aan taalgerelateerde eisen op uw werk te voldoen.

Bij Sprachcaffe bieden we doelgerichte leer- en een effectieve trainingsaanpak voor professionals die zich in de loop van 20 jaar heeft bewezen. Onze moedertalige Italiaanse leraren zijn getraind om volwassenen les te geven en hebben perfecte kennis van de taal. We houden rekening met uw doelen en uw huidige niveau, daarnaast optimaliseren we uw leerproces door uw persoonlijke leervoorkeuren te overwegen.

We bieden zakelijke cursussen Italiaans in:

Onze excellente scholen zijn modern ingericht en hebben zeer gemotiveerde leraren. We bieden zakelijke cursussen Italiaans die u kunnen helpen om het gewenste taalniveau zo snel als mogelijk te bereiken. Daarnaast bieden we verschillende accommodatiemogelijkheden en organiseren we diners en diverse culturele activiteiten om uw leerproces te versnellen en u inzicht te verschaffen in de fascinerende Italiaanse cultuur. Waarom leert u geen gedeelte van dit prachtige land kennen terwijl u zakelijk Italiaans leert met Sprachcaffe!